Nieuws 10 juni 2022 | Club

Jaïr Levie nieuwe bondscoach van Zwitserland

Jaïr Levie, de huidige Technisch Directeur van Cartouche, zal per 1 augustus de nieuwe bondscoach voor de mannen van Zwitserland worden. Hij zal zowel het veld- als het zaalteam gaan coachen. Dit betekent echter ook dat Jaïr helaas aan het eind van dit seizoen zal stoppen als TD bij ons op de club.

Jaïr is sinds 2018 werkzaam als Technisch Directeur bij Cartouche. In de afgelopen 4 seizoen heeft Jaïr samen met de Technische Staf het jeugdhockey op Cartouche verder ontwikkeld en op een hoger plan gebracht. Zo is er onder andere een visie ontwikkeld op het opleiden van jeugdspelers, wat vastgelegd is in de Cartouche Five en het Handboek Jeugdopleiding. Er is met de Trainers Academy en de TrainersCommissie een structuur neergezet voor de opleiding en begeleiding van (jonge) trainers. Daarnaast is dit seizoen het Jongste Jeugdplan ontwikkeld en geïmplementeerd op de club. 

Als Cartouche zijn we heel blij met al deze ontwikkelingen op de club en we willen Jaïr enorm bedanken voor de aanjagende rol die hij hierin gespeeld heeft. Ondanks dat we het jammer vinden dat wij onze Technisch Directeur kwijtraken aan Zwitserland zijn we vooral ook heel trots dat Jaïr deze mooie vervolgstap in zijn carrière kan gaan maken vanuit Cartouche. 

In de komende weken gaan we hard op zoek naar een vervanger voor Jaïr. Mocht je interesse hebben in de rol als Technisch Directeur of wellicht een goede kandidaat kennen neem dan via [email protected] contact met ons op.