Gevonden voorwerpen

Er blijven regelmatig spullen achter op de velden en in het clubhuis. De manden die bestemd zijn voor de gevonden voorwerpen en ook de ‘gevonden voorwerpen kast’ zijn vaak overvol. Ben je iets verloren op Cartouche? Kijk gauw bij de gevonden voorwerpen!

Iets gevonden?

Als het waardevol is (zoals portemonnees, sleutels, telefoons, geef je het af bij de bar. Anders graag in de ‘gevonden voorwerpen manden’ leggen onderaan de trap in het clubhuis. Dit geldt ook voor hockeysticks. Deze manden worden regelmatig door geleegd, waarna de spullen zo overzichtelijk mogelijk worden opgeborgen in de ‘gevonden voorwerpen kast’. Deze kast bevindt zich op de eerste etage en de deur is altijd open.

Iets verloren?

Als het waardevol is vraag je het na bij de bar. Gaat het om een niet-waardevol verloren voorwerp, neem dan eerst een kijkje in de ‘gevonden voorwerpen manden’ onderaan de trap in het clubhuis. Ligt het daar niet, zoek dan verder in de ‘gevonden voorwerpen kast’.

Zet je naam op je spullen! De belangrijkste tip is te voorkomen dat je spullen zoek raken. Zet op al je spullen je naam en telefoonnummer.

Youth Experience

Ongeveer twee keer per jaar worden de spullen die niet zijn opgehaald verkocht door Youth Experience. De opbrengst van de verkoop komt hen ten goede. De spullen die na de verkoop zijn blijven liggen worden naar de kringloop gebracht. De datum van deze verkoop wordt via een nieuws-item aangekondigd.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over gevonden voorwerpen? E-mail de commissie op [email protected].