DSC_0808.JPG
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 

Sponsoren

 
Van het bestuur
17-9

Iemand in mijn team is positief getest! Wat nu?

Wat gebeurt er wanneer iemand in je team positief is getest op Corona?  In zo'n geval hoort de speler/speelster die positief getest is, dit natuurlijk als eerste via de GGD.  De GGD doet vervolgens bron- en contactonderzoek en zal aangeven welke regels gelden voor contacten die voortkomen uit het bron- en  contactonderzoek, zoals bijvoorbeeld teamgenoten. 
Safety

Lees verder

Van het bestuur
9-9

Verplichte registratie bij betreden Sportpark Duivesteyn

We vragen alle leden en bezoekers van 13 jaar en ouder zich digitaal te registreren bij het betreden van het sportpark. Bij de ingangen van de club hangen posters met een aantal gezondheidsvragen en een qr-code. Wanneer je alle vragen met 'nee' kan beantwoorden, scan je de qr-code met je telefoon en laat je contactgegevens achter. 
Wat gebeurt er met mijn gegevens na regis

Lees verder

Van het bestuur
27-8

Corona Protocol V.M.H.C. Cartouche

Met het oog op de komende (oefen)wedstrijden hebben we vanuit Cartouche richtlijnen opgesteld waarin de huidige adviezen en richtlijnen zijn samengebracht, waarbij uiteraard de richtlijnen en regels van de overheid, het RIVM, NOC*NSF en de KNHB leidend zijn. Wij verwachten dat iedereen te allen tijde de adviezen en richtlijnen opvolgt.
Corona Protocol V.M.H.C. Cartouche
Cor

Lees verder

Van het bestuur
21-8

KNHB update coronaregels

Vanuit de KNHB is er een update gekomen. Het is belangrijk dat we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen: hockeyers, vrijwilligers en hockeyfans. 
De KNHB vraagt iedereen onderstaande richtlijnen goed door te nemen zodat we er gezamenlijk zorg voor kunnen dragen dat we competitie kunnen blijven spelen op een veilige en verantwoorde manier.
https://www.knhb.nl/kennisc

Lees verder

Nieuws
Sep
17

De Grote Clubactie gaat zaterdag 19 september weer van start

Na het mooie succes van vorig jaar doet Cartouche uiteraard ook dit jaar weer mee met de Grote Clubactie. Deze start zaterdag 19 september om 12.00 uur. En daar hebben wij natuurlijk jullie hulp bij nodig!
Het doel is zo veel mogelijk loten te verkopen!! En we gaan ervoor om de opbrengst van vorig jaar minimaal te evenaren! Nog steeds gaat namelijk maar liefst 80% van de opbrengst (of

Lees verder

Nieuws
Sep
15

Op zoek naar een leuke locatie voor jullie teamweekend?

Als sponsor van Cartouche heeft Camping Borken am See leuke teamweekends voor je in petto. De camping ligt op ongeveer 2 uur rijden van Cartouche, nét over de grens in Duitsland. Een luxe camping met een sportief karakter. Handig ter voorbereiding van het begin van het seizoen of juist een gezellige afsluiting van een seizoen! Desgewenst met een oefenwedstrijd of interland. 


Lees verder

Nieuws
Sep
14

Dank je wel voor jullie online aankopen via OnzeClubwinkel

Afgelopen zomer zijn er al ruim 80 transacties via OnzeClubwinkel gedaan. Zonder dat het iemand iets kost, kunnen we zo omgerekend 40 nieuwe trainingsballen, 10 nieuwe hesjes of 20 nieuwe limonadekannen kopen. 
Toch krijgen regelmatig nog vragen. Hierbij de top 3. 
Moet ik een account maken of inloggen bij OnzeClubwinkel? Een account of inloggen is niet

Lees verder

Nieuws
Sep
14

Wil je ook handiger worden in hockey?

Er komt  weer een techniekcursus van hockeyschool Movella op Cartouche. Op zondagochtend van 10.00 tot 11.00 uur op 20-27 september, 4-11-25 oktober en 1-8-15 en 22 november 2020. 
Tijdens Movella cursussen leren spelers en speelsters vanaf 6 jaar hun techniek te verbeteren. Tijdens elke training staat het oefenen met bal en stick centraal. De gehele training zullen de deeln

Lees verder

Nieuws
Sep
13

Cartouche hapdagen op woensdag 23 en donderdag 24 september

Bescherm je gebit maximaal met een bitje op maat. 
Op woensdag 23 en donderdag 24 september 2020 is bij onze sponsor TC Voorburg de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen het speciale actietarief voor Cartouche-leden van € 42,50.  Dit is inclusief afdruk maken, opbergdoosje, gebruikersinstructie, factuur voor de zorg

Lees verder

Nieuws
Sep
8

Definitief trainingsschema seizoen 2020-2021

In de bijlage tref je het definitieve, volledige trainingsschema voor het veldseizoen 2020-2021

Lees verder

Nieuws
Sep
8

Verkeersschool van Dien biedt Cartouche-leden voordeel

Kun jij niet wachten om je autorijbewijs te halen, maar wil je op een vakkundige en professionele manier begeleid worden? 
Kies voor Verkeersschool van Dien en stap samen met een van de ervaren instructeurs in de auto. 
Onze nieuwe sponsor Verkeersschool van Dien biedt voordeel aan leden van Cartouche die hun rijbewijs willen halen. De totale korting is zelfs EU

Lees verder

Vacatures
Sep
7

Gezocht! Wedstrijdsecretaris voor de jeugdteams op het veld

Binnen de Jeugdafdeling van Cartouche zijn we op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris voor het veldhockey van onze D tot en met de A teams. 
Als je het leuk vindt om logistieke puzzels te leggen zijn we op zoek naar jou. Voor elke zaterdag mag je ruim 25 wedstrijden verdelen over onze 5 velden. Je bent dus de logistieke spin in het web en hoe mooi is het dat jij er met je pla

Lees verder

Nieuws
Sep
6

ParaHockey voor iedereen!

