DSC_0808.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.

Welkom

VMHC Cartouche is de hockeyclub van Leidschendam-Voorburg en met circa 1900 leden één van de grootste clubs in de omgeving. Cartouche is een echte familieclub met ambitie om te winnen. Cartouche heeft in 2015 haar 65-jarige bestaan gevierd, maar is ondanks de bejaarde leeftijd energieker dan ooit te voren.

Bij Cartouche staat tophockey hoog in het vaandel: Heren 1 en Dames 1 spelen overgangsklasse. De eerste jeugdteams spelen grotendeels op het hoogste niveau. Heren 2 speelt reserve hoofdklasse, Dames 2 speelt reserve overgangsklasse. Ook bij de Veteranen doen we mee met de top, de Dames A en de Heren A spelen Overgangsklasse.

Minstens even trots zijn we op de grote hoeveelheid breedteteams, de trimmers en de LG-hockeyers die de club compleet maken. Rond al deze teams lopen ruim 1100 betrokken vrijwilligers die de club succesvol, gezellig en draaiende houden. Cartouche heeft een uniek vrijwilligersprogramma dat door de KNHB als voorbeeld voor andere clubs gebruikt wordt. Cartouche beschikt over 5 volledige kunstgrasvelden (waarvan 3 watervelden) en 2 minivelden, waarvan 1 volledig is ingericht voor LG Hockey. In het zaalhockeyseizoen verrijst er een heuse zaalhockey opblaashal met 2 zaalhockeyvelden. Het is een bijzondere club op een uniek plekje midden in Leidschendam-Voorburg.


Tenue:

shirt/blouse: groen met verticaal witte band

broek/rok: wit met verticaal groene band

kousen: wit met groene boord