Nieuws 26 november 2021 | Van het bestuur

Corona update van het bestuur van vrijdag 26 november 21:00

Trainingen en wedstrijden zijn mogelijk tot 17 uur.

Vrijdagavond heeft het kabinet aanvullende corona-maatregelen bekend gemaakt. Trainen en wedstrijden blijven toegestaan, maar alles - inclusief wedstrijden en trainingen op het veld én in de zaal - stopt om 17 uur. Publiek is jammer genoeg niet welkom.

De maatregelen gaan in op zondag 28 november en gelden vooralsnog drie weken (tot 19 december).

Dit betekent voor komende weekend concreet:

  • dat alle competitiewedstrijden voor de Jeugd van zaterdag 27 november door mogen gaan (zonder publiek).
  • dat alle competitiewedstrijden op zondag 28 november die voor 17.00 uur klaar zijn door kunnen gaan (zonder publiek). Wedstrijden die na die tijd zouden eindigen probeert het wedstrijdsecretariaat nog zoveel mogelijk te verplaatsen naar eerder op de dag. Als dat niet lukt zal de wedstrijd helaas afgelast moeten worden.
  • dat de selectiewedstrijden voor de E&O teams op zondag 28 november in de Dome tot 15.00 uur door kunnen gaan (zonder publiek).
  • Het clubhuis sluit ook om 17.00 uur.

Vanaf maandag 29 november betekent dit concreet:

  • Het clubhuis sluit om 17 uur. Er zijn dus bijvoorbeeld geen teametentjes of gala’s meer, helaas.
  • De verplichting voor iedereen van 18 jaar en ouder om een geldig CTB te tonen bij het betreden van clubhuis, het terras en de kleedruimten blijft gelden.
  • Alle vergaderingen en bijeenkomsten zijn online dus niet in het clubhuis.
  • Voor iedereen boven de 18 jaar is 1,5 meter afstand houden verplicht. Jeugd van 13 tot 18 jaar hoeft onderling geen afstand te houden en kinderen jonger dan 12 ook niet tot elkaar en tot volwassenen. De 1,5 meter afstand houden is niet verplicht in het clubhuis en terras (met geldige QR code) en ook niet als dit de sportbeoefening in de weg staat.

Zaalhockey

Vanaf maandag 29 november start het zaalseizoen en zou het trainingsschema voor de zaal ingaan. Met een starttijd op de meeste dagen van 15.45 uur voor de eerste training zouden er volgens dit schema per dag 2 teams in de Dome kunnen trainen tot 17 uur. We gaan bekijken of er alternatieven mogelijk zijn. Tot die tijd gaan alleen de training door die voor 17 uur eindigen.

Of de competitie (tijdelijk) stilgelegd wordt of in aangepaste vorm gespeeld gaat worden weten wij nu nog niet. Wij wachten op informatie vanuit de KNHB. Zodra wij meer weten, zal communicatie daarover volgen.

Tot slot: Klachten? Blijf thuis en laat je testen.

Hou je aan de regels. Je benadeelt de club als je dat niet doet. Handhavers komen controleren en hebben de opdracht om op te treden.

Laten we er het beste van maken.

Het bestuur