Nieuws 22 oktober 2021 | Club

Club Scheidsrechter (CS) cursus en examen doen?

Het is eindelijk zover! Op 22 november kan de B-jeugd Club Scheidsrechter (CS) examen doen. Tevens kunnen spelers uit de A-jeugd, senioren en geïnteresseerde ouders die nog geen CS kaart hebben zich melden voor deelname aan het examen. Stuur hiertoe een mail aan [email protected]

Digitale oefenomgeving

Cursisten krijgen voorafgaand aan het examen gelegenheid om in de digitale oefenomgeving van KNHB de spelregels te bestuderen en zich op die manier voor te bereiden op het examen. Alle B-jeugd die nog geen CS kaart heeft krijgt uiterlijk begin volgende week automatisch via mail de link van de KNHB naar de online cursus. De andere geïnteresseerden krijgen deze mail na aanmelding voor het examen via [email protected].

Cursusavond

Er is op woensdag 17 november een cursusavond op het clubhuis georganiseerd met extra uitleg over de spelregels en voorbereiding op het examen. Deze avond, georganiseerd door de arbitragecommissie, start om 19:30 uur en eindigt omstreeks 21:00 uur .

Examen

Op de avond van het examen op 22 november is er gelegenheid om het examen op de club gezamenlijk te doen onder begeleiding van de arbitragecommissie. Deze avond begint om 19:30 uur. Vanaf 20:30 uur kan die avond online het examen, ook vanuit huis, worden gemaakt.

C-jeugd

2e jaars C-jeugd komt ook in aanmerking voor het CS-examen; dit wordt op een later moment georganiseerd. Hierover volgt nog een apart bericht over via de managers van de C-teams.

Bondsnummer opzoeken

Ter voorbereiding op het examen is het handig om alvast je bondsnummer op te zoeken door in te loggen op hc-cartouche.nl en naar je profiel te gaan. Je kunt daar gelijk het juiste e-mailadres invullen zodat de mail met link naar de online cursus en naar het examen niet door ouders hoeft te worden doorgestuurd naar cursisten. Voor inloggen op hc-cartouche.nl heb je je lidnummer nodig - deze vind je onder andere op de contributiefactuur.