DSC_0812.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren

Verslagen

Sponsormogelijkheden


Informatie voor sponsoren van VMHC-Cartouche

VMHC-Cartouche is een van de grootste hockeyverenigingen van Den Haag en omstreken, met bijna 2000 leden behoort Cartouche tot een van de grootste verenigingen van Nederland.

Onze familieclub met gezonde topsport ambities kan niet zonder haar sponsors en is hen dan ook dankbaar dat zij en onze honderden vrijwilligers Cartouche al jaren een warm hart toedraagt.

Onze vereniging kunt u op diverse manieren ondersteunen.

Een aantal zaken zijn daarvan eenvoudig te benoemen welke u onderstaand aantreft. De menukaart ziet er puntsgewijs als volgt uit.

1) Sponsoren d.m.v. een reclamebord langs een van onze velden

2) Adverteren in Cartouche Magazine

3) Banner op de website

4) Tribune sponsors

5) Led-Scherm

6) Lidmaatschap van de Businessclub van Cartouche ( BCC )

7) Lidmaatschap van de Vrienden van Cartouche (VVC)

Ook zijn er natuurlijk combinaties van deze mogelijkheden te maken, hiervoor zullen wij dan een offerte op maat verstrekken.

1) Sponsoren middels een Reclamebord langs 1 van de 6 velden van Cartouche

Borden langs het hoofdveld en langs het miniveld zijn altijd 6 meter lang Prijs voor een 6 Meter bord €1200,- per jaar.

Langs de overige velden met uitzondering van een aantal beperkingen i.v.m. met onze buren aan de Veurselaan kunt u adverteren met een 3 Meter bord. Prijs per bord is €400,- per jaar.

Ook bestaat de mogelijkheid om naamgever van een deze velden te worden.

Dat betekent wanneer er een wedstrijd op veld 2 staat geplant hier zowel bij de KNHB als bij Cartouche ipv veld twee, uw bedrijfsnaam veld zal worden vermeld.

Zo heet ons hoofdveld naar onze hoofdsponsor "HetRiverdale veld "

2) Adverteren in Cartouche Magazine

Adverteren kan middels advertentie van minimaal een kwart pagina full Colour. De prijzen voor een advertentie in Cartouche magazine zijn:

1/1 pagina FC €1200,- per jaar ( 3 x ) 1/2 pagina FC € 650,- per jaar ( 3 x )

1/4 paginaFC € 400,- per jaar ( 3 x )

Wil je er slechts 1 x in staan dan geldt het volgende tarief: 1/1 pagina FC €500,- per keer

1/2 pagina FC €275,- per keer 1/4 pagina FC €175,- per keer

3) Adverteren op onze website

Cartouche maakt gebruikt van het sponsorportaal:

Het SponsorPortaal is een digitale omgeving die aan onze website is gekoppeld daarin kunnen sponsoren zich bij de leden van onze vereniging presenteren.

Eenvoudig

De sponsor heeft hierbij alles in eigen hand. De sponsor bepaalt zelf de inhoud van de aangeboden informatie. Via een eenvoudig beheersysteem kan hij zelf zijn uiting op elk gewenst moment aanpassen. Actief sponsoren is daardoor mogelijk. Door de boodschap te wisselen is de sponsoring actief en effectief.

Voordeel voor verenigingen en evenement

Met het SponsorPortaal bieden wij onze sponsors meer mogelijkheden en commerciële kansen. Sponsoring wordt interactief én dat maakt het sponsoren van Cartouche extra interessant.

Als sponsor van Cartouche komt uw logo voorbij in de zogenaamde " tickertape " Zodra men op uw logo klikt ziet met een presentatie die u zelf in beheer heeft.

Bovenstaande service biedt onze vereniging kosteloos aan:

Wilt u echter adverteren met een grotere banner op onze website dan zijn daar wel kosten aan verbonden ook deze banner kunt u in eigen beheer onderhouden!

Kosten voor een dergelijke banner op onze site €750,- per jaar

4) Tribune Sponsors

Zoals u wellicht is opgevallen is een van de 14 tribunes in 2016 overdekt, dit initiatief kwam van de Vrienden van Cartouche om iets speciaals te doen voor haar leden. De reactie op dit inititief zijn fenomenaal en zo lijkt het er op dat dit niet de enige zal blijven. U kunt naamgever worden van een dergelijke tribune, hebben we uw interesse gewekt stuur dan een mail naar [email protected]Cartouche.nl en u krijgt van ons uitleg over de mogelijkheden.

