Nieuws 31 mei 2024 | Van het bestuur

Even bijpraten #23

Park Leeuwenbergh wint de buurttroffee. MO12-6, JO18-1 kampioen. Veteranen 45-1 ook, zelfs ongeslagen. Dames 1 eindigt heel mooi als derde. Er was weer veel te vieren de afgelopen periode. En dan vergeet ik er ongetwijfeld nog een paar.

Heren 1 heeft alle vakanties, party’s en dinertjes afgezegd. Op 8 en 9 juni zullen ze de degens kruisen met Roomburg of Ring Pass voor behoud in de Promotieklasse.

De voorbereiding op deze wedstrijden werd gister gestart met een klinkende overwinning op Zoetermeer (0-5). We hebben naast ons regulier scorend duo (Mats Dicke en Martijn van Grimbergen) nieuwe trefzekere helden (Arthur Mouwen en Hugo van Laarhoven). Dat belooft wat voor zaterdag 8 juni, 16 uur. Kom allemaal!

We hebben op onze vorige ALV aangekondigd dat we een extra bestuurslid gaan zoeken voor de portefeuille Senioren. Dit doen we omdat onze Senioren afdeling groot is en veel aandacht verdient. We gaan Viktorien Mos, als de ALV dat natuurlijk goedkeurt, aan het bestuur toevoegen. Viktorien is al met veel enthousiasme begonnen met warmlopen naast haar huidige rol in de Jeugdcommissie.   

Cartouche heeft tegenwoordig ook een eigen oud-leden vereniging, Cartouche Bruist. Oud-leden ontmoeten elkaar op de evenementen en blijven op de hoogte van het reilen en zeilen op de club. De teller staat inmiddels op meer dan 60 leden. Lid worden? Kijk op onze site. Afgelopen zondag was de eerste ALV van deze nieuwe vereniging. We willen het Cartouche-netwerk zo groot mogelijk maken zeker nu het Lustrum er aan gaat komen. De meest mooie verhalen en herinneringen komen bij Cartouche Bruist naar boven en die zullen worden vastgelegd zodat straks iedereen ervan kan meegenieten.  

De drukke maand juni gaat morgen beginnen:
  • 8 juni - THUIS Heren 1 - Roomburg/ Ring Pass
  • 9 juni - UIT Roomburg/ Ring Pass - Heren 1
  • 15 juni - Jongste jeugd dag
  • 16 juni - Cartouche Club dag
  • 22 juni - LG Slotdag KNHB
  • 22-23 juni - Rabobank Schuimparty Toernooi
  • 24 juni - Algemene Ledenvergadering
  • 28-29 juni - Mini slotnacht
Ik denk dat er heel wat Cartouches zijn die na deze maand heel hard aan vakantie toe zijn. 

Hou nog even vol. Dit is de leukste maand.

Tot langs de lijn.
 

Groet,
Sander Kernkamp
Voorzitter V.M.H.C. Cartouche