Nieuws 12 mei 2021 | Activiteiten

Cartouche All Stars Week

De week van 15 t/m 22 mei staat in het teken van de ‘Cartouche All Stars Week’. In deze week worden door de Technische Staf en de Jeugdcommissie speciale activiteiten georganiseerd voor alle jeugd spelers van de breedteteams. Een superleuke week waarbij de nadruk ligt op ‘fun & skills’. 

Een overzicht van geplande activiteiten:
  • Het Raboveld is op 15 & 16 mei beschikbaar voor wedstrijden van de breedteteams en er kan gebruik worden gemaakt van de videotoren. De teams die deze dag op het Raboveld zijn ingedeeld kunnen hun wedstrijd dus live laten streamen via het YouTube kanaal van Cartouche! Let op: een van de ouders zal het filmen moeten verzorgen.
  • Voor de B- C- en D- jeugd: krijg een teamtraining van een E&O trainer of één van de spelers van Dames 1 of Heren 1
  • Speciaal voor de D-lijn: een buddy uit dames 1 (meisjes) of heren 1 (jongens) zal de training ‘spelen & bewegen’ van 17 mei verzorgen. Tijdens deze training krijg je tips en leer supergave hockeytrucs en gaan we andere spelletjes doen!
  • Op de trainingen van 17 en 19 mei krijgen alle teams de opdracht om met de spelers uit jouw team een piramide te bouwen. Het team met mooiste piramide wint een geheel verzorgde training door spelers uit Dames 1 of Heren 1.
  • Speciale Skills & Sports Training voor de B- en C jeugd op woensdag 19 mei met een specialistentraining door E&O spelers (o.a. shoot-outs, scoopen, flatsen en backhand slag), voetbal 4 tegen 4 en handbal 4 tegen 4
  • De afsluitende activiteit van deze week op 22 mei is een shoot-out competitie voor alle jeugdteams van Cartouche. Per lijn zal een winnaar worden aangewezen (het team met de meeste punten) en uiteraard is er een prijs te winnen!
Het belooft een leuke week te worden, waarbij uiteindelijk geldt dat meedoen veel belangrijker is dan winnen. Wij hopen dan ook dat alle teams met veel enthousiasme zullen deelnemen aan alle activiteiten. Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om er een geweldige week van te maken!

Verzoek aan de managers: mocht je team verhinderd zijn om deel te nemen aan een van de activiteiten horen we dat graag. Stuur dan een berichtje naar [email protected].

Met sportieve groet,
Technische Staf & Jeugdcommissie