Nieuws 18 maart 2022 | Club

Tussenstand Oekraïne actie #CartoucheVerenigt

De actie die #CartoucheVerenigt woensdag is gestart, heeft al 203 kratten voor Oekraïne opgeleverd. Wat een mooie tussenstand!

Zondag 20 maart gaan we, met 200 gele en blauwe kratjes van Jumbo en Albert Heijn, de Oekraïense vlag op het hockeyveld neerzetten. Kinderen van de Oekraïense School in Voorburg helpen doen dat samen met jeugdteams van Cartouche.

Leden van Cartouche, familie, bezoekers en partners van de club sponsoren de kratjes á 10 euro per stuk. De kratten staan op hun beurt symbool voor een ‘krat hulpgoederen’. De opbrengst gaat naar de Oekraïense School in Voorburg om lesmaterialen aan te schaffen voor kinderen uit Oekraïne die hier worden opgevangen. Ook wordt een deel van de opbrengst besteed om in Oekraïne zelf gratis peren uit te delen in de getroffen steden, waaronder Kiev. Het transport daarvan is al onderweg.

Sponsoren kan nog steeds via de QR-code onderaan dit bericht of via deze Rabo betaallink.

Kinderen van de Oekraïense School in Voorburg helpen samen met jeugdteams van Cartouche om de kratjes op het veld neer te zetten. Ze krijgen tevens een dagje ontspanning aangeboden op de club, waar ze kunnen hockeyen, voetballen, klimmen en andere spelletjes doen. Jumbo Foodmarkt en Albert Heijn XL zorgen voor lunch, fruit en iets lekkers voor de kinderen.

Voor alle kinderen is er zondag ook een programma met hockeyen, voetballen, klimmen en andere spelletjes. Jumbo Foodmarkt en Albert Heijn XL zorgen voor lunch, fruit en iets lekkers voor de kinderen.
  • 11.00-12.00 - Ontvangst kinderen Oekraïense School (start speelprogramma)
  • 13.30-14.15 - Opstellen kratten en uitzwaaien hulpkratten door de jeugd
  • 15.15-15.30 - Bekendmaking (tussenstand) opbrengst
NB: Op basis van actuele ontwikkelingen, kan het programma aangepast worden.

We kunnen het niet alleen. Daarom vragen we vrijwilligers om zondag mee te helpen. Meld je alsjeblieft aan bij Raymond via [email protected] .

#CartoucheVerenigt