Nieuws 24 december 2021 | Club

Even bijpraten #5

"Wat kunnen we nog wel?”. Dat is wat de Technische staf, de jeugd- en seniorencommissie en de HTC zich afvroegen toen we weer een lockdown tegemoet gingen vorige week.

En dan is er nog best veel over. Trainen op balkenvelden, conditie op pijl houden, onderlinge potjes en als bonus op de livestream kijken naar Hoofdklasse zaalhockey Heren 1. Dan doen we dat dus de komende tijd. Niet ideaal maar beter dan niets.
Gewoon koppies omhoog en er het beste van maken.

We houden ons ook graag aan onze tradities: hockeyplaatjes verzamelen. 
Boodschappen doen bij de Jumbo, plaatjes plakken en ruilen. Elke generatie heeft een Cartouche hockeyplaatjesboek. Dat gooi je dus nooit weg. Pak ze er weer eens bij met de Kerst en je zult zien dat je alle namen nog kent. De actie is nog niet begonnen dus hou de site goed in de gaten voor het startschot.
#plaatjevanjetrainer

De Grote Clubactie, ook een mooie traditie. We halen al jaren geld op door loten te verkopen. Het enthousiasme van onze jeugdspelers is enorm. Hou de verkopers in de gaten dames en heren. Ben je op zoek naar topverkopers voor je bedrijf. Wacht nog even want ze mogen officieel nog niet werken, maar ze komen eraan. Lodewijk Walhof heeft 201 loten verkocht maar Pepijn Krul en Floor van Heeringen zaten hem op de hielen. Meer dan EUR 5600 hebben alle jeugdtoppers opgehaald. En wat gaan we daar mee doen? Vorig jaar hebben we nieuwe jeugddoeltjes aan kunnen schaffen. Dit jaar gaan we nieuwe trainingsmaterialen bekostigen. Alle ballen, hesjes en andere trainingsmaterialen in een mooie tas of bak. Op te bergen in de opslaghal zodat de volgende training ook nog steeds alles in orde is. We vragen dan wel aan iedereen om netjes met de spullen om te gaan. Je bent zelf verantwoordelijk dat alles compleet blijft. #geenballenmeermeenaarhuis

Maar de allerbeste traditie die we als club hebben is dat we aan elkaar denken als er iemand in onze omgeving het moeilijk heeft. Laten we dat in deze periode extra doen. 

Lotte Kerssemakers (MD1) strijdt al een lange tijd tegen kinderkanker. Haar klas doet mee met de korte broeken actie voor de inzameling van geld voor onderzoek om kinderkanker de wereld uit te krijgen, Kika. Laten we veel aan Lotte denken en de actie zoveel mogelijk steunen. Alle kleine beetjes helpen. Lees hier het bericht

Ik wens jullie namens het bestuur Kerst en Nieuwjaar vol met mooie herinneringen en veel tijd met dierbaren.

Op naar een sportief 2022.


Groet,

Sander Kernkamp
Voorzitter VMHC Cartouche