Fietsoptocht.jpg
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.
Club

Hockeysticks gezocht

Nieuws afbeelding 5-3
Wie heeft er nog goede hockeysticks (junior en senior) over? Doneer ze dan aan scholen in Sri Lanka! Jeugdleden van Cartouche hebben hier een aantal jaren geleden vrijwilligerswerk gedaan. Sindsdien zijn ze gek van hockey en doen ze zelfs mee aan de competitie. Maar de destijds meegebrachte sticks zijn inmiddels versleten.  

Tot twee jaar geleden ging een groepje jeugdleden via Stichting Youth4Youth in de zomervakantie 3 weken naar een land in Azië of Afrika om vrijwilligerswerk te doen met kinderen. Uiteraard werd veel tijd besteed aan sport, spel en hockey. Onze Y4Y-ers namen veel materiaal mee zoals oude sponsorkleding, spelmateriaal en hockeysticks die ze daar achterlieten. Met de meeste projecten is nog steeds een goed contact. Vanuit Sri Lanka kwam de vraag of we misschien weer wat hockeysticks over hadden. 

De jongens doen het goed in de regionale competitie en ze willen nu ook een meisjesteam oprichten. Maar ook andere scholen willen graag gaan hockeyen. Sri Lanka is momenteel erg hard getroffen doordat toeristen wegblijven. De armoede is groot en hockey geeft de kinderen een fijne afleiding. 

De sticks kun je tot 10 april inleveren in de daarvoor bestemde rieten mand in de serre van het clubhuis. Ook hockeyballen zijn welkom! Ze worden daarna verscheept naar Sri Lanka. Let erop: geen hele oude of versleten sticks, ze moeten nog wel een tijdje mee kunnen!

In beweging komen voor iemand, da’s heel normaal bij Cartouche! #CartoucheVerenigt