DSC_0812.JPG
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 

Sponsoren

 
Hockey
24-11

UPDATE! Trainen in december wordt facultatief

Bekijk onderstaande link voor een video-update van Jaïr over wat de mogelijkheden zijn voor trainen van 7 december t/m 3 januari voor de Jeugd, Jongste Jeugd en LG. Volgende week is een rustweek (29 november t/m 6 december) waarin we even niet hockeyen, maar vanaf daarna mag elk team zelf bepalen of ze wel of niet gaan trainen. 
Beluister het filmpje even goed, zodat je weet wat

Lees verder

Hockey
6-11

UPDATE! Nieuw (voorlopig) programma voor de (Jongste) Jeugd en LG

Zoals velen van jullie wellicht al gelezen hebben, heeft de KNHB officieel een streep gezet door zowel de midwintercompetitie als de zaalcompetitie. Daarbij is aangegeven dat ze uitgaan van twee mogelijke scenario’s om vervroegd de veldcompetitie te herstarten (waar dit normaal pas in Maart het geval zou zijn). Het eerste scenario is een herstart op 9 januari en het tweede scenario is een hersta

Lees verder

Corona
11-10

Nieuwe versie Corona Protocol V.M.H.C. Cartouche

Gezien de huidige situatie hebben we vanuit Cartouche de richtlijnen aangepast en de  huidige adviezen en richtlijnen samengebracht, waarbij uiteraard de richtlijnen en regels van de overheid, het RIVM, NOC*NSF en de KNHB leidend zijn. Wij verwachten dat iedereen te allen tijde de adviezen en richtlijnen opvolgt.
Corona Protocol V.M.H.C. Cartouche
Corona informatie bez

Lees verder

Corona
9-9

Verplichte registratie bij betreden Sportpark Duivesteyn

We vragen alle leden en bezoekers van 13 jaar en ouder zich digitaal te registreren bij het betreden van het sportpark. Bij de ingangen van de club hangen posters met een aantal gezondheidsvragen en een qr-code. Wanneer je alle vragen met 'nee' kan beantwoorden, scan je de qr-code met je telefoon en laat je contactgegevens achter. 
Wat gebeurt er met mijn gegevens na regis

Lees verder

Sponsoracties
Nov
28

Cartouche helpt de locale horeca. Deze week: Meatpoint

4 weken lang houden we een restaurantactie. Dat betekent 4 weken met speciale Cartouche acties bestellen bij 4 restaurants in Leidschendam-Voorburg.
We trappen af met het Voorburgse Meatpoint. Voor Corona een gezellige plek om elkaar te ontmoeten, voor een hapje en een drankje. Met regelmatig live muziek en/of DJ’s. Maar ja, Corona gooit roet in het eten.
Daarom ondersteunt

Lees verder

Hockey
Nov
28

Livestream zelf regelen

Vanaf zaterdag 27 november kunnen teams zelf hun livestream regelen. Je kunt langs de lijn streamen via social media (Facebook en Instagram). Wedstijden op het Rabo-veld kun je ook vanaf de toren via het Cartouche YouTube kanaal streamen. 
Voor streamen vanaf de toren kun je gebruik maken van de Cartouche camera. In de serre staat een plastic box met de laptop, camera en statief.

Lees verder

Hockey
Nov
27

Veldtrainingen voor senioren weer hervat

De versoepeling van de Coronaregels maakt dat ook de seniorenteams weer kunnen trainen in groepjes van vier. De samenstelling van deze groepen mag tijdens de training niet wijzigen. Zorg ervoor dat je voor en na de training niet mengt met andere groepen, je op het veld verzamelt in het door de trainer aangegeven vak en dat je dus ook apart vervoer naar de hockeyclub hebt.
Elk team dat

Lees verder

Nieuws
Nov
26

Interview met Lex Oostendorp in de Sporttribune

Op maandag 23 november is Lex Oostendorp - voorzitter van onze LG-commissie - voor het programma Sporttribune op radio Midvliet geïnterviewd over het LG-hockey en de gevolgen van de coronatijd voor het team. 
Luister het interview van ongeveer 10 minuten. Lees verder

Club
Nov
25

Inleveren boekjes Grote Clubactie, 20 loten voucher, trekking

Beste Verkopers,
Wat hebben jullie goed je best gedaan! We hebben een fantastische opbrengst en we hebben nog een paar dagen.
Nu willen we jullie vragen om je verkoopboekje z.s.m. in te leveren zodat wij de verkopen op papier nog tijdig kunnen invoeren. Willen jullie daarom uiterlijk a.s. vrijdag 27 november je verkoopboekje in de brievenbus van Cartouche stoppen. Wil je to

Lees verder

Events
Nov
24

Cartouche Challenge van start

Volgende week start de #CartoucheChallenge. 5 weken lang gaat een D1 speelster of H1 speler een trucje doen. Probeer het zo goed, grappig, bizar, bijzonder na te doen en win een leuke prijs van de D1 of H1 speler(ster) en van Cartouche. 
Zet je filmpje op Instagram of Facebook, tag Cartouche en gebruik #CartoucheChallenge #Cartouche #Challenge. Wie weet win jij die prijs.


