DSC_0808.JPG
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 
 
Nieuws
12-11

Zaalhockey trainingsschema bekend

Het zaalschema is bekend. In de bijlage staat het  zaalschema.
Dit is vrijwel vast. Op een andere tijd willen betekent altijd ruilen, want een ander team moet dan ook verschuiven. Sommige zaken die bij ons bekend zijn, zijn we nog  mee bezig.


Lees verder

Nieuws
11-11

Komend weekend..... Dome weekend. HELP MEE!!!

Komend weekend wordt de Cartouche Dome weer opgebouwd voor het zaalhockey. Hierbij zijn vele vrijwilligers nodig. Hoe meer mensen helpen, hoe makkelijker en sneller de Dome staat.
Meld je aan via dit formulier .
Namens Cartouche heel hartelijk bedankt.

Lees verder

Events
11-11

Hingly Glow in the Dark Toernooi in de kerstvakantie

Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 december organiseren we een supergaaf toernooi in de Dome met lichtgevende hockeyballen, lasershow, muziek, eten en een borrel voor ouders in het clubhuis.


Dit superleuke toernooi is voor A-, B-, C-, D- en E-teams. Je speelt met 6 spelers, vriendenteams maken mag, ook met een andere lijn of een mix-team. Je speelt zonder keepe

Lees verder

Events
8-11

11 januari Lustrum Nieuwjaarsfeest Boogie Nights

11 januari 2020 is het Cartouche Lustrum Nieuwjaarsfeest Boogie Nights! Vanaf 20.00 uur en voor 18+. Trek je jaren '70-discopak aan en oefen je John Travolta moves! Kaartverkoop is op zondag 10 november na de wedstrijd van Heren 1 en zondag 17 november na de wedstrijd van Dames 1. De kaarten kosten 15 euro en worden verdeeld over de twee dagen. Maximaal 4 kaarten per persoon.


Lees verder

Nieuws
8-11

Cartouche hockey voordeeldagen bij SPORT2000 vanaf woensdag

Vanaf woensdag zijn het weer de jaarlijkse Cartouche hockey voordeeldagen. 20% korting op het hele assortiment (niet op Cartouche tenue, wel op de Cartouche trainingspakken). Deze aanbieding is geldig van woensdag 13 tot en met zaterdag 16 november.
Zo vlak voor de feestdagen en het zaalseizoen een fijne actie.


Lees verder

Nieuws
Nov
4

Dinsdag de eerste van drie informatieve bijeenkomsten zaalseizoen voor de jeugd

Half november gaat de Dome weer omhoog en op 7 december start de zaalcompetitie. Om managers, coaches, trainers en ouders zo goed mogelijk voor te bereiden op het zaalseizoen organiseert Cartouche in november weer een aantal informatieve bijeenkomsten die betrekking hebben op specifieke onderdelen van het zaalhockey.
We beginnen op  dinsdag 12 november

Lees verder

Nieuws
Nov
3

Jan Kors fluit laatste wedstrijd

Gisteren floot Jan Kors zijn allerlaatste wedstrijd, vandaag wordt hij 90!We schetsen een beeld van dit clubicoon. Kernelement van Jan is sport! En dan niet specifiek hockey, want de eigenlijke sport van Jan is ... cricket! Op de site van de 'Still going strong cricket club' staat dat hij op zijn 13de al een bekwame bowler was. Hij heeft jaren in VCC1 gespeeld e

Lees verder

Vacatures
Okt
30

Cartouche Magazine zoekt versterking

WIj zijn op zoek naar een Cartoucher die mee wil werken om iedere keer een mooi magazine te maken. Drie keer per jaar maakt de redactie een nieuw nummer van het Cartouche Magazine. Wij zoeken nieuwe leden voor de redactie voor het schrijven van een of twee artikelen per nummer. Met de gehele redactie bedenken we de onderwerpen en verdelen die onder de redacteuren. 


Lees verder

Nieuws
Okt
25

Verplicht hockeyvrij: wat, waarom en wanneer?

De Technische Staf is continu bezig om de jeugdopleiding op Cartouche te verbeteren. Dit gaat o.a. over zaken die gebeuren op het hockeyveld, het begeleiden van trainers, het individueel opleiden van spelers en het ontwikkelen van leerlijnen. We zijn ervan overtuigd dat een goede opleiding uiteindelijk zorgt voor meer spelplezier en verbeterde sportprestaties bij de kinderen.  Maar er i

Lees verder

Bardiensten door-de-weeks
Jul
27

Update: Doordeweekse barbezetting voor seizoen 2019-2020

Update 28-7 i.v.m. herziene teamindeling. Het nieuwe seizoen begint op maandag 12 augustus met de woensdagtrimmers. Je vindt het rooster in de bijlage.


Lees verder

Eerder nieuws