CartoucheRabobank.jpg
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.
Hockey

Cartouche Dames 1 zoekt assistent trainer/coach

Nieuws afbeelding 16-4
Wil jij een volgende stap in je trainingscarrière zetten? Ben je proactief? Durf je feedback te geven en kan jij spelers meenemen in je enthousiasme en individueel beter maken? Dan is Cartouche op zoek naar jou!!

Dames 1 is op zoek naar een assistent trainer/coach voor minimaal twee avonden in de week en op zondag. Deze rol is mogelijk te combineren met andere activiteiten op Cartouche. 

Dames 1 speelt in de Overgangsklasse en heeft als doelstelling om te promoveren naar de Promotieklasse. De selectie van komend seizoen is een goede mix van ervaren speelsters en jonge talenten uit onder andere eigen jeugd.

Wij zoeken een kandidaat die voldoet aan het volgende profiel:
  • Gediplomeerd trainer of met aantoonbare ervaring bij andere verenigingen;
  • Teambuilder die wil bouwen aan de toekomst van Dames 1 door het inpassen van de aankomende jeugd en eventueel overige talenten;
  • Ambitie om zich voor een langere periode aan V.M.H.C. Cartouche te verbinden;
  • Gevoel voor een optimale verhouding tussen prestatief en recreatief hockey. Daarnaast ben je communicatief vaardig. Een juiste balans door zowel in als boven de groep te staan. Motiverend, direct en positief in de coaching van zowel het team als de individuele spelers. Je weet hen te inspireren en uit te dagen en je gaat ervoor om samen met hen de team- en persoonlijke ambities waar te maken. 
Heb je interesse en ben jij beschikbaar voor minimaal twee avonden per week en op de zondag? Stuur dan je CV naar: [email protected]

Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met:
Arnoud Troe | 06-130 20 919
Daisy van der Weijden – Dormits | 06-149 95 979