DSC_0808.JPG
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 
 
Nieuws
20-8

Alle trainers opgelet THEO workshop vanavond, 20 augustus 20.45-22.00 uur

Voor alle trainers de THEO workshop vanavond, 20 augustus 20.45-22.00 uur, onder leiding van Jair Levie de technisch directeur.
Eigenlijk wordt iedereen verwacht om met de verworven kennis en afspraken extra goed van start te gaan dit jaar.Lees verder

Nieuws
11-8

Kom kijken bij de oefenwedstrijden van Cartouche H1 en D1

H1 en D1 spelen de volgende oefenwedstrijden tot aan de start van de competitie:
* zaterdag 11/8 thuis 12 uur Tian Jin/China  Uitslag 3 - 2 voor Cartouche
* zondag 12/8 thuis 14.45 uur Victoria 
*woensdag  15/8 thuis 20.00 uur D1 - Victoria
* donderdag 16/8 thuis 19.45 uur H1 - HDM
* zondag 19/8 thuis 12.45 uur 3-luik

Lees verder

Nieuws
8-8

Urgent trainers gezocht!!! Laatste loodjes. JB4, JB6, MB7, MB8 en JC7. Tevens enkele E-teams op de maandag.

Voor de volgende jeugdteams wordt nog een trainer gezocht. Alleen in de B en C-jeugd nog.
 
Dit zijn de laatste, openstaande teams. JB4, JB6, MB7, MB8 en JC7. Tevens enkele E-teams op de maandag. Laat deze teams niet zitten, de trainingen gaan beginnen en deze teams staan nog buitenspel.
Wil je training geven en ben je nog niet benaderd

Lees verder

Vacatures
6-8

Terug van vakantie? Regel dan nu nieuw vrijwilligerswerk!

Heb je je koffers alweer uitgepakt? Dan heb je vast tijd om een leuke vacature uit te kiezen. Er zijn genoeg vacatures voor het nieuwe seizoen. Er  is voor iedereen wel een geschikte vacature. 
Voor sommige functies moet je verstand hebben van hockey, en voor sommige moet je juist handig zijn met planten en struiken, muziektechniek of video! 
Zo zoeken

Lees verder

van het Wedstrijdsecretariaat
Aug
20

1 september uitwisseling Victoria voor E- en F-teams

Zaterdag 1 september is er voor alle E- en F-teams de jaarlijkse uitwisseling met Victoria. Een oefenwedstrijd om het seizoen mee te beginnen. De planning van de wedstrijden is ingevoerd in LISA en zichtbaar via de app. Het totaaloverzicht is hier te downloaden. Vragen via de wedstrijdsecretaris van Cartouche:  [email protected]

Lees verder

Nieuws
Aug
18

Contributie innen seizoen 2018/2019

Het innen van contributie is een tijdrovende taak bij Cartouche. Daarom werken we vanaf het seizoen 2018-2019 samen met ClubCollect. Zij hebben een systeem ontwikkeld dat een aantal zaken automatiseert; richting de leden, in LISA en in onze financiële administratie. Voor zowel de club als de leden zijn er voordelen.    ClubCollect is geen incassobureau, maar een ondersteunend middel

Lees verder

Nieuws
Aug
16

Het vernieuwde Cartouche-tenue is nu verkrijgbaar bij SPORT2000

Een nieuw seizoen, een nieuwe kledingleverancier...  Het vernieuwde Cartouche-tenue van Indian Marahadja is nu verkrijgbaar bij SPORT2000.  Bij aankoop van een tenue krijg je ter introductie een paar Cartouche-kousen gratis. De nieuwe Cartouche-trainingspakken worden geïntroduceerd tijdens het  seizoensopeningsfeest op 1 september.Lees verder

van het Wedstrijdsecretariaat
Aug
16

Uitwisseling HDM 25 augustus as

Alle jeugd oefenwedstrijden staan in LISA, en dus in APP. leesbaar. Ieder team een scheidsrechter leveren . Check tijden ook op HDM site, vragen via wedstrijdsecretaris Cartouche!

Lees verder

Nieuws
Aug
10

Het voorlopige trainingsrooster voor het nieuwe seizoen.

Hoi iedereen
Het zeer voorlopige trainingsrooster voor het nieuwe seizoen staat in de bijlage. Vele trainingen zijn ingevuld, maar er staan er ook nog een aantal met een vraagteken, die zijn nog in te vullen of onzeker Er moeten nog trainingen ingevuld en ingepast worden, dat is allemaal afhankelijk van wanneer trainers kunnen en veldruimte.
Er kan dus nog vee

Lees verder

Nieuws
Aug
4

Is jouw team al ingeschreven voor de Hofstad Cup op 2 september?

Schrijf je nu in voor de tweede editie van De Hofstad Cup. Een waanzinnig gezellig openingstoernooi voor dames en heren senioren- en veteranenteams in alle klassen van Cartouche, Groen-Geel, HCKZ, HGC en HDM. Inschrijfkosten bedragen €195 per team (13 pers.) en €15 per extra speler en hiervoor krijg je een mooie dag hockey, fantastisch eten (lunch & diner) en natuurlijk spetterend en

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Aug
4

SPORT2000 kleding update en Cartouche korting

Vanaf 15 augustus is het nieuwe Cartouche-tenue van Indian Marahadja verkrijgbaar. De nieuwe Cartouche-trainingspakken vanaf 27 Augustus.

Goed nieuws verder is dat Cartouche-leden nu het gehele jaar door 10% korting krijgen bij SPORT2000 Voorburg op alle hockeyaankopen (m.u.v. tenue en niet op afgeprijsde artikelen). 
Volop nieuwe hockeycollecties nu aanwezig

Lees verder

Nieuws
Jul
23

Clinics H1/D1 zitten vol!

De clinics van H1 en D1 op 20 en 21 augustus zitten vol! Inschrijven is niet meer mogelijk. Verdere praktische info volgt!

Lees verder

Vacatures
Jul
14

Vacature: Lijncoördinator Meisjes B-lijn

De Jeugdcommissie is voor het seizoen 2018-2019 op zoek naar een lijncoördinator voor de Meisjes B-lijn. Als lijncoördinator ben je aanspreekpunt voor de teams, spelers en ouders. Daarnaast help je samen met de Technische Staf ook de coaches en trainers om de teams optimaal te laten functioneren. Je bent eindverantwoordelijk voor de teamindeling van de teams in deze lijn. 
D

Lees verder

Bardiensten door-de-weeks
Jul
14

Bardiensten door-de-weeks seizoen 2018-2019

Het schema van de door-de-weekse bardiensten voor seizoen 2018-2019 is bekend. De Maandag-trimmers beginnen aan de cyclus voor het nieuwe seizoen op maandag 13 augustus. In de bijlage de indeling voor het gehele seizoen. Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie en tot in augustus!

De barcommissie


Lees verder

van het Wedstrijdsecretariaat
Jul
13

25 augustus uitwisseling HDM alle jeugd teams behalve 1e en C2 en D2

de jaarlijkse uitwisseling JEUGD HDM zal weer op 25 augustus plaatsvinden, eventueel enkele op zondag ivm veld tekort.(geen 1e en C2 en D2)

Lees verder

Eerder nieuws