Nieuws 16 november 2022 | Club

Sluit de materialenlocker altijd goed af

Alle teams van Cartouche hebben nu een paar maanden hun eigen trainingsmaterialen en we zien dat vrijwel alle teams hier heel netjes mee omgaan. Het positieve gevolg is dat er geen trainingsmaterialen meer op de velden achterblijven en we ook bijna geen ballen of hesjes meer kwijtraken. 

We zien nog wel regelmatig dat teams hun materialenlockers niet goed afsluiten. Hierdoor worden ballen soms "geleend" door een ander team en vervolgens op een andere plaats achtergelaten. Voorkom dat je de volgende training zonder ballen staat en sluit daarom je locker altijd goed af. 

Hierbij kan het volgende stappenplan helpen:
  1. Haal voor de training de trainingsmaterialen uit de locker, doe de locker weer dicht en sluit deze ook af met een gesloten slot.
    Dit voorkomt dat een slot kwijtraakt in de kleedkamer of op een veld.
  2. Na de training stop je de trainingsmaterialen direct weer in je locker en doe je de locker weer op slot controleer of het slot echt dicht zit zet alle 4 de getallen in de rondjes van de cijfercode van het slot op 0000.
Wanneer je als team deze stappen steeds doorloopt zul je nooit misgrijpen en zijn je ballen en hesjes altijd veilig opgeborgen op Cartouche.