DSC_0812.JPG
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 

Sponsoren

 
Nieuws
29-5

Enthousiaste trimhockeyers gezocht!

Er is ruimte voor nieuwe enthousiastelingen! Is trimhockey iets voor jou? Meld je dan aan via het formulier  op Club/lidmaatschap. 
Eerst een keer meetrainen? Mail dan naar [email protected] hc-cartouche.nl.


Lees verder

Teamindelingen
29-5

Vooraankondiging Teamindeling Jongste Jeugd en Jeugd 2020-2021

Als gevolg van de maatregelen ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus   is het huidige hockeyseizoen helaas anders verlopen dan we allen verwacht hadden. Concreet betekent dit dat we al sinds half maart geen wedstrijden meer hebben kunnen spelen en dat we pas sinds een paar weken weer mogen trainen. 
Zowel de hockeybond als de hockeyclubs moeten echt

Lees verder

Nieuws
26-5

Wil jij in de reserve overgangsklasse spelen?

We zijn op zoek naar een damesteam dat volgend seizoen in de Reserve Overgangsklasse wil hockeyen! 
We hebben een heel team nodig dus neem contact op voor jezelf, met vriendinnen of heel team via:  [email protected]

Lees verder

Van het bestuur
22-5

Update van het bestuur 22 mei

Op 6 mei heeft het kabinet het ‘spoorboekje’ voor de komende maanden bekend gemaakt. Daarmee is (weer) een stap gezet in de versoepeling van de corona-maatregelen. Na de jeugd tot 18 jaar mogen nu ook de 18+ spelers (onder voorwaarden) weer gaan trainen. Wedstrijden, toernooien en dergelijke zijn helaas nog niet toegestaan. Ten aanzien van de nieuwe competities heeft de overheid aangegeven dat

Lees verder

Nieuws
Mei
24

Update technische staf 24 mei

Hier is weer een update van de technische staf, met de volgende onderwerpen.  Terugblik eerste week senioren. Versoepeling maatregelen. Ouders bij trainingen. Onderlinge wedstrijdjes op een training. Tweede pinksterdag geen training.Lees verder

Van de Materiaalcommissie
Mei
21

Inleveren keeperstassen

Keeperstassen die niet meer gebruikt worden, mogen al ingeleverd worden. Bij inlevering graag er voor zorgen dat er een label met teamnummer aan de tas zit. Lockersleutels graag ook aan het label vastmaken en lockernummer vermelden op het label.  Inleveren kan op maandagavond naast de blauwe biercontainer aan de achterzijde van het clubhuis [achter de fietsenstalling]. Hier zullen ook e

Lees verder

Nieuws
Mei
17

Aanpassingen trainingsschema, check wanneer jouw training is

Er zijn enkele last minute aanpassingen gedaan aan het trainingsschema. Check dus nog even in de bijlage wanneer jouw training is!
Reminder: teams die donderdag (Hemelvaart) en vrijdag willen trainen, kunnen dat alleen doen als ze zich aanmelden via [email protected]

Lees verder

Nieuws
Mei
17

Lockers weer beschikbaar voor keepers

Goed nieuws, de lockers komen weer beschikbaar voor ALLE keepers en wel per maandag 18 mei. De club heeft gekeken welke maatregelen weer versoepeld kunnen worden en er is besloten dat het weer is toegestaan om de keeperstassen in de lockers te laten staan. De coördinatoren zullen ervoor zorgen dat de toegang open is en aan het einde van de dag afsluiten.
Let wel op. Je mag a

Lees verder

Nieuws
Mei
15

Burgemeester en wethouder maken rondje langs de velden

Burgemeester Tigelaar en wethouder Stemerdink maken een rondje langs de sportvelden in Leidschendam-Voorburg. In een informele setting langs de lijn horen ze waar de sportaanbieders tegenaan lopen en hoe alles logistiek georganiseerd is zodat iedereen weer veilig kan sporten. 


Ze spraken hun dank uit voor al het werk dat de sportverenigingen hebben verzet om di

Lees verder

Nieuws
Mei
13

Michiel van der Struijk hoofdcoach Heren 1, afscheid van Pieter Pieterse

Het bestuur is blij met de aanstelling van Michiel van der Struijk als hoofdcoach van Cartouche Heren 1, uitkomend in de Promotieklasse. Na drie seizoenen Heren 1 zal Pieter Pieterse afscheid nemen als hoofdcoach.


Michiel van der Struijk met voorzitter Paul Spaargaren
Michiel van der Struijk zal zijn functie combineren met het bondscoachs

Lees verder

Nieuws
Mei
11

Jasper Kokx hoofdcoach Dames 1, afscheid van Yvonne Koot

Het bestuur van Cartouche is blij met de aanstelling van Jasper Kokx als hoofdcoach van Cartouche Dames 1, uitkomend in de Overgangsklasse. Hij gaat dit samen doen met Jesper de Korte. Na vele jaren trouwe dienst zal de huidige assistent-trainer/coach Yvonne Koot ermee stoppen. 
Tynke van der Meer van de Hockey Top Commissie: "Jasper is geen onbekende voor de club. Afgelopen

Lees verder

Eerder nieuws