DSC_0808.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.

Clubhuis

Als gevolg van de Corona-maatregelen van de overheid zijn de bar en keuken tot nader order dicht. Er kan geen koffie, thee, frisdrank, alcohol of maaltijd genuttigd, besteld of gepakt worden. Dit geldt ook voor vergaderingen.


In het clubhuis kun je voor of na je wedstrijd of training gezellig iets eten of drinken. Leden van Cartouche kunnen ‘s avonds in het clubhuis met elkaar een hapje eten. De ruimtes in het clubhuis kun je reserveren voor bijvoorbeeld een commissievergadering.

Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

Openingstijden

Het clubhuis en de bar zijn tijdens de speelperiodes doordeweeks doorgaans open van 16.00 tot uiterlijk 23.30 uur. Op zaterdag is de bar open van 7.30 tot 19.30 uur, op zondag van 9.00 tot 19.00 uur. De bar is langer open als er nog extra activiteiten zijn. Het clubhuis mag op vrijdag en zaterdag tot uiterlijk 01.00 uur open zijn.

Gebruik van het clubhuis

Voor commissievergaderingen kun je gebruik maken van een van de kamers: de Opkamer, de Commissiekamer, de Oudbouw en de Elftalkamer. Wil je hiervan gebruik maken, dan kun je dit aanvragen per e-mail via [email protected].

Faciliteiten

  • Toiletten vind je in het clubhuis en bij de kleedkamers.
  • AED aanwezig aan de rechterkant van de bar.
  • Icepacks vind je in de vrieskast in de serre.
  • EHBO-doos staat achter de bar.

Indeling clubhuis

Beneden zijn drie ruimtes: de Oudbouw met daarin de barruimte, de Opkamer en de Serre. Boven zijn verschillende kamers: de Elftalkamer, de Commissiekamer, de materiaalkamer, de fysiokamer en de kast met gevonden voorwerpen.

Ontvangsttafel

Op zaterdagen staat de ontvangsttafel binnen in de Oudbouw of buiten voor de ingang. Dit is de plek waar bezoekende clubs zich melden en uitgelegd krijgen waar ze moeten zijn.

Gezonde Sportkantine

In ons clubhuis hebben we aandacht voor een gezonde leefomgeving voor kinderen. We hebben daarom voldoende 'gezonde keuzes' in het assortiment. De gezonde keuzes zijn goed in het zicht en zijn aantrekkelijk geprijsd. Je kunt in het weekend altijd fruit op de balie vinden. Ook hebben we popcorn en gezonde broodjes in het assortiment. We frituren (zo min mogelijk) in vloeibaar vet.

Bij ons vind je dus ook geen high energy sportdrank of energydrankjes, maar voldoende keuze in laagcalorische dranken. Aan het terras is een watertap te vinden. Water om je bidon te vullen is dus altijd beschikbaar.

We werken met de 'Richtlijnen Gezondere Kantines' van het Voedingscentrum en zijn ingeschreven bij Team Fit.