Sponsoracties

1 september 2021

Maak het verschil voor Cartouche

De Rabobank is een coöperatie. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. Jaarlijks geven wij een deel van onze winst terug aan de maatschappij. Goed voor jou & goed voor de wereld om je heen. Ben je klant? Word dan kosteloos lid en beslis mee welke maatschappelijke initiatieven Rabobank ondersteunt. Lid worden betekent:
  • Stemrecht voor onder andere Rabo ClubSupport
  • Korting op exclusieve events
  • Rabo & Co magazine 3 keer per jaar op je deurmat
1 september 2021

OnzeClubwinkel sponsort Cartouche

Met OnzeClubwinkel kan je Cartouche sponsoren, zonder dat het ook maar iets kost. Je doet je online aankopen of boekingen zoals je dat normaal gesproken doet, met als enig verschil: een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.
1 september 2021

10% korting op alle hockeyaankopen

Cartouche-leden krijgen het gehele jaar door 10% korting bij SPORT2000 Voorburg op alle hockeyaankopen (uitgezonderd het tenue en niet op afgeprijsde artikelen). 
1 september 2021

Volvo Clubbonus

Cartouche heeft sinds dit seizoen een partnership met Volvo Niham. Cartouche ontvangt hierdoor een bonus van € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo aan een lid, dan wel ouder/verzorger van een lid van Cartouche.
1 september 2021

Tot € 120 korting op je rijbewijs

Kun jij niet wachten om je autorijbewijs, bromfietsrijbewijs of motorrijbewijs te halen, maar wil je op een vakkundige en professionele manier begeleid worden? Kies voor Verkeersschool van Dien en stap samen met een van onze ervaren instructeurs in de auto, op de motor of op een bromfiets. Of je nu je autorijbewijs wilt halen en daarbij ook theoriekennis op wilt doen, of je na je 16e verjaardag toe wilt gaan werken naar je scooterrijbewijs, wij van verkeersschool van Dien staan voor je klaar.

Al Cartouche-lid ontvang je 75 EUR korting op theoriepakket en bovendien je eerste rijles gratis. In totaal maar liefst EUR 120 korting.