DSC_0812.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.

Sponsormogelijkheden

Sponsoring bij HC Cartouche

Al meer dan 70 jaar Familie Hockeyclub

VMHC Cartouche is de hockeyclub van Leidschendam-Voorburg en met ruim 2000 leden één van de grootste clubs in de omgeving.

Cartouche is een echte familieclub met ambitie om te winnen. Cartouche viert in seizoen 2019-2020 haar 70-jarige bestaan, maar is ondanks de bejaarde leeftijd energieker dan ooit te voren. Bij Cartouche staat tophockey hoog in het vaandel: Heren 1 speelt promotieklasse en Dames 1 overgangsklasse. De eerste jeugdteams spelen op het hoogste districtsniveau en soms landelijk. Heren 2 speelt reserve hoofdklasse, Dames 2 reserve overgangsklasse.

Bij Cartouche houden we van Tophockey maar zijn net zo enthousiast over breedte hockey.

Feiten
•2000 leden
•4000 toeschouwers per weekend
•1100 betrokken vrijwilligers
•Cartouche heeft 16 veteranen team, 16 senioren teams, een LG team, en maar liefst 84 jeugdteams.
•Actieve Business club met meer dan 200 leden, vrienden van Cartouche

Doel
Wij willen graag dat sponsoren zich thuis voelen bij Cartouche. Thuis voelen betekent voor ons dat de Sponsor ziet dat zijn Sponsoring oplevert wat we samen bedacht hebben. Zowel in bedrijfsdoelen als in ontwikkeling van Cartouche als club.

We leveren maatwerk met standaard elementen, met eerlijke en eenduidige tarieven. Samen met sponsors houden we de club financieel gezond.

Wij bieden professionele sponsorbegeleiding door de sponsorcommissie, duidelijke afspraken en maximale inzet om de sponsoring voor de Sponsor en Cartouche te laten opleveren wat we gezamenlijk voor ogen hebben volgens het sponsorplan. Of dit nu is voor het verbeteren van imago, commerciële redenen of simpelweg omdat de sponsor Cartouche wil steunen. De financiële of dienstenbijdrage wordt op een verantwoorde en transparante wijze ingezet. Jaarlijks geven we helderheid over de bestedingen van de sponsorgelden.

Sponsormogelijkheden
•Reclamebord langs het hoofdveld of jeugdvelden
•Kledingsponsor
•Cartouche magazine, verschijnt 3 keer per jaar
•Naamgeving velden, de zaalhockey Dome, Toernooien, events, jeugd opleiding,etc.)
•Narrowcasting schermen in clubhuis
•Maatwerk, sponsoring van ballen, events, etc.

Wat betalen we van onze sponsorinkomsten?
De uitgaven van de sponsorinkomsten zijn altijd in lijn met het verenigingsbeleid.
•Verzorgde en moderne accommodatie
•Optimale begeleiding van ons clubkader (trainers, coaches, scheidsrechters)
•Ontwikkeling van de jeugdopleiding•Ontwikkeling tophockey

Contact
Geïnteresseerd in de mogelijkheden om te sponsoren bij Cartouche? De sponsorcommissie is te bereiken via e-mail op [email protected] of telefonisch:
Michiel Uilenreef 06-51103985
Arjan Nollen 06-55798584
Danny Frietman 06-18859232

Download de sponsorsheet 2020-2021 (pdf)
Download de prijslijst voor sponsoring 2020-2021 (pdf)

Businessclub Cartouche
Onze businessclub is ondergebracht in een aparte Stichting en heeft tot doel om leden en ouders die actief zijn in het bedrijfsleven binnen onze vereniging een platform te geven en op deze wijze vertrouwd en informeel met elkaar in contact te komen. Onze businessclub is zeer actief en organiseert meerdere keren per jaar bijeenkomsten en evenementen die meer dan de moeite waard zijn. Tevens proberen wij ieder jaar iets bijzonders voor onze vereniging te doen. Dit kan
variëren door bijvoorbeeld het opzetten van een Crowdfund actie t.b.v. die schitterende hal die de club inmiddels heeft kunnen aanschaffen maar ook door het doneren van geld of goederen.

Lid worden van de Businessclub kan al vanaf295,- per jaar.

Vrienden van Cartouche (Een initiatief van de Businessclub)
Cartouche is een familieclub met ambitie. De prestaties van Heren 1 in de overgangsklasse smaken naar meer. Hoe mooi zou het zijn indien we komend seizoen de ambitie om mee te doen in de play-offs voor een plaatsje in de hoogste klasse waar kunnen maken? Daarvoor zijn wel wat extra middelen nodig. Als Businessclub willen we die ambitie van harte ondersteunen door u en de club nog meer met elkaar te verbinden in die gezamenlijke ambitie middels ‘De Vrienden Van Cartouche’.

De club van honderd
Voor niet meer dan €100,- bent u al ‘vriend’ en lid van de club van honderd. Vrienden hebben altijd
een streepje voor en u (of uw bedrijf) staat dan ook vermeld op een speciaal daarvoor in het leven geroepen bord op een prominente plaats in het clubhuis. De club van honderd is aanwezig bij de opening van het seizoen met spelers en begeleiders compleet met hapjes en drankjes en als vriend blijft u volledig en als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwtjes via de speciale nieuwsbrief.

Zilveren vriendschap
Nog leuker wordt het als zilveren vriend. Voor €250,- geniet u van alle privileges van de club van honderd maar daarnaast heeft u toegang tot de speciaal en exclusief voor de zilveren vrienden gereserveerde tribune tijdens de wedstrijden van Heren en Dames 1. Zoals het hoort bij hele goede vrienden wordt u tijdens de wedstrijd voorzien van een hapje en een drankje. U en uw mede zilveren vrienden herkennen elkaar op mooie dagen aan het exclusieve poloshirt met VVC logo dat u als onderdeel van uw zilveren vriendschap krijgt uitgereikt.

Gouden vriendschap
Als ‘gouden vriend’ gaat niets meer te ver. Uw bijdrage is €500,- en u geniet van alle privileges van de zilveren vrienden maar heeft daarnaast nog een exclusief ‘Vrienden Van Cartouche Jack’ voor de wat koudere dagen en bent u na afloop van de wedstrijden welkom aan de Businessclub borreltafel.

Platinum vriendschap
Als Platinum vriend bent u lid van een zeer exclusief gezelschap. Platinum vrienden dragen €1000,- bij en genieten naast al de eerder genoemde privileges van een droog plekje onder een exclusieve VVC paraplu en krijgen een vermelding van hun (bedrijfs-) naam op een speciaal ‘platinum vrienden’ bord aan het hoofdveld. Platinum vrienden zijn daarnaast ook nog eens gast tijdens een nader te bepalen internationaal sportevenement, in combinatie met een diner in het exclusieve gezelschap van uw mede platinum leden.

Aanmelden kan via de button op de site van de Businessclub http://www.businessclubcartouche.nl/ of door het invullen van het onderstaande aanmeldingsformulier dat u inlevert aan de bar of bij een van de bestuursleden van de Businessclub.

U kunt het ook toezenden aan:

Laurien Twaalfhoven,

Secretaris van de Businessclub, Oosteinde 105,

2271ED Voorburg