Nieuws 2 december 2022 | Club

Even bijpraten #13

Beste Cartouchers,

En daar staat ie dan: de Jumbo Dome. Als je even met je ogen hebt geknipperd de afgelopen dagen dan heb je een mooi spektakel gemist, het opzetten van onze zaalhockey Dome.

Met een afmeting van 45 x 51 meter, 10,5 meter hoog, vastgehouden met 124 grondankers en verlicht met 48 energiezuinige LED lampen. En dat alles gestookt tot 19 graden op propaangas ingekocht voor de crisis. En hoeveel tegels hebben we met elkaar op dinsdag gelegd? Iets meer dan 11.000.

En nog gezellig ook. Dit jaar waren er al weer meer teams bij de opbouw dan vorig jaar: MA1, JA1, JB2 en Dames 2. En dan waren er nog de mannen (we noemen geen namen) die snel binnenkwamen, een fotootje maakten voor hun teamgenoten en na het leggen van twee tegels weer vertrokken. Maar….ze waren er wel.

Bij het opzetten heeft iedereen een rol. Je zit in het uitrolteam (op commando van onze legerleider allemaal op hetzelfde moment lopen), aanstampteam (tegels moeten op alle hoeken vastzitten), het step team (met een stepje over de randen rijden om vast te klikken) of je ben Kar van de kar (de kar met tegels op de juiste plaats rijden). En dit jaar hadden we een speciale rol voor Chris: zorgen dat het mierennest dat zich in de stapel tegels had gehuisvest een nieuw thuis kreeg. Niet gelukt overigens. En nu lekker zaalhockeyen.

Hoe hebben we de eerste helft van het jaar eigenlijk afgesloten op het veld? 
Dames 1 staat weer bijna in het linker rijtje. In de laatste drie wedstrijden 9 punten dat zou Heren 1 ook wel willen. De Heren spelen mooie wedstrijden. Het geluk ontbreekt helaas nog maar dat gaat zeker komen. We hebben weer behoorlijk wat topteams die landelijk spelen en nog alle kansen hebben op een mooie positie op de ranglijst: JO18-1, MO16-1 en JO16-1.

De afgelopen tijd is het steeds drukker aan het worden op de club. Vorige week vrijdag keken er meer dan 200 enthousiastelingen bij de WK wedstrijd. De kids met hun ouders bij het grote scherm, veteranen A met aanhang in de Skybox (ook wel de opkamer genoemd). De Pokébowls zijn heerlijk en ook deze zaterdag weer te verkrijgen tijdens de wedstrijd NED-USA, start 16.00 uur. 

Maar ook buiten de club is het druk. We hebben de eerste Cartouche College Tour gehad bij Miss Jones. Georganiseerd door de Business Club werd, onder professionele leiding, de sprekers het vuur aan de schenen gelegd. Meer dan 50 Cartouches hoorde Tobias Oele (The Social Pact), Joost van den Hurk (Wijnkoperij van Dop) en Hans Willem Dicke (Sportvibes) vertellen over ondernemen en alle ups and downs die daarbij komen kijken. Volgende event: Padel tournooi. 
 
En dan gaan we alweer naar de start van een nieuw jaar. We gaan niet rustig naar het einde toe kan ik jullie vertellen. Gala Dames en Heren 1, diverse kerstdiners, voetbalwedstrijden en clinics in de zaal.

En de start van het jaar zullen we ons ook nog wel een tijdje kunnen herinneren. Op zaterdag 14 januari hebben we het grote nieuwjaarsfeest, Masquerade. Er zijn nog een paar kaarten. Zin om met je team of de buurt te gaan? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Heel veel plezier in deze feestelijke dagen en hopelijk tot snel in de zaal.

Groet,

Sander Kernkamp
Voorzitter