Businessclub Cartouche

Sportieve, inspirerende en gezellige activiteiten ondernemen samen met de leden. Wilt u uw relatienetwerk versterken, uw naamsbekendheid vergroten, uw maatschappelijke betrokkenheid tonen en Cartouche ondersteunen? Dan bent u bij Businessclub Cartouche aan het juiste adres.

Stichting Businessclub Cartouche is op 21 november 2012 met een spetterend kick-off event van start gegaan en telt momenteel reeds meer dan 100 enthousiaste leden.

Doelstelling

Businessclub Cartouche heeft als doelstelling om de rond de velden aanwezige kennis, kunde en energie te bundelen. Om er gezamenlijk mooie dingen te doen. In het belang van de club … en de wereld om ons heen. Leuke dingen met leuke mensen doen, daar gaan wij voor!

Uitgangspunten

Businessclub Cartouche kiest er bewust voor om de drempel zo laag mogelijk te houden. Schappelijke contributies (bedrijfslid 299 euro ex btw en privé lid 199 euro) maken het voor een breed publiek mogelijk om aan onze initiatieven deel te nemen. De lat leggen wij echter wel hoog voor wat betreft de kwaliteit van de te organiseren evenementen. Het lidmaatschap loopt gelijk met het hockeyseizoen, van september tot en met augustus.

Bijeenkomsten

Businessclub Cartouche organiseert gedurende het jaar een aantal inspirerende, sportieve en vooral ook gezellige evenementen. Wij streven er naar om 6 maal per jaar een evenement te organiseren. Dat kan variëren van een boeiende spreker, een bedrijfsbezoek of het jaarlijkse golftoernooi. En als het even kan sluiten we af met een gezellig drankje en hapje. Natuurlijk houden we zo’n evenement het liefst bij, of in samenwerking met onze leden.

Super Sundays

Tijdens de 'Super Sundays', de zondagen waarop zowel Dames 1 als Heren 1 thuis spelen, treffen de leden elkaar na de wedstrijd van Heren 1 rond de groen-witte Businessclub tafel, waarbij de Businessclub een hapje en drankje verzorgt.

Ondersteuning Cartouche

Businessclub Cartouche wil graag als ‘denk-tank’ en vooral ook als ‘doe-tank’ voor de club fungeren. Graag stellen wij de bij onze leden aanwezige kennis en kunde beschikbaar bij uitdagingen waarmee de club geconfronteerd wordt. Tevens ondersteunt de Businessclub de vereniging op projectbasis.

Meer informatie of lid worden?

Neem contact met ons op via [email protected].