Nieuws 3 november 2022 | Sponsoracties

Augustus warmte en Sport2000 Voorburg, bedankt voor jullie support

Wat een geweldige actie van Augustus warmte en Sport2000 Voorburg. Augustus warmte is gespecialiseerd in het energieneutraal maken van je huis en Sport2000 Voorburg is de sportspeciaalzaak in de regio en trouwe supporter van Cartoiuche. Ze kochten allebei een Superlot van de Grote Clubactie. Daarmee steunen ze onze club direct! En ook onze verkoper Sebastiaan Walhof (van Jongens O8-1) verdient een bedankje!

Wil jij met jouw bedrijf Cartouche ook steunen?

Een Superlot van de Grote Clubactie kost €150. Hiervan gaat 80% direct naar Cartouche. Met een Superlot koop je 50 loten en heb je dus 50 lotnummers en 50 x kans op mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van €100.000.

Verder is het een mooie gelegenheid voor wat extra aandacht voor jouw bedrijf. Want natuurlijk maken we samen een leuke foto. Fiscaal aftrekbaar als het geregistreerd wordt als advertentiekosten.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gelijk een Superlot kopen? Neem dan contact op met de Grote Clubactie commissie via [email protected] of bestel een Superlot via https://clubactie.nl/superlotkopen/voorburgse-mhc-cartouche/401884.