Nieuws 30 mei 2023 | Hockey

Laatste weken van het seizoen voor de (Jongste) Jeugd

We gaan voor de (Jongste) Jeugd alweer richting het einde van dat seizoen. Echter, voordat het zover is zullen we de teamindeling voor het volgende seizoen bekend maken en zullen er nog een aantal activiteiten plaatsvinden. In dit bericht vind je alle belangrijke data tot het einde van het seizoen.

Teamindeling

Op zondag 11 juni zullen rond het middaguur de teamindelingen bekend worden gemaakt. Je kunt de informatie op die datum terugvinden in de gesloten omgeving van de website. In deze gesloten omgeving vind je ook de documenten hoe de teamindeling tot stand komt voor de Jongste Jeugd- en voor de Jeugdteams.

Inleveren trainingsmaterialen

In de week van maandag 12 t/m zondag 18 juni kunnen alle teams hun trainingsmaterialen komen inleveren op de club. De spullen worden dan gecontroleerd en eventueel ontbrekende materialen worden tegen de genoemde bedragen in de overeenkomst afgerekend. Zorg dat alle hesjes allemaal netjes gewassen ingeleverd worden. De exacte tijden en de uitleg van het inleverproces zullen uiterlijk zondag 4 juni op de site staan.

Trainingen

Vrijdag 9 juni vindt de laatste training plaats van alle huidige Jeugdteams.

De Jongste Jeugd traint nog op woensdag 14 juni want 17 juni is de Jongste Jeugd Slotdag. (in de oude team samenstelling).

Op woe 21 juni en woe 28 juni is er de mogelijkheid om in de nieuwe teamsamenstelling, onder leiding van de ouders te trainen. Conform het huidige trainingsschema van het nieuwe team. 

Jeugd onder-12 t/m onder-18
In de week na de bekendmaking van de nieuwe Jeugdteams zullen er geen trainingen zijn voor de Jeugd.

Vanaf maandag 19 juni tot en met vrijdag 30 juni zullen alle Jeugdteams minimaal nog 1x per week trainen met hun nieuwe team. De details over het trainingsschema met de nieuwe teams zal uiterlijk in de week van 12 juni te vinden zijn op de site.
Activiteiten

  • Zaterdag 17 juni Jongste Jeugd dag voor Jongste Jeugd teams
  • Zondag 18 juni Cartouche Club Dag
  • Zaterdag 24 juni uitwisseling bij en tegen KZ voor de nieuwe E&O teams 
  • Zaterdag 24 & zondag 25 juni Schuimparty Toernooi voor teams O12 & O14
  • Vrijdag 30 juni Minislotnacht voor de "oude" 2e jaars E teams.
Voor nieuwe (Jongste) Jeugdteams die dit willen geldt dat zij op zaterdag 1 juli zelf een oefenwedstrijd mogen regelen met een team uit de regio. Nadat de tegenstander is vastgelegd kan er een veld gereserveerd worden via [email protected] of [email protected].

Vanaf maandag 3 juli zullen er geen activiteiten meer plaatsvinden voor de (Jongste) Jeugdteams en gaan we met zijn allen genieten van de zomer(vakantie).