DSC_0812.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Sponsoren

Verslagen

Nieuws van de voorpagina

In het verlengde van de nieuwe Plaspoelhaven, nabij de Oude Trambaan in Leidschendam, komt VoorburgsKwartier. Een nieuwbouwplan met de chique uitstraling van het oude Voorburg. De rijk gedetailleerde woningen met riante tuin liggen op een steenworp afstand van de Vliet. Aantrekkelijk? Bedenk dan dat je hier ook nog eens heel dicht bij de uitvalswegen en alle voorzieningen van Leidschendam én Voorburg woont. Laat je verleiden.

Wat voor woningen vind je hier straks?
In VoorburgsKwartier fase 2 komen 14 nieuwbouwwoningen waarvan het ontwerp geïnspireerd is op de charmante, klassieke huizen uit het oude Voorburg. Het woningaanbod van fase 2 bestaat uit een vrijstaande villa's en 13 statige herenhuizen.

Wie kinderen heeft, zit goed in het VoorburgsKwartier. In de buurt zijn diverse basisscholen en middelbare scholen. Buitenspelen kan hier overal. Lekker in de tuin of in het Sytwendepark, dé plek om op avontuur te gaan.

Ten aanzien van de uitvalswegen zit je hier goed. Via de Oude Trambaan ben je zo op de N14 die aansluit op de A4. Steden als Den Haag, Leiden en Amsterdam zijn hierdoor uitstekend bereikbaar.

Op de Oude Trambaan stoppen diverse bussen richting Station Leidschendam-Voorburg. Hiervandaan vervolg je je weg met de trein. Vanaf halte Voorburg 't Loo stap je op één van de drie lijnen van de RandstadRail.

Fase 2 is op dit moment in voorbereiding. Bekjjk de woningen, ligging en planning op de website of schrijf je meteen in als geïnteresseerde. Naar verwachting gaat VoorburgsKwartier fase 2 in juli in verkoop.

Een kleine impressie