Nieuws 7 april 2022 | Activiteiten

Programma Cartouche All Stars Week (11-20 april)

Het programma van de Cartouche All Stars Week van 11-20 april is rond. De Technische Staf en de Jeugdcommissie hebben speciale activiteiten georganiseerd voor alle spelers van de breedteteams van de D, C, B en A-jeugd.

De D-jeugd begint de week met een speciale hockey skills training die wordt afgesloten met een kopje soep en broodjes in het clubhuis. Later die week zal er hard worden getraind op het nemen van shoot-outs.

Voor de C- en B-jeugd staat de week in het teken van een onderlinge ‘battle’ waarin verschillende balsporten worden gespeeld. Voor de C-jeugd zal deze battle gezellig worden afgesloten met een kop soep en broodjes in het clubhuis. Omdat Goede Vrijdag hockeyvrij is, zal op dinsdag 19 en woensdag 20 april nog een speciale training voor de C-jeugd (shoot-outs training) en B-jeugd (E&O trainers) worden georganiseerd.

De jongens en meiden van de A-jeugd zullen tijdens de Cartouche All Stars Week trainen onder leiding van een E&O trainer.

Kortom, er is voor iedereen veel te doen!

PS Verzoek aan de managers: mocht je team verhinderd zijn om deel te nemen aan een van de activiteiten, dan graag een berichtje naar [email protected].