Lees verder

Club
Nov
24

Cartouche Spelden thuis opgespeld

Hoe ging dat ook alweer, onze vrijwilligers in het zonnetje zetten? Aan het eind van ieder seizoen bedanken we normaliter al onze vrijwilligers op de club, en geven wij onze top-vrijwilligers extra waardering met het uitreiken van Cartouche spelden.
Ook het afgelopen seizoen waren er weer een aantal vrijwilligers die wij graag een speld wilden opspelden. Maar dat gaat moeilijk als de cl

Lees verder

Club
Nov
23

Let op! Rij elkaar niet van de (hockey)sokken...

Voetgangers, scooters, fietsers en auto’s lopen en rijden af en aan. Vooral door de weeks is het druk bij beide ingangen van de club. Het is een wirwar van auto’s, scooters, fietsers en lopende kids van en naar de club. Hierdoor ontstaan af en toe onveilige situaties.
Rij rustig met je auto en scooter, geef elkaar de ruimte en heb een beetje geduld als het allemaal iets langer duurt.

Lees verder

Club
Nov
23

Er zijn weer Superloten verkocht! Bedankt Superlotenkopers

Wat een mooi! Weer twee teams die een Superlot hebben gekocht! Dank je wel Dinsdag-trimmers en Woensdag-trimmers. 
Wil je met jouw team ook meedoen? Je kunt nog (Super)loten kopen tot maandag 30 november 23:59 uur. Een Superlot kost €150,- per stuk en hiervan gaat 80% direct naar Cartouche. Met een Superlot koop je 50 loten en heb je dus 50 lotnummers en 50x kans op mooie pr

Lees verder

Sponsoracties
Nov
18

Exclusieve actie voor Cartouche-leden bij Sport2000 Voorburg

Maar liefst 10 dagen lang (20 t/m 29 november) 20% BLACK FRIDAY KORTING op de gehele collectie (uitgezonderd het tenue en niet in combinatie met andere acties).
Waarom 10 dagen? SPORT2000 geeft de leden van Cartouche alle tijd om van deze Black Friday actie gebruik te kunnen maken. Bijkomend voordeel is dat hiermee de drukte beter gespreid wordt en er een veilige winkelomgeving blijft

Lees verder

Club
Nov
18

Weer 4 Superloten verkocht! Bedankt Superlotenkopers

De afgelopen weken zijn we hard bezig geweest om Superloten van de Grote Clubactie te verkopen. En met succes! Dit zijn de 4 kopers die Cartouche een warm hart toedragen én met het Superlot kans maken op mooie prijzen1 Dames 30D Van de Velde Inkoopadvies Schildersbedrijf TH. Hansen Sport2000 Je kunt nog (Super)loten kopen tot maandag 30 november 23:59 uur. Een Superlo

Lees verder

Club
Nov
15

Even niet zelf koken? Bestel de eenmalige Cartouche special voor €4,50 p.p.

Op vrijdag 27 november toveren we Cartouche om tot een echte drive thru! 
Je kunt om 18:00 jouw heerlijke, vers door Beer bereidde, cordon bleu maaltijd(en) ophalen via de ingang aan Van Ruysdaellaan. Je hoeft de auto niet uit: Je rijdt over het sportpark en kunt via de Veurselaan direct door naar huis. 
Stuur een e-mail met het aantal personen aan barcom

Lees verder

Club
Nov
11

Webinar 'Pedagogisch handelen in een teamsport'

Op dinsdag 1 december om 20.00 uur geef ik een webinar met als thema 'Pedagogisch handelen in een teamsport'. In eerste instantie is dit voor alle trainers & coaches op Cartouche, maar het is toegankelijk voor een ieder die het interessant vindt om meer over dit thema te weten te komen! Je moet je wel even inschrijven zodat je een link kan ontvangen voor deelname. Hieronder vind je de link v

Lees verder

Club
Nov
1

Nieuwsbrief november 2020

Misschien heb je hem in je mailbox gemist: Vandaag is de nieuwsbrief weer verstuurd. 
Lees online

Lees verder

Club
Sep
8

Definitief trainingsschema seizoen 2020-2021

In de bijlage tref je het definitieve, volledige trainingsschema voor het veldseizoen 2020-2021

Lees verder

Eerder nieuws