Fietsoptocht.jpg
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.

Sponsoracties

OnzeClubwinkel sponsort Cartouche
1-7-2020|Met OnzeClubwinkel kan je Cartouche sponsoren, zonder dat het ook maar iets kost. Je doet je online aankopen of boekingen zoals je dat normaal gesproken doet, met als enig verschil: een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.
10% korting op alle hockeyaankopen
21-7-2020|Cartouche-leden krijgen het gehele jaar door 10% korting bij SPORT2000 Voorburg op alle hockeyaankopen (uitgezonderd het tenue en niet op afgeprijsde artikelen). 
Volvo Clubbonus
21-7-2020|Cartouche heeft sinds dit seizoen een partnership met Volvo Niham. Cartouche ontvangt hierdoor een bonus van € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo aan een lid, dan wel ouder/verzorger van een lid van Cartouche.
Tot € 120 korting op je rijbewijs
1-9-2020|Kun jij niet wachten om je autorijbewijs, bromfietsrijbewijs of motorrijbewijs te halen, maar wil je op een vakkundige en professionele manier begeleid worden? Kies voor Verkeersschool van Dien en stap samen met een van onze ervaren instructeurs in de auto, op de motor of op een bromfiets. Of je nu je autorijbewijs wilt halen en daarbij ook theoriekennis op wilt doen, of je na je 16e verjaardag toe wilt gaan werken naar je scooterrijbewijs, wij van verkeersschool van Dien staan voor je klaar.

Al Cartouche-lid ontvang je 75 EUR korting op theoriepakket en bovendien je eerste rijles gratis. In totaal maar liefst EUR 120 korting. 
Spaaractie JUMBO
4-9-2020|
JUMBO Foodmarkt Leidschendam en Cartouche zijn niet alleen buren, maar hebben elkaar sinds kort gevonden in een partnership! En dat ga je terug zien, onder andere in de borden langs het veld en op de Dome. We trappen af met een bijzondere spaaractie vanaf maandag 14 september: Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze JUMBO Foodmarkt sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

Hoe spaar je mee?
8 weken lang ontvang je bij elke € 15,- aan boodschappen bij JUMBO Foodmarkt Leidschendam een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden (spaarversnellers komen te vervallen). Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van deze JUMBO Foodmarkt inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via een speciale webshop die voor ons wordt aangemaakt kun je jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 4 weken na het sluiten van de webshop op kunnen halen.

Ga daarom vanaf 14 september naar JUMBO Foodmarkt Leidschendam en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?

Spaarboekjes worden in het weekend voor de start van de actie via de teammanagers uitgedeeld.

Ga jij ook meesparen?