Nieuws 9 oktober 2021 | Hockey

JB5 winnaar van de poule

JB5 speelde vandaag uit tegen Zoetermeer JB3. 07:30!! Uur verzamelen bij de molen. Niemand te laat! Zoetermeer JB3 is een team waar we al een paar keer tegen gespeeld hebben, zowel vriendschappelijk als in deze poule. 

In de vriendschappelijke wedstrijd kon Cartouche JB5 nog makkelijk van ze winnen, maar in de competitie werd dit steeds moeilijker. Vandaag ging het om de eerste plaats in de poule. Cartouche op de tweede plek en Zoetermeer op de 1e plek. Beide teams klaargestoomd om te winnen.

 JB5 is een team waar veel jongens elkaar al goed kennen. Vanaf het begin van de compititie duidelijke doelstellingen voor het team.  Er is hard gewerkt door het gehele team met trainers en de coaches. Grote opkomst van supporters bij Zoetermeer.  

Het begin van de wedstrijd gaat het gelijk op. De spanning is te snijden. Een eerste doelpunt hangt in de lucht! 2e kwart neemt het balbezit voor Cartouche toe maar Zoetermeer heeft 2 goede spitsen als wapen en eindelijk is daar de ontlading 0-1 voor Cartouche! 

Start Q3, de spanning is om te snijden een strafcorner voor Zoetermeer. Maar er komt geen tegendoelpunt. Cartouche moet verder met 10 man. Consolideren is het toverwoord. Gelukkig is de woordenschat voldoende, dat dit ook uitgevoerd kan worden. Dan nog een strafcorner voor Cartouche en dit is het geheime wapen van Cartouche!  Aangeven en hoog in de kruising! 0-2 voor Cartouche JB5 en daarmee poulewinnaar! 

Prachtig hockey laten zien mannen!