DSC_0812.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.

Nieuws van de voorpagina

Cartouche plaatjes sparen bij Hoogvliet!

Cartouche hockeyplaatjes verzamelalbum

Hoogvliet heeft Cartouche benaderd voor een echte Cartouche plaatjes actie, waarin onze eigen jeugdleden de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt wordt. Na het enorme succes van deze actie in 2012-2013 gaat Cartouche hier weer aan meedoen.

De droom van de Cartouche jeugdleden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere Cartouche leden zijn volgend voorjaar verkrijgbaar bij Hoogvliet in Leidschendam-Voorburg.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Van alle smurfen, LG spelers en alle spelers in de F, E, D en C-jeugd en coaches wordt een portretfoto gemaakt. Om deze grote groep jeugdleden een plek in het boek te geven is er helaas voor de A- en B-jeugd, managers, senioren en trimhockeyers geen ruimte in het album.

Er zullen meer dan 700 foto’s gemaakt moeten worden en daar hebben we jullie hulp bij nodig. Op zaterdag 9 en zondag 10 december van 8.00-17.30 en woensdagmiddag 13 december van 14.00-17.00 zal onze Cartouche fotograaf Hein Athmer van iedereen een foto maken in het clubhuis van Cartouche. Dus speel je in de zaal thuis of uit, kom dan eerst langs Cartouche en laat je fotograferen.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen, doe je voor deze actie afstand van je portretrecht en geef je toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

En voor de ouders: wil je op zaterdag 9, zondag 10 of woensdagmiddag 13 december twee uurtjes helpen om te zorgen dat alle kinderen op de foto komen? Meld je dan aan bij Paulien Stastra.

Coördinator Cartouche hockeyplaatjes

Paulien Stastra

[email protected]

06-16083440

Belangrijk:

· Iedereen moet in Cartouche tenue op de foto!

· Keepers moeten in hun keepersshirt op de foto.

· Geen shirt onder je Cartouche shirt.

· De actie is vrijblijvend; het is leuk als je meedoet maar het is zeker niet verplicht

- Er is een FAQ beschikbaar met de veelgestelde vragen via deze link