Partners

Cartouche is een echte familieclub en een van de gezelligste hockeyclubs in de regio Haaglanden. Met circa 2.000 leden zijn we een van de grotere hockeyclubs in Nederland. De leden en hun achterban vormen een interessante doelgroep voor bedrijven en instellingen die op een ongedwongen, sportieve manier met hen in contact willen komen.

Sponsors

Scoren met sponsoring

Sponsoring betekent voor uw bedrijf en voor Cartouche een ‘win-win’. U brengt uw bedrijf en activiteiten onder de aandacht van een belangrijke doelgroep en tegelijkertijd helpt u onze vereniging.

Uw bedrijfsnaam op een shirt of een reclamebord langs het veld is bij Cartouche natuurlijk mogelijk, maar bij veel van onze trouwe sponsors slechts het begin. Het is belangrijk dat u uw doelgroep echt bereikt. Een wisselende boodschap en sponsoracties die passen bij de behoefte van onze leden zijn hierin belangrijk. De mogelijkheden bij Cartouche zijn legio. We denken graag mee over actieve sponsoring zodat u direct resultaat ziet.

Business Club Cartouche

Hét netwerk van Cartouche, zakelijk en privé

Voor EUR 199 inclusief btw voor een privé lidmaatschap en EUR 299 exclusief btw voor een zakelijke lidmaatschap organiseren wij interessante bijeenkomsten. Met wat we niet besteden aan events, ondersteunen we de club bij speciale wensen. Het Bestuur van de Business Club beoordeelt elk verzoek.

Vrienden van Cartouche

Bijdragen om Tophockey mogelijk te maken

Elk jaar willen onze twee topteams zich goed voorbereiden op het hockeyseizoen. Teambuilding-activiteiten zijn nodig om een topprestatie te kunnen leveren. De hele opbrengst van de Vrienden van Cartouche gaat naar dit doel.

Donaties

Met of zonder fiscaal voordeel

Met de opbrengst van de donaties financieren we elk jaar projecten die we niet scharen onder de normale exploitatie.

Zonder fiscaal voordeel: Je doet gemakkelijk direct een eenmalige donatie via de QR code (of gebruik deze link).


Met fiscaal voordeel: Wil je jaarlijks schenken aan Cartouche? Je kunt uw gift aftrekken van de inkomstenbelastingen als:
  • Je schenkt aan een vereniging
  • Je minimaal vijf jaar lang hetzelfde bedrag aan dezelfde organisatie schenkt
  • Je de schenking regelt in een overeenkomst of notariële akte
Voor een periodieke schenking aan Cartouche is een schenkingsovereenkomst nodig. Je kunt de overeenkomst invullen, ondertekenen en (digitaal) verzenden naar [email protected]. Na ondertekening namens Cartouche ontvang je een door beide partijen getekend exemplaar retour.
 
Mocht je een periodieke schenking aan Cartouche willen vastleggen in een notariële akte, dan kun je contact opnemen met Matthijs Werker, verbonden aan Werker Notariaat ([email protected] / 070-2197878).