Nieuws 6 december 2020 | Sponsoracties

Maak jij iemand uit je buurt blij met een mooi kerstpakket?

We naderen het einde van een bijzonder jaar. Een jaar waarin we lang niet zoveel in beweging konden komen op de club als we hadden gehoopt. Voor sommigen was deze periode extra zwaar door ziekte, eenzaamheid of wegvallen van werk en inkomen. Cartouche biedt samen met sponsor Jumbo en sociale partner MVOorburg leden de kans om iets voor deze mensen in onze buurt te doen. Doe jij mee?

We hebben samen met Jumbo kerstpakketten samengesteld t.w.v. 20 euro. Deze pakketten kun je voor 10 euro bestellen en eventueel persoonlijker maken met een extra cadeautje, een kaart of een tekening. Je kan het pakket vervolgens aan iemand in je omgeving geven die wel een opsteker kan gebruiken. Corona-proof uiteraard! Laat bijvoorbeeld je kinderen het pakket bezorgen. Zo blijven ze ook rond de feestdagen in beweging voor Cartouche!

Zo regel je het
Bestellen één of meer pakketten van 7 t/m 17 december, via het online bestelformulier.
Betalen en ophalen van 14 t/m 19 december bij de Jumbo Foodmarkt - Mall of the Netherlands, Leidschendam
Bezorgen doe je zelf voor de kerst!

Deel je actie!
Post een leuke foto van je versierde pakket of de bezorging bij iemand in de buurt op social media en inspireer zo weer anderen om ook in beweging te komen voor iemand in de buurt. Hoe? Deel je foto op Facebook of Instagram, tag Cartouche via #CartoucheVerenigt.

In beweging komen voor iemand uit je buurt, da’s heel normaal bij Cartouche!