DSC_0812.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.
Teamindelingen

Selectieprocedure D- t/m A-jeugd voor seizoen 2019-2020

Nieuws afbeelding 20-5
Het doel van selecteren is om kinderen in te delen op hun eigen niveau zodat ze uitgedaagd worden en plezier behouden in het hockey. Gelijkgestemdheid vergroot de kans op een leuk hockeyseizoen met je hockeymaatjes. Het indelen op niveau gaat aan de hand van twee criteria, namelijk kwaliteit & motivatie. We delen dus niet in puur op kwaliteit, aangezien dat nog niet zoveel zegt op jonge(re) leeftijd.

Kinderen kunnen laat- of vroegbloeiers zijn, midden in hun groeispurt zitten of juist een hele jonge speler zijn (geboortemaand-effect). We willen dus niet in de valkuil trappen dat we al op te vroege leeftijd een schifting gaan maken tussen 'selectiespeler' en 'geen selectiespeler'. Breed opleiden en gelijke kansen voor iedereen, daar gaan we voor!

 

Belangrijk is dat we – ongeacht de selecties – aan elk team in het nieuwe seizoen goede begeleiding willen bieden. Dit bevordert de ontwikkeling van het kind, wat uiteindelijk ook positief werkt voor het plezier dat het kind heeft in hockey op Cartouche. Naast het opleiden van spelers en speelsters voor H1/D1 is het doel op Cartouche namelijk ook om kinderen te enthousiasmeren voor een leven lang hockey (of andere sporten).

De definitieve indeling van alle teams zal op zondag 16 juni op de site gepubliceerd worden.

Lees voor de selectieprocedure per lijn de bijlage.

Bijlage