DSC_0808.JPG
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 
 
Nieuws
18-9

Woensdagtrimmers zoeken een trainer

De woensdagtrimmers zijn naarstig op zoek naar een trainer. Het is een betaalde functie, informatie bij Fred Kranstauber, zie onderstaande.
Wil jij zelf of weet jij iemand die training kan geven aan de trimmers op de woensdag avond van 20.30 -22.00 uur, laat dat dan weten aan:
Fred Kranstauber  [email protected] 06-14104588

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
12-9

Informatiemap Veldhockey Jeugd weer helemaal actueel

Kun jij de actuele informatie over jeugdhockey ook niet meteen vinden als je die nodig hebt?  Kijk dan nu eens in de informatiemap Veldhockey (jeugd) in de gesloten omgeving van de Cartouche site   https://team.lisa-is.nl/login  . Of via de knop 'inloggen' op onze site.
Daar vind je alle relevante informatie, zoals het speelschema voor het hele seizoen of het

Lees verder

Nieuws afbeelding
Van de Arbitragecommissie
6-9

25 september spelregelavond, in oktober scheidsrechters-examen voor junioren, ouders en vrijwilligers

Op woensdag 2 en 9 oktober aanstaande vinden de eerste rondes voor de scheidsrechtersexamens van het seizoen plaats. Alle A/B junioren die nog geen kaart hebben ontvangen hierover per e-mail bericht. Is dat niet het geval, maar ben je A/B junior zonder kaart neem dan z.s.m. contact met ons op ( [email protected] )!
Cursus
De KNHB stapt in september 2019

Lees verder

Nieuws
27-8

Nieuwe hockeyregels: vier kwarten wordt standaard en meer

De KNHB heeft regelwijzigingen gepubliceerd op hockey.nl. Er wordt vanaf komend seizoen gespeeld in vier kwarten, de vliegende keep verdwijnt, en er verandert iets aan de vrije slag in de cirkel en de afstand van vijf meter bij uitnemen.

Je leest de nieuwe regels hier: https://hockey.nl/nieuws/de-sport/regelwijzigingen-vier-kwarten-standaard-vliegende-keeper-verdwijnt/

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Sep
19

Elfde versie trainingsschema nieuwe seizoen en trainingsnieuws

In de bijlage (onderaan) vind je de elfde versie van het trainingsschema voor het seizoen 2019 - 2020. Het schema bevat een aantal grote wijzigingen t.o.v. van het voorgaande seizoen. Vorig jaar zijn we al gestart met combitrainingen bij de selectieteams. Dat willen we komend seizoen verder uitbreiden naar de breedteteams. Verdere informatie is onderaan te vinden. 
Nog trainers nod

Lees verder

Nieuws afbeelding
Events
Sep
19

Koop nu je kaartje voor het AB-feest op 12 oktober

Jammer dat de zomervakantie  voorbij is? Kom terug naar de camping met het AB-feest op 12 oktober en koop meteen je kaartje!Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Sep
19

ACTIE: Win Respect en Bitterballen met de blauwe kaart


Om sportiviteit&respect op het veld te stimuleren werken we op Cartouche ook dit seizoen weer met het geven van een blauwe kaart aan de tegenstander. De blauwe kaart is een compliment aan je tegenstander voor respectvol gedrag. Hoe werkt het ook alweer? 

De blauwe kaarten worden alleen tijdens thuiswedstrijden gegeven (1 per wedstrijd). De kaarten zi

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Sep
18

17 oktober Ladies Night op Cartouche

Op 17 oktober organiseert Tandheelkundig Centrum Voorburg in samenwerking met SkinDoctor een Ladies Night voor de ladies van Cartouche. Denk aan een wijnproeverij, sieraden, een kunstveiling, advies over medische en cosmetische huid- en gezichtsbehandelingen en advies over de verfraaiing van tanden.


Meer informatie of meteen aanmelden kan via [email protected]

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Sep
17

Koop nu je kaarten voor olympische kwalificatiewedstrijden op 26 en 27 oktober

Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober spelen de Oranje Heren kwalificatiewedstrijden voor deelname aan de Olympische Spelen van 2020 in Tokio!


Tegenstander is viervoudig wereldkampioen en drievoudig olympisch kampioen Pakistan. Geen team dat beter kan pingelen dan zij.  De wedstrijden starten om 16.00 uur in het Wagener Stadion, Amsterdam.
 
Ga je m

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Sep
17

Trainingen in de herfstvakantie (ma 22 - vr 26 oktober)

In de herfstvakantie ma 21 oktober t/m vr 25 oktober zijn er voor de jeugdteams (dus ook jongste jeugd, E, F en smurfen) geen trainingen. Dus er is ook geen spelen en bewegen voor de D jeugd. 
Ook voor de E&O teams is er geen trainen.
Er is geen trainingsmateriaal beschikbaar voor de jeugd. Er wordt weer getraind op maandag 28 oktober. 

Lees verder

Nieuws afbeelding
Vacatures
Sep
16

Arbitragecommissie zoekt nieuwe leden

Geen fluiters betekent geen wedstrijd! Voor het indelen van de arbitrage zijn we op zoek naar twee nieuwe planners. Je wordt ingewerkt door één planner die precies weet hoe alles loopt en er is genoeg ervaring in het arbitrageteam.
In een team van drie planners zorg je er afwisselend voor dat de wedstrijden op zaterdag en zondag worden voorzien van de juiste arbitra

Lees verder

Nieuws afbeelding
Grote Clubactie
Sep
10

Koop je loten voor de Grote Clubactie

Na het mooie succes van vorig jaar doet Cartouche uiteraard ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Deze start zaterdag 14 september om 12.00 uur. En daar hebben wij natuurlijk weer jullie hulp bij nodig.
80% van de opbrengst gaat naar de club Het doel is zo veel mogelijk loten te verkopen!! En we gaan ervoor om de opbrengst van vorig jaar minimaal te evenaren! Nog ste

Lees verder

Vacatures
Sep
9

Dames 1 zoekt videopersoon om thuiswedstrijden te filmen

Ben jij ook zo dol op Dames 1? Zij zoeken nog met spoed een vrijwilliger m/v om de thuiswedstrijden op zondag te filmen. Start wedstrijd 12.45 uur.
Lijkt je dit superleuk, meld je dan zsm aan bij de manager van Dames 1 door een e-mail te sturen naar [email protected] .

Lees verder

Nieuws afbeelding
Bardiensten door-de-weeks
Jul
27

Update: Doordeweekse barbezetting voor seizoen 2019-2020

Update 28-7 i.v.m. herziene teamindeling. Het nieuwe seizoen begint op maandag 12 augustus met de woensdagtrimmers. Je vindt het rooster in de bijlage.


Lees verder

Eerder nieuws