Fietsoptocht.jpg
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 
 
Slagroomtoernooi
22-5

23 en 24 juni Slagroomtoernooi, er is nog plek voor jongensteams

Op zaterdag 23 en zondag 24 juni is het Riverdale Slagroomtoernooi 2018, het gezelligste toernooi voor C- en D-teams. Het toernooi is volgeboekt voor meisjes D maar er is nog plek voor jongens D, jongens C en meisjes C. 
Het C-toernooi is op zaterdag 23 juni en het D-toernooi is op zondag 24 juni.
Kijk op de site op de pagina club/events&toernooien&nbs

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
22-5

Tip: Sluit het seizoen af met een Team BBQ op 9 of 10 juni

Wat is er nou leuker dan met je team het seizoen af te sluiten met een volledig verzorgde BBQ op de club?!
Op 9 en 10 juni is het mogelijk! Na het succes van afgelopen seizoen, hopen we dat ook dit jaar natuurlijk weer het hele terras vol staat. Schrijf je snel in want VOL=VOL! 
Wat is de bedoeling?
- Je meldt je per team aan via [email protected] , vo

Lees verder

Vacatures
23-4

Vacature horecamanager voor het weekend (betaald)

Cartouche zoekt een Weekend Horecamanager die de horeca op de club niet alleen regelt maar ook naar een hoger plan tilt. 
In deze (voor Cartouche nieuwe) betaalde rol heb je de vrijheid om de dienstverlening en het assortiment te verbeteren en uit te breiden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het instrueren, aansturen en begeleiden van de vrijwilligers die in het week

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Mei
24

De nieuwe AVG. Cartouche is er klaar voor!

Vanaf 25 mei geldt de nieuwe privacywet. Bedrijven en sportverenigingen moeten hieraan voldoen. Cartouche dus ook. De wet eist dat iedereen die persoonsgegevens verwerkt daar zorgvuldig mee omgaat. Dat betekent dat we goed moeten nadenken over wat we aan gegevens verzamelen, hoe lang we ze bewaren, wie toegang hebben tot je gegevens en hoe we ervoor zorgen dat je gegevens veilig

Lees verder

Events
Mei
24

Zaterdag C-feest, koop je kaartje aan de deur

Zaterdag eindelijk weer een C-feest! Trek je witste kleren aan en shine op Cartouche Sensation White. Je kunt alleen nog kaartjes aan de deur kopen. Voor iedereen die een kaartje via de site heeft gekocht ligt er een lijst bij de deur waar je naam op staat en dan kan je zo naar binnen! Een kaartje aan de deur kost 4 euro (PIN), ook voor intro's. Het feest is van 21.00 uur

Lees verder

Nieuws
Mei
22

Pax naar de landelijke finale NK Shoot Out

Op eerste pinksterdag gingen de Shoot Out clubkampioenen naar de regionale finales van de NK Shoot Outs op HC Pijnacker. Alle 6 de Clubkampioenen hebben de halve finale gehaald. Pax uit JC1 werd de winnaar van Zuid-Holland.
 
Allemaal door naar de halve finale
Bij de jongens streden Tobias, Olivier, Pax, Noor, Fien en Annique tegen ongeveer 80 jongens en meisjes

Lees verder

Events
Mei
22

30 juni buurttoernooi, welke buurt wint de Buurtbokaal?

Wat is het buurttoernooi? Op 30 juni 2018 strijden teams uit de straten en buurten van Leidschendam-Voorburg om de enige echte Buurt Bokaal! In teams van minimaal 8 personen speel je wedstrijdjes van 20 minuten. We spelen op een half veld (8 tegen 8 zonder keeper). Het is een toernooi voor Cartouchers en niet-Cartouchers - dames en heren (minimaal 2 dames in het veld) - jong (18+ ) en oud.

Lees verder

Vacatures
Mei
17

Zoek je nieuw vrijwilligerswerk?

Zin in iets nieuws? Bekijk dan de vacatures voor het nieuwe seizoen. Er  is voor iedereen wel een geschikte vacature. 
Voor sommige functies moet je verstand hebben van hockey, en voor sommige moet je juist handig zijn met planten en struiken, muziektechniek of video! 
Zo zoeken we een liefhebber van muziek en geluid, barcomissarissen (2 wachtlijstpunt

Lees verder

Selecties
Mei
17

Selectietrainingen Jongste Jeugd

De selectietrainingen voor de Jongste Jeugd voor het seizoen 2018 – 2019 zullen plaatsvinden op 18 en 20 juni. Dit betreft de overgang van de eerstejaars E naar de tweedejaars E. 
De selectiegroepen en tijden zullen op 10 juni op de site geplaatst worden.

Lees verder

Van het bestuur
Mei
16

Nieuw miniveld, veld 2 wordt waterveld

Dinsdagavond heeft de gemeenteraad ingestemd met het voorstel om het hekwerk van veld 1 te renoveren en veld 2 om te bouwen tot waterveld. Ook is de vervanging mogelijk gemaakt van het korfbalveld door een miniveld. Al deze werkzaamheden zullen deze zomer plaatsvinden. Het bestuur is hier enorm blij mee en dankt de stichting en de gemeente voor hun hulp.

Lees verder

Selecties
Mei
13

Selectietrainingen A, B, C, D van 11 tot en met 15 juni

Dit jaar zullen de trainingen voor de selecties voor het seizoen  2018-2019  plaatsvinden in de week van 11 tot en met 15 juni. Voor elke team zullen er twee trainingen zijn.


Voor komend seizoen zal A2 geen opleidingsteam meer zijn, hiervoor zullen dus ook geen selectietrainingen meer gehouden worden. Wel zal het team volledig op sterkte ingedeeld worden.


Lees verder

Events
Mei
5

Zaterdag 26 mei C-feest Sensation White

Houd zaterdag 26 mei een plekje vrij in je agenda, want dan vindt op Cartouche het C-feest plaats. We gaan shinen in het thema Sensation White! Meld je zo snel mogelijk aan via de website. Een kaartje kost 4 euro en je kunt het bestellen door in te loggen op de website. Vul je lidnummer en wachtwoord in en koop je kaartje via het kopje Club --> Evenementen. Je betaalt gemakkelijk met

Lees verder

Vacatures
Mei
3

Vacature Voorzitter Jeugd-Events + lid eventsteam

Cartouche is op zoek naar twee enthousiaste mensen die houden van aanpakken en het leuk vinden de feesten voor de jeugd en het paastoernooi te organiseren.

Als voorzitter ben je er verantwoordelijk voor om huidige A-B-C-D en E feesten te vernieuwen en nog aantrekkelijker te maken. Je hebt een goede samenwerking met de voorzitter van de seniorenevents en wisselt ideeën met e

Lees verder

Vacatures
Apr
24

Vacature: Lijncoördinator Jongens C voor seizoen 2018-2019

De Jeugdcommissie is voor het seizoen 2018-2019 op zoek naar een lijncoördinator voor de Jongens C-lijn. Als lijncoördinator ben je aanspreekpunt voor de teams, spelers en ouders. Daarnaast help je samen met de Technisch Manager ook de coaches en trainers om de teams optimaal te laten functioneren. Je bent eindverantwoordelijk voor de teamindeling van de teams in deze lijn. 


Lees verder

Vacatures
Apr
24

Vacature: E&O coördinator meisjes A&B voor seizoen 2018-2019

De Jeugdcommissie is voor het seizoen 2018-2019 op zoek naar een E&O coördinator voor de selectieteams in de meisjes A&B-lijnen. Als E&O coördinator ben je aanspreekpunt voor de teams, spelers en ouders. Daarnaast help je samen met de Technisch Manager ook de coaches en trainers om de teams optimaal te laten functioneren. Je bent eindverantwoordelijk voor de samenstelling van de sel

Lees verder

Vacatures
Apr
23

Voorzitter ontvangsttafel gezocht (2 punten)

Jij voorziet de ruim 70 vrijwilligers van de OT wekelijks van up-to-date informatie om bezoekende teams en fluitisten goed mee te ontvangen. De secretaris helpt je hierbij. Zij verzorgt de inroostering van vrijwilligers en de registratie van de ruilbeurten. Zelf verzorg je follow-up naar andere commissies op basis van de feedback van de OT-ers. Bij interesse in deze vacature kun je een reactie st

Lees verder

Vacatures
Apr
23

Gezocht: barcommissarissen voor zaterdag/zondag per nieuwe seizoen (2 punten)

Ben jij die gastheer of gastvrouw die het leuk vindt om spelers en bezoekers een gezellige ontvangst te geven? 
Je bent de aanvoerder van je team barvrijwilligers (12 mensen, 6 per dienst) en je draait zelf zo’n 10 diensten per jaar. Op een vast tijdstip en voor het hele jaar bekend dus goed in te plannen. Je houdt het overzicht en stuurt de ploeg aan, zet de planning in L

Lees verder

Nieuws afbeelding
Bardiensten door-de-weeks
Aug
22

Bardiensten door-de-weeks seizoen 2017-2018

De eerste trainingen zijn alweer begonnen, hiervoor is het weer perfect. De trimmers hebben de eerste bardiensten al gedaan, waarvoor weer veel dank. Zie bijgaand het schema voor dit seizoen.

De barcommissie


Lees verder

Eerder nieuws