5) Led-scherm

Binnenkort zal er een Led scherm worden geplaatst op de plek waar nu het scorebord staat.

Hierop kunt u natuurlijk adverteren, bent u al nieuwsgierig naar de mogelijkheden stuur ons dan even een berichtje dan nemen we contact met u op om u nader te informeren omtrent de te verwachtte plaatsing en de prijzen voor het adverteren.

6) Businessclub Cartouche

Onze businessclub is ondergebracht in een aparte Stichting en heeft tot doel om leden en ouders die actief zijn in het bedrijfsleven binnen onze vereniging een platform te geven en op deze wijze vertrouwd en informeel met elkaar in contact te komen. Onze businessclub is zeer actief en organiseert meerdere keren per jaar bijeenkomsten en evenementen die meer dan de moeite waard zijn. Tevens proberen wij ieder jaar iets bijzonders voor onze vereniging te doen. Dit kan variëren door bijvoorbeeld het opzetten van een Crowdfund actie t.b.v. die schitterende hal die de club inmiddels heeft kunnen aanschaffen maar ook door het doneren van geld of goederen.

Lid worden van de Businessclub kan al vanaf295,- per jaar.

7) Vrienden van Cartouche ( Een initiatief van de Businessclub)

Cartouche is een familieclub met ambitie. De prestaties van Heren 1 in de overgangsklasse smaken naar meer. Hoe mooi zou het zijn indien we komend seizoen de ambitie om mee te doen in de play-offs voor een plaatsje in de hoogste klasse waar kunnen maken? Daarvoor zijn wel wat extra middelen nodig. Als Businessclub willen we die ambitie van harte ondersteunen door u en de club nog meer met elkaar te verbinden in die gezamenlijke ambitie middels ‘De Vrienden Van Cartouche’.

De club van honderd

Voor niet meer dan €100,- bent u al ‘vriend’ en lid van de club van honderd. Vrienden hebben altijd een streepje voor en u (of uw bedrijf) staat dan ook vermeld op een speciaal daarvoor in het leven geroepen bord op een prominente plaats in het clubhuis. De club van honderd is aanwezig bij de opening van het seizoen met spelers en begeleiders compleet met hapjes en drankjes en als vriend blijft u volledig en als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwtjes via de speciale nieuwsbrief.

Zilveren vriendschap

Nog leuker wordt het als zilveren vriend. Voor €250,- geniet u van alle privileges van de club van honderd maar daarnaast heeft u toegang tot de speciaal en exclusief voor de zilveren vrienden gereserveerde tribune tijdens de wedstrijden van Heren en Dames 1. Zoals het hoort bij hele goede vrienden wordt u tijdens de wedstrijd voorzien van een hapje en een drankje. U en uw mede zilveren vrienden herkennen elkaar op mooie dagen aan het exclusieve poloshirt met VVC logo dat u als onderdeel van uw zilveren vriendschap krijgt uitgereikt.

Gouden vriendschap

Als ‘gouden vriend’ gaat niets meer te ver. Uw bijdrage is €500,- en u geniet van alle privileges van de zilveren vrienden maar heeft daarnaast nog een exclusief ‘Vrienden Van Cartouche Jack’ voor de wat koudere dagen en bent u na afloop van de wedstrijden welkom aan de Businessclub borreltafel.

Platinum vriendschap

Als Platinum vriend bent u lid van een zeer exclusief gezelschap. Platinum vrienden dragen €1000,- bij en genieten naast al de eerder genoemde privileges van een droog plekje onder een exclusieve VVC paraplu en krijgen een vermelding van hun (bedrijfs-) naam op een speciaal ‘platinum vrienden’ bord aan het hoofdveld. Platinum vrienden zijn daarnaast ook nog eens gast tijdens een nader te bepalen internationaal sportevenement, in combinatie met een diner in het exclusieve gezelschap van uw mede platinum leden.

Aanmelden kan via de button op de site van de Businessclub http://www.businessclubcartouche.nl/ of door het invullen van het onderstaande aanmeldingsformulier dat u inlevert aan de bar of bij een van de bestuursleden van de Businessclub.

U kunt het ook toezenden aan:

Laurien Twaalfhoven,

Secretaris van de Businessclub, Oosteinde 105,

2271ED Voorburg