Nieuws 31 maart 2023 | Club

Michiel van der Struijk stopt einde seizoen als coach bij Heren 1 Cartouche

Michiel van der Struijk stopt als coach van Heren 1 aan het einde van dit seizoen. Michiel zal zich gaan richten op een maatschappelijke carrière na 35 jaar Tophockey.

 "Ik wil graag tijd vrijmaken om mij op een meer maatschappelijke carrière te richten. Inmiddels weet ik al 35 jaar wat ik doe op zondagmiddag. Ik heb dit altijd met heel veel plezier gedaan maar het wordt nu ook echt tijd om wat nieuws te gaan doen”, aldus Michiel van der Struijk. 

Onder leiding van Michiel van der Struijk en Timmo Kranstauber strijdt Cartouche Heren 1 op dit moment voor lijfsbehoud in de Promotieklasse. "We zijn Michiel erg dankbaar voor de prettige samenwerking gedurende de afgelopen 3 jaren, hij heeft een jong team weten op te bouwen met veel potentie en we hebben er alle vertrouwen in dat Cartouche Heren 1 ook volgend jaar weer volop mee strijdt in de Promotieklasse", aldus Marco Alewijnse, bestuurslid Top Hockey.

De komende periode zal de focus van Heren 1 liggen op de laatste 7 wedstrijden waar nog flink wat punten te halen zijn. Alle positieve support van onze trouwe Cartouligans is dan ook van harte welkom.

De HTC van Cartouche zal per direct op zoek gaan naar een geschikte opvolger voor het komende seizoen.

Interesse? Neem contact op per email via [email protected].

Marco Alewijnse
Bestuurslid top hockey