Nieuws 30 oktober 2021 | Sponsoracties

Het Cartouche hockeyplaatsjesalbum komt er weer aan

Ieder Cartouche jeugdlid krijgt een eigen hockeyplaatje. Hoe cool is dat?! En hoe leuk is het om hockeyplaatjes van het eigen team en clubgenoten te sparen? Onze sponsor Jumbo Koornneef gaat dat regelen; in het voorjaar van 2022 komt er een hockeyplaatsjesalbum speciaal voor Cartouche. Maar eerst moeten zoveel mogelijk jeugdleden op de foto.

Wie mag op de foto?

Alle smurfen, LG spelers, Funkey en spelers uit de F, E, D en C-jeugd mogen meedoen aan de actie en op de foto. Ook de coaches en managers van deze teams zijn welkom. En vanzelfsprekend komen er ook plaatjes van Cartouche Dames 1 en Heren 1 in het album.

Wanneer worden de foto’s gemaakt?

Op zaterdag 6 november en zaterdag 13 november zijn de kinderen tussen 8:00 en 17:30 welkom in het clubhuis voor het maken van de foto. Het liefst met het hele team tegelijk; bijvoorbeeld voorafgaande aan de thuiswedstrijd. Natuurlijk mag iedereen ook individueel komen.

Extra moment voor 1e jaars F en Funkey

Voor de 1e jaars F en Funkey is er ook op woensdagmiddag 10 november gelegenheid om op de foto te gaan. De foto's worden gemaakt in het clubhuis aansluitend aan de training. Dit kost ongeveer een half uur, dus houd hier rekening mee met het ophalen van je kind van de training. Er zijn die middag Cartouche-shirts beschikbaar voor kinderen die dit nog niet hebben.

Belangrijk

  • Iedereen moet in Cartouche tenue op de foto
  • Keepers moeten in hun keepersshirt op de foto
  • Geen shirt onder je Cartouche shirt
De actie is vrijblijvend. Het is leuk als je als ouder/verzorger toestemming geeft om alleen voor deze hockeyplaatjesactie de voornaam, team en portretfoto van je kind te delen -je hebt daar een mail over gekregen- maar het is niet verplicht.

Heb je vragen? Stel ze gerust via een mail naar [email protected].