Keuken

De keuken van Cartouche draait volledig op vrijwilligers, er zijn er zo'n driehonderd actief. De barvrijwilligers, Barmanager en Barcommissie zorgen voor het draaiend houden van de keuken en bar en de hygiëne in het clubhuis.

Openingstijden

De keuken is tijdens de speelperiodes doordeweeks doorgaans open van 16.00 tot uiterlijk 23.30 uur. Op zaterdag is de bar open van 7.30 tot 19.30 uur, op zondag van 9.00 tot 19.00 uur. De bar is langer open als er nog extra activiteiten zijn. Het clubhuis mag op vrijdag en zaterdag tot uiterlijk 01.00 uur open zijn.

Gezonde Sportkantine

In ons clubhuis hebben we aandacht voor een gezonde leefomgeving voor kinderen. We hebben daarom voldoende 'gezonde keuzes' in het assortiment. De gezonde keuzes zijn goed in het zicht en zijn aantrekkelijk geprijsd. Je kunt in het weekend altijd fruit op de balie vinden. Ook hebben we popcorn en gezonde broodjes in het assortiment. We frituren (zo min mogelijk) in vloeibaar vet.

Bij ons vind je dus ook geen high energy sportdrank of energydrankjes, maar voldoende keuze in laagcalorische dranken. Aan het terras is een watertap te vinden. Water om je bidon te vullen is dus altijd beschikbaar.

We werken met de 'Richtlijnen Gezondere Kantines' van het Voedingscentrum en zijn ingeschreven bij Team Fit.

Teameten en Food Challenge

Van maandag tot en met vrijdag kun je met je team gezellig gezamenlijk eten op Cartouche. De maaltijd wordt bereid door de kok (meestal de barmanager) en wisselt wekelijks. De thema’s voor de maaltijden worden door Cartouche-teams zelf bedacht in de Cartouche Food Challenge. Gedurende het jaar zijn er ook nog seizoensgebonden extra mogelijkheden, zoals partywokken, barbecueën en galadiners.

Reserveren voor een etentje met je team doe je door het sturen van een e-mail naar [email protected]. Dit kan tot uiterlijk twee weken voor de gewenste datum. Je vermeldt hierin:

  • De datum (maandag tot en met vrijdag).
  • De tijd (elk half uur vanaf 17.00u tot en met 21.00u).
  • De teamnaam.
  • Het aantal personen.

Het menu staat ruim van tevoren op de website. De kosten zijn €4,50 per maaltijd. Bij deze maaltijden zijn twee kannen limonade inbegrepen. Het volledige teambedrag van de maaltijden en overige drankjes reken je af aan de bar.