DSC_0808.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.

Nieuws van de voorpagina

1 aprilstunt: Cartouche wordt NIET genderneutraal. 

De stunt die op onze club voor veel discussie heeft gezorgd was bedoeld om op een ludieke manier aandacht te vragen om RESPECTvol met elkaar om te gaan. Als mensen aanstoot hebben genomen aan onderdelen van de 1 aprilstunt dan hierbij onze excuses; het doel was om een onderlinge dialoog op te starten over tolerantie. 

Dit jaar staat de APRILmaand=RESPECTmaand in het teken van tolerantie voor de groep LHBT (Lesbisch, Homoseksueel, Biseksueel en Transgender) met als thema 'Cartouche#justbeyou' Dit thema sluit naadloos aan bij de nationale projectweek voor het speciaal- en basisonderwijs in de gemeente Leidschendam-Voorburg, 'Wat is de Week van de Lentekriebels'. 

Naast diverse activiteiten zullen deze maand de regenboogkleuren en het thema 'Cartouche#justbeyou' op o.a. stickers, armbandjes, ballen, vlaggen, flyers en de buitenposter te zien zijn. 

De activiteiten staan op de site, app, FB, flyer en op het buitendoek. Met deze maand wil Cartouche aan haar leden en onze gasten laten zien dat ze groot belang hechten aan "jezelf zijn” en het zijn van een veilige sportvereniging voor iedereen. 

Commissie APRILmaand=RESPECTmaand