Fietsoptocht.jpg
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Sponsoren

Verslagen

Nieuws

Dinsdag de eerste van drie informatieve bijeenkomsten zaalseizoen voor de jeugd

4-11
Half november gaat de Dome weer omhoog en op 7 december start de zaalcompetitie.
Om managers, coaches, trainers en ouders zo goed mogelijk voor te bereiden op het zaalseizoen organiseert Cartouche in november weer een aantal informatieve bijeenkomsten die betrekking hebben op specifieke onderdelen van het zaalhockey.

We beginnen op dinsdag 12 november met de informatieavond zaalhockey. Op deze avond geven we algemene informatie over het zaalseizoen en gaan we in op de basis spelvormen van het zaalhockey. Deze avond is vooral bedoeld voor de managers en coaches van de A- tot en met E-jeugd. Inloop is om 19.45 uur in de Opkamer, we starten om 20 uur.

Op woensdag 20 november organiseren we de arbitrageavond. Hier zullen we in theorie en de praktijk stil staan bij de specifieke spelregels voor het zaalhockey. Deze avond is vooral bedoeld voor alle scheidsrechters en ouders van de A- tot en met E- jeugd die gaan fluiten in de zaal. Inloop is om 19.45 uur in de Opkamer, we starten daar om 20 uur met het theorie gedeelte, daarna gaan we naar de Dome voor het praktijk gedeelte.

Ten slotte zal er op donderdag 28 november een train de trainer-sessie worden georganiseerd voor iedereen die als zelfstandige trainer zaaltraining gaat geven aan Jeugdteams A tot en met D. Ouders die gaan helpen bij de trainingen van de E-teams zijn natuurlijk ook welkom maar voor hen is deze avond wellicht minder relevant. Inloop is om 19.30 uur in de Opkamer, we starten daar om 19.45 uur met het theoriegedeelte, daarna gaan we naar de Dome voor het praktijkgedeelte. Doe je sportkleding aan en neem je stick en zaalschoenen mee.