Nieuws 13 januari 2023 | Hockey

Begeleiding Dames 1 weer helemaal op sterkte

Robin Tromp en Niels Heck zijn – als duo - de nieuwe trainers/coaches van Dames 1. Wat niet verandert is het trio Annelot van der Linden (assistent trainer/coach), Sanderijn Vermeeren (manager) en Liza Schreuder (fysio).

Robin en Niels

Robin kent Cartouche en Dames 1 al lang. Vanaf 2013 was hij 3 jaar actief voor Dames 1 en tot 2017 was hij trainer van verschillende jeugdteams waaronder MA1. Daarna was hij betrokken bij Alphen Dames 1 en Leonidas Dames 1. Robin is 37 jaar en woont in Rijswijk.

Niels heeft het hockeyen geleerd op Cartouche. Later heeft hij Hoofdklasse gespeeld bij HGC, HDM en Rotterdam. Niels heeft inmiddels al 25 jaar coachervaring in de jeugd en senioren op hoogste niveaus waaronder 3 jaar hoofdcoach bij Cartouche in de periode 2014-2017 inclusief de promotie naar de Promotieklasse.

Promotieklasse

Robin en Niels – die al zo’n 10 jaar hebben samengewerkt - hebben de laatste 3 wedstrijden voor de winterstop ook al voor hun rekening genomen en 9 (!) punten behaald met Dames 1. Niels: "Het voelt als thuiskomen. We willen met Cartouche Dames 1 weer naar de Promotieklasse.”

Beeld: Hein Athmer