Vrienden van Cartouche

Topprestaties en topsport daar gaan we voor! De Vrienden van Cartouche ondersteunen het tophockey bij Cartouche. We willen graag dat het hockey op Cartouche op een zo hoog mogelijk niveau komt. Omdat mogelijk te maken faciliteren de Vrienden van Cartouche wensen van de topteams, die vanuit de vereniging niet ingevuld kunnen worden.

Word lid en doneer minimaal €100 om Tophockey bij Cartouche mogelijk te maken. Een hoger bedrag wordt enorm op prijs gesteld en verruimt de mogelijkheden van het tophockey.

Onder normale (niet-corona) omstandigheden organiseren we na iedere thuiswedstrijd van Heren 1 een borrel aan de groen-witte tafel en nodigen we de Vrienden uit voor geselecteerde evenementen van de Businessclub. Ook zijn de Vrienden welkom op de Vrienden van Cartouche tribune. Beide staan vooralsnog even op ‘hold’.

Voordelen van het lidmaatschap
  • Welkom op de Vrienden van Cartouche tribune.
  • Welkom aan de groen-witte borreltafel na afloop van de thuiswedstrijden.
  • Uitnodiging voor enkele specifieke evenementen van de Businessclub Cartouche.
  • Bijdrage aan het succes van de Cartouche top-teams.
Vele Vrienden gingen u voor met donaties variërend van € 100 tot wel € 1.000 per seizoen. De bijdrage komt geheel ten gunste van de top hockey voor faciliteiten waarin de vereniging niet kan voorzien maar die voor de teams wel het verschil maken. Voor welk bedrag gaat u de top-teams dit jaar ondersteunen?

Het lidmaatschap is geldig voor 1 hockeyseizoen en loopt van september tot en met augustus.

Direct Vriend worden?