Nieuws 10 juni 2024 | Hockey

Heren 1 blijft in de Promotieklasse!

Na twee zeer spannende wedstrijden afgelopen weekend, heeft heren 1 het voor elkaar; handhaving in de Promotieklasse!!

Na de 2-2 op zaterdag in eigen huis tegen Ring Pass, ging Heren 1 gisteren in Delft op jacht naar de overwinning. In een bomvol sportpark Hof van Delft werd een bloedstollende wedstrijd gespeeld.

Ring Pass kwam na twee strafcorners op 2-0 te staan. Na rust liet Heren 1 een ander gezicht zien. Met honderden uitzinnige Cartouligans langs de lijn scoorden de mannen 3 keer, via twee strafcorners en een strafbal. Het stond ineens 2-3! Echter benutte Ring Pass in het vierde kwart wederom een strafcorner en moesten shoot-outs de beslissing brengen.

En daar stond onze Ole Dorscheidt……. hij wist maar liefst alle vier de pogingen van Ring Pass te stoppen! En dat betekende de overwinning.

Wat zijn we trots op onze mannen en hun begeleiding. Maar vooral ook op onze fans! Wat bijzonder dat jullie in grote getale naar Delft zijn afgereisd en zo uitbundig de mannen hebben aangemoedigd.

Volgend seizoen hopen we op rechtstreekse handhaving, menig hart heeft het gisteren zwaar te verduren gehad……..💚