Nieuws 16 juni 2021 | Hockey

Uitwisselingen nieuwe A tm D teams tegen KZ & Zoetermeer

Komende twee zaterdagen spelen de nieuwe Jeugdteams (A tm D) van Cartouche nog een uitwisseling tegen KZ (zaterdag 19 juni) en tegen Zoetermeer (zaterdag 26 juni).

De speeltijden en de -locatie voor beide wedstrijden van de teams zijn terug te vinden in het wedstrijdschema van de Cartouche app en op de site van Cartouche.

Scheidsrechter/ Toeschouwers/ Begeleiding

  • Alle teams regelen per wedstrijd 1 scheidsrechter, deze regel geldt zowel voor uit- en thuisspelende teams. Mocht de arbitragecie scheidsrechters leveren voor een wedstrijd op Cartouche dan staat dit in het wedstrijdschema vermeld bij de wedstrijdinfo.
  • Voor beide wedstrijden geldt helaas nog steeds dat er geen toeschouwers welkom zijn langs de lijn (dit geldt dus voor ouders, maar ook voor vriendjes en vriendinnetjes).
  • Per team moeten we ook de staf nog steeds tot een minimum beperken. Voor thuiswedstrijden max 4 begeleiders (incl. scheidsrechter) en voor uitwedstrijden max 6 begeleiders (incl. scheidsrechter en rijouders).

Reizen

Zoals iedereen inmiddels zal weten is het gebied rond Cartouche in de weekenden zeer slecht bereikbaar ivm de grote bezoekersdruk bij de Mall. Het advies voor de wedstrijd tegen KZ is om zoveel mogelijk op de fiets van en naar die club te reizen. Dit om zeker te zijn dat je op tijd aankomt. Mocht je toch met auto's willen reizen (wedstrijd tegen Zoetermeer) verzamel dan niet op Cartouche maar op een logische plek waar je zo min mogelijk last hebt van files rond de N14.

Verzamelen en vertrek

Teams mogen 30 minuten voor de start van de wedstrijd op de club aanwezig zijn. Iedereen wordt verzocht na afronding van de wedstrijd het complex weer te verlaten en dus niet bij andere teams te blijven kijken.

Zaterdag 3 juli

De uitwisseling tegen HGC op zaterdag 3 juli is komen te vervallen. Teams die deze dag nog een oefenwedstrijd willen spelen kunnen zelf een tegenstander uit de regio benaderen en daarna een veld reserveren via [email protected]. Vanaf zondag 4 juli zullen er geen activiteiten meer plaatsvinden voor de (Jongste) Jeugdteams en gaan we met zijn allen genieten van een (hopelijk redelijk normale) vakantie.