DSC_0812.JPG
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 

Sponsoren

 
Hockey
24-11

UPDATE! Trainen in december wordt facultatief

Bekijk onderstaande link voor een video-update van Jaïr over wat de mogelijkheden zijn voor trainen van 7 december t/m 3 januari voor de Jeugd, Jongste Jeugd en LG. Volgende week is een rustweek (29 november t/m 6 december) waarin we even niet hockeyen, maar vanaf daarna mag elk team zelf bepalen of ze wel of niet gaan trainen. 
Beluister het filmpje even goed, zodat je weet wat

Lees verder

Hockey
6-11

UPDATE! Nieuw (voorlopig) programma voor de (Jongste) Jeugd en LG

Zoals velen van jullie wellicht al gelezen hebben, heeft de KNHB officieel een streep gezet door zowel de midwintercompetitie als de zaalcompetitie. Daarbij is aangegeven dat ze uitgaan van twee mogelijke scenario’s om vervroegd de veldcompetitie te herstarten (waar dit normaal pas in Maart het geval zou zijn). Het eerste scenario is een herstart op 9 januari en het tweede scenario is een hersta

Lees verder

Hockey
Nov
28

Livestream zelf regelen

Vanaf zaterdag 27 november kunnen teams zelf hun livestream regelen. Je kunt langs de lijn streamen via social media (Facebook en Instagram). Wedstijden op het Rabo-veld kun je ook vanaf de toren via het Cartouche YouTube kanaal streamen. 
Voor streamen vanaf de toren kun je gebruik maken van de Cartouche camera. In de serre staat een plastic box met de laptop, camera en statief.

Lees verder

Hockey
Nov
27

Veldtrainingen voor senioren weer hervat

De versoepeling van de Coronaregels maakt dat ook de seniorenteams weer kunnen trainen in groepjes van vier. De samenstelling van deze groepen mag tijdens de training niet wijzigen. Zorg ervoor dat je voor en na de training niet mengt met andere groepen, je op het veld verzamelt in het door de trainer aangegeven vak en dat je dus ook apart vervoer naar de hockeyclub hebt.
Elk team dat

Lees verder

Eerder nieuws