Wil je graag hockeyen in een sportief en gezellig team? Heb je een lichamelijke beperking waardoor je minder goed in een regulier team mee kan komen? Denk dan eens aan LG-hockey. 
 

Heb je belangstelling?  Kom dan een keer kijken. Elke zondagochtend van 10.15-11.15 traint het LG-team van Cartouche op sportpark DuiveSteyn in Leidschendam-

Lees verder

Nieuws
Sep
6

Kom gezellig met je team eten op Cartouche

We gaan door waar we gebleven zijn met de Cartouche Food Challenge en teameten. Vanaf deze week staat er wekelijks een andere lekkere en volwaardige maaltijd op het menu
Aankomende week staat een Mexicaanse schotel op het menu, volgende week Italiaanse lasagne en daarna paella. Daarna worden er weer teams uitgedaagd om een nieuwe maaltijd te bedenken in de Cartouche Food Challenge.&nb

Lees verder

Nieuws
Sep
4

Relevante informatie jeugdteams veldhockey seizoen 2020-2021

Door de beperkende maatregel rond COVID-19 heeft er voor de start van dit seizoen helaas geen informatieavond kunnen plaatsvinden voor de coaches en managers van de D tot en met de A teams.  Wel hebben we alle relevante informatie voor het komende veldhockeyseizoen weer geupdate en bij elkaar geplaatst in de map Club/Documenten/Informatie veldhockey.
Je vindt deze informatie ach

Lees verder

Nieuws
Sep
4

Ouders betrekken bij het team. Dat is hockey!

Als teammanager en als coach kun je de ouders van het team vanaf het begin van het seizoen betrekken bij het team. Betrokken ouders kunnen hun kind positief stimuleren en een goed voorbeeld voor ze zijn, ook langs de lijn. Ook nemen ze vaker een vrijwilligerstaak binnen de vereniging op zich. Dat vergroot het clubgevoel én hockeyplezier!


#hockeypl

Lees verder

Nieuws
Sep
4

Spaar vanaf 14 september voor Cartouche artikelen bij JUMBO

JUMBO Foodmarkt Leidschendam en Cartouche zijn niet alleen buren, maar hebben elkaar sinds kort gevonden in een partnership! En dat ga je terug zien, onder andere in de borden langs het veld en op de Dome. We trappen af met een bijzondere spaaractie vanaf maandag 14 september: Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze JUMBO Foodmarkt sparen voor geweldige en gepersonaliseerde c

Lees verder

Nieuws
Aug
31

Extra looptraining op Cartouche voor jeugdleden

Goed leren bewegen is een voorwaarde om goed te kunnen hockeyen en daarom is het breed motorisch ontwikkelen één van de 5 pijlers van de Cartouche Jeugdopleiding. Daarom bieden we onze jeugdleden via GOED Fysio graag de mogelijkheid tot loopscholing aan.
De trainingen worden aangeboden als extra training die (zoveel als mogelijk) voor of na je eigen hockeytraining z

Lees verder

Nieuws
Aug
31

Keeperstrainingen jongste jeugd

Op vrijdag 4 september beginnen de keeperstrainingen weer voor de teams zonder vaste keep en de E-jeugd!
16.00u – 17.00u eerstejaars E (Jongens 6 E1 t/m E5 en Meisjes 6 E1 t/m E6) 17.00u – 18.00u tweedejaars E (Jongens 8 E1 t/m E4 en Meisjes 8 E1 t/m E5)  en jeugdteams zonder keeper
Graag kwartiertje voor de training aanwezig, zodat alle keepers en keepsters hun spull

Lees verder

Nieuws
Aug
28

Rabobank dé Hoofdsponsor van Cartouche

Rabobank Regio Den Haag zal dé hoofdsponsor van Cartouche worden.
Naast de sponsoring van de jeugd zal Rabobank shirtsponsor worden van Heren 1, Dames 1, Jongens en Meisjes A1. Daarnaast zal het hoofdveld Rabobank veld gaan heten.
Het huidige contract dat na volgend seizoen zou aflopen wordt nu opengebroken. Een vernieuwd twee-jarig contract zal op een later tijdstip

Lees verder

Nieuws
Aug
26

Een mooi hockeyseizoen begint met afspraken maken

We willen graag dat iedereen met plezier kan hockeyen, zichzelf kan zijn en zich positief kan ontwikkelen. Dat klinkt logisch maar hoe pak je dit aan? De KNHB vroeg het coaches, trainers, teammanagers, scheidsrechters, bestuurders, en natuurlijk spelers en speelsters. Het eerste thema: Afspraken maken.
Afspraken maken Het maken van onderlinge afspraken schept duidelijkheid bij alle

Lees verder

Eerder nieuws