Nieuws 25 augustus 2023 | Club

Even bijpraten #18

Beste Cartouchers,

"Het zit er nu toch echt op. Het laatste event is traditiegetrouw de minislotnacht. Wat een plezier hebben onze jongste stuiterballen gehad…”. Dit was de eerste zin van de Even Bijpraten #17 net voor de zomerbreak. Maar dan moet je ‘m wel versturen. En dat ben ik dus vergeten in alle drukte op de laatste dag voor mijn vakantie. (Voor de liefhebbers die de serie compleet willen hebben😀:ik stuur ‘m zo op).

We hebben de klantenkaart van rookbommen.nl opgeborgen en gaan die er dit seizoen ook niet meer uithalen tenzij we de playoffs halen of promoveren met Dames 1.

De velden 1 en 4 zijn gloednieuw, de buitenbar heeft de laatste laag verf gehad. En ook dit jaar was het Cartouche hockeykamp weer een heel groot succes onder leiding van Sietse en Sander en hun enthousiaste trainers.

En dan hebben we het nog niet gehad over de Cartouchers die trainers hebben gezocht en ingedeeld. De schoolschema’s zijn bekend en we kunnen dus ook de laatste gaten vullen. Nog even geduld dus.

Een hele grote groep Cartouchers heeft dus weer niet stilgezeten deze zomer om de start van het nieuwe seizoen zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Waarmee gaan we het seizoen beginnen?

Met de Promotieklasse Cup: de perfecte voorbereiding voor 8 teams uit de promotieklasse die de degens zullen kruisen om de felbegeerde cup met de grote oren in handen te krijgen. Morgen starten we om 13.30 uur met de kraker Cartouche H1 - Hurley H1.

Edwin de Groot en zijn team hebben heel hard gewerkt om dit toernooi een vaste plaats te geven in de KNHB evenementen reeks (waarschijnlijk op plaats drie na het WK en EK😀).

We hopen op heel veel toeschouwers. Bekijk meteen het hele programma. Enthousiaste ballenjongens- en meisjes kunnen zich nog aanmelden voor de wedstrijden op zaterdag.

Volgend weekend barst de competitie los en gaan we iedereen weer verwelkomen op onze mooie club. De commissie Sportiviteit en Respect gaat de teams helpen mooie jaardoelen te formuleren.

De eerste TD mag ook al weer in de agenda: 10 september spelen D1 en H1 thuis en maken we er weer een feestje van.

Geniet van al het moois wat onze club te bieden heeft.

Maak er een hele mooie start van.

Tot aan de lijn.

Groet,
Sander Kernkamp