DSC_0812.JPG
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 
 
Nieuws afbeelding
Nieuws
15-10

Jij hoeft je niet te vervelen: clinic Heren en Dames 1 in de herfstvakantie

Heren 1 en Dames 1 organiseren weer een supervet hockeykamp voor de C, D, E en F-jeugd. Dit tweedaagse kamp is op maandag 22 en dinsdag 23 oktober, het kost €110 en beide dagen duurt het van 8.30 - 18.00 uur. 
Meld je aan en betaal via de website
Cartouche-leden kunnen zich aanmelden door in te loggen op de website en onder het kopje Club > Evenem

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
12-10

KNHB Trainersopleiding (HT2) in de herfstvakantie door Jaïr Levie

Wil jij je verder ontwikkelen als trainer dan is er nu de mogelijkheid om in de herfstvakantie een trainersopleiding te volgen van de bond. Deze opleiding zal gegeven worden door onze eigen technisch directeur Jaïr Levie. Naast het volgen van 10 workshops dienen de deelnemers nog een aantal opdrachten te maken. Als de opleiding succesvol wordt afgerond dan ontvang je een diploma van de bond.

Lees verder

Nieuws afbeelding
Vacatures
12-10

Er zijn nog een paar vacatures over. Heb jij al vrijwilligerswerk?

Het hockeyseizoen is weer begonnen! Dus nu is het moment om een leuke vacature uit te kiezen. Veel vacatures zijn al vervuld, maar er zijn er nog een paar over.
Voor sommige functies moet je verstand hebben van hockey, maar dat hoeft niet voor elke functie! 
Zo zoeken we barcomissarissen (2 wachtlijstpunten!) en een trainer voor LG-hockey, en meer...


Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
10-10

Looptraining voor de jeugd en senioren

Beste Cartouche leden, 
het seizoen 2018-2019 is weer gestart en ook Anthropos Fysiotherapie is weer volop op het veld aanwezig. Karin van Baaren, Suzanne van de Molen en Simon Zuijderwijk zijn naast de wedstrijden ook op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag avond aanwezig om de heren en dames 1 fysiotherapeutisch te begeleiden. 
Tijdens deze avonden is het

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Okt
17

Trainingen in de herfstvakantie (ma 22 - vr 26 oktober)

In de herfstvakantie ma 22 oktober t/m vr 26 oktober zijn er voor de jeugdteams (dus ook jongste jeugd, E, F en smurfen) geen trainingen. Dus er is ook geen spelen en bewegen voor de D jeugd. 
Alleen de E&O teams trainen door i.v.m. het hervatten van de competitie op 27 oktober. Als teams toch willen trainen OP HUN EIGEN TRAININGSTIJD dan dienen ze dit uiterli

Lees verder

Nieuws afbeelding
Vacatures
Okt
15

Vacature: Lijncoördinator meisjes B

De Jeugdcommissie is per direct op zoek naar een lijncoördinator voor de meisjes B-lijn. Als lijncoördinator ben je aanspreekpunt voor de teams, spelers en ouders. Daarnaast help je samen met de Technische Staf ook de coaches en trainers om de teams optimaal te laten functioneren. Je bent eindverantwoordelijk voor de teamindeling van de teams in deze lijn. 


Je

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Okt
15

Donderdag 20.30 uur: Bekerwedstrijd Cartouche H1 - hdm H1

Cartouligans, maak je klaar voor een heet avondje aan de Veurselaan. Cartouche-hdm komt er weer aan. 
In het kader van de beker kruisen we  donderdag 18 oktober de degens met onze Haagse buurman. Elke Cartouligan weet dat dat speciale wedstrijden zijn, waarbij H1 alle steun kan gebruiken. Om het thuisvoordeel zo goed mogelijk te benutten hebben we jullie Dus nodig. In h

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Okt
15

Heren 1 zoekt nog 4 ballenjongens m/v voor Goldcupwedstrijd 18 oktober

Donderdagavond 18 oktober start Heren 1 de tweede ronde van de Goldcup met een thuiswedstrijd tegen hdm. Wil jij daar van heel dichtbij bij zijn en speel je in de A, B of C? Meld je dan aan als ballenjongen of ballenmeisje en stuur een e-mail naar  [email protected] . We verzamelen om 20.00 en de wedstrijd begint om 20.30 uur. Na afloop krijg je een drankje in het clubhuis.

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Okt
13

MA1 landelijk!

MA1 bereikt de landelijke competitie na een 3-1 overwinning in de play-off tegen Leonidas! Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!


Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Okt
9

Gala in december? Nog even de regels

Het is weer de tijd om de gala's te plannen rondom de decembermaand. Dit is altijd een hele puzzel. Een paar regeltjes zijn van belang:
-  Het reserveren van een datum voor een gala gaat altijd via [email protected] - De agenda op de site is actueel, daar staat welke dagen er al zijn gereserveerd - Jeugdteams t/m B kunnen op maandag t/m donderdag een gala

Lees verder

Nieuws afbeelding
Youth 4 Youth
Okt
9

Zaterdag 27 okt. kun je gevonden voorwerpen kopen voor Youth4Youth

Update: verkoop verplaatst naar 27 okt.
Op zaterdag 27 oktober zal tussen 8.30 en 15.00 uur een verkoop plaatsvinden van gevonden voorwerpen en kleding. Het gaat hierbij om spullen die al langer dan een maand in de 'gevonden voorwerpenkast' liggen en (nog) niet door de eigenaar zijn opgehaald. Deze kast bevindt zich op de eerste etage en de deur is altijd open.
 


Lees verder

Nieuws afbeelding
Bardiensten door-de-weeks
Jul
14

Bardiensten door-de-weeks seizoen 2018-2019

Het schema van de door-de-weekse bardiensten voor seizoen 2018-2019 is bekend. De Maandag-trimmers beginnen aan de cyclus voor het nieuwe seizoen op maandag 13 augustus. In de bijlage de indeling voor het gehele seizoen. Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie en tot in augustus!

De barcommissie


Lees verder

Eerder nieuws