DSC_0812.JPG
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 
 
Events
11-12

Het Hingly Glow in the Dark Toernooi is uitverkocht!

Het toernooi is VOL!
Meer informatie over het Hingly Glow in the Dark toernooi vind je op de pagina Events en toernooien:  https://www.hc-cartouche.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=club_events&menu=1 .

Lees verder

Nieuws
4-12

Houd de Dome schoon en heel: een paar regels

Er zijn een paar belangrijke regels voor in de zaal. Als iedereen zich eraan houdt, hebben we een prettig zaalseizoen met een schone, schadevrije zaal. Dat is ook voor jou fijn, toch?
Je draagt alleen echte zaalschoenen met witte/naturelkleurige zolen (donkere zolen geven namelijk af; zie op de foto wat het effect is na 1 training met verkeerde schoenen).


Lees verder

Nieuws
Dec
7

Herstart veldtrainingen tweede seizoenshelft

Hieronder vind je de data waarop de veldtrainingen weer starten na afloop van het zaalseizoen. Het trainingsschema van de 1e seizoenshelft wordt doorgezet in de 2e seizoenshelft.  • E&O-teams: week van 17 februari • Jongste Jeugd teams: week van 2 maart • Breedteteams: week van 2 maart. 
NB: Spelen & Bewegen, de combitrainingen & de circuittraininge

Lees verder

Nieuws
Dec
7

Ren mee in de Santarun op zondag 22 december

Op 22 december om 15.30 uur is de gezellige Santarun! De Santa’s rennen dit jaar voor een bijzonder goed doel: steun voor de  Special Olympics Nationale Spelen 2020  in Den Haag. Op dit grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking sporten 2000 gehandicapten uit verschillende landen tegen en mét elkaar. 
Ren mee door het Huygensk

Lees verder

Events
Dec
6

Zaalclinic voor D/E-jeugd in de kerstvakantie door H1 en D1

De zaalclinic voor D/E-jeugd door Heren en Dames 1 op maandag 30 december en donderdag 2 januari komt er weer aan, in onze eigen prachtige Cartouche Dome. 
Met nog een paar weken te gaan om je in te schrijven zullen we ervoor zorgen dat jullie alles van de zaal leren zodat jullie klaargestoomd zullen zijn voor het zaalseizoen. Van het gebruiken van de balk, de mooiste

Lees verder

Nieuws
Nov
20

Zaalhockey trainingsschema bekend, update 20 november

Het zaalschema is bekend en gaat in op 2 december. Het staat in de bijlage en is  vrijwel vast. Op een andere tijd willen, betekent altijd ruilen, want een ander team moet dan ook verschuiven. Met sommige zaken zijn we nog bezig.


Lees verder

Bardiensten door-de-weeks
Jul
27

Update: Doordeweekse barbezetting voor seizoen 2019-2020

Update 28-7 i.v.m. herziene teamindeling. Het nieuwe seizoen begint op maandag 12 augustus met de woensdagtrimmers. Je vindt het rooster in de bijlage.


Lees verder

Eerder nieuws