9 mei 2018 | Club

Overgang seizoen en vrijwilligerswerk, wist je dat?

Het einde van seizoen 17/18 is in zicht en we ontvangen al weer de nodige opzeggingