CartoucheH1Tactics.jpg
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.

Businessclub Cartouche

Leuke dingen met leuke mensen doen! Wilt u uw relatienetwerk versterken, uw naamsbekendheid vergroten, uw maatschappelijke betrokkenheid tonen en Cartouche ondersteunen? Dan bent u bij Businessclub Cartouche aan het juiste adres.

Stichting Businessclub Cartouche is op 21 november 2012 met een spetterend kick-off event van start gegaan en telt momenteel reeds meer dan 100 enthousiaste leden.

Doelstelling

Businessclub Cartouche heeft als doelstelling om de rond de velden aanwezige kennis, kunde en energie te bundelen. Om er gezamenlijk mooie dingen te doen. In het belang van de club … en de wereld om ons heen. Leuke dingen met leuke mensen doen, daar gaan wij voor!

Uitgangspunten

Businessclub Cartouche kiest er bewust voor om de drempel zo laag mogelijk te houden. Lage contributies maken het voor een breed publiek mogelijk om aan onze initiatieven deel te nemen. De lat leggen wij echter wel hoog voor wat betreft de kwaliteit van de te organiseren evenementen.

Bijeenkomsten

Businessclub Cartouche organiseert gedurende het jaar een aantal inspirerende, leerzame en vooral ook sportieve evenementen. Wij streven er naar om 2 tot 4 maal per jaar een Informal Businessclub Meeting te organiseren in het clubhuis van Cartouche. Naast een gezellig drankje en hapje is er dan ook ruimte voor een spreker of presentatie.

Super Sundays

Tijdens de 'Super Sundays', de zondagen waarop zowel Dames 1 als Heren 1 thuis spelen, wordt er gelegenheid geboden om op plezierige wijze contacten te leggen met andere ondernemers. De derde helft van een wedstrijd is nergens zo goed verzorgd als bij Cartouche. Bij de Thé Dansants is er altijd voor elk wat wils. 

Ondersteuning Cartouche

Businessclub Cartouche wil graag als ‘denk-tank’ en vooral ook als ‘doe-tank’ voor de club fungeren. Graag stellen wij de bij onze leden aanwezige kennis en kunde beschikbaar bij uitdagingen waarmee de club geconfronteerd wordt.