Nieuws 23 februari 2023 | Sponsoracties

Schrijf je in voor extra looptraining

Goed leren bewegen is een voorwaarde om goed te kunnen hockeyen en daarom is het breed motorisch ontwikkelen één van de 5 pijlers van de Cartouche Jeugdopleiding. In deze lijn bieden we onze jeugdleden via GOED Fysio graag de mogelijkheid voor extra loopscholing. 

Loopscholing houdt in dat GOED Fysio aan de slag gaat met het beweegpatroon en loopritme van de kinderen. Goed voetenwerk, (start)snelheid en een goede motoriek zijn enkele zaken waarmee zij aan de slag gaan. Naast het feit dat je hier uiteindelijk ook een betere hockeyer/beweger van wordt, zorgt het ook voor een kleinere kans op blessures. Met name voor kinderen die rond de groeispurt zitten, is het aan te bevelen om echt te investeren in goed leren bewegen/lopen. 

Doordat we de groepen overzichtelijk houden is er mogelijkheid tot individuele aandacht en zal een verbeterde looptechniek ook al snel zichtbaar zijn. Je kan je alleen als team inschrijven (minimaal 10 – gemotiveerde - spelers/speelsters). 

De looptrainingen worden aangeboden als een 10-wekentraject, zodat er snel maar ook blijvend resultaat behaald kan worden. De kosten hiervoor zijn €50 per deelnemer. De trainingen starten vanaf 13 maart. Exacte dag/tijd wordt in overleg met GOED Fysio ingepland (en voor zover beschikbaar).

Inschrijven kan via de team manager door een mail te sturen naar [email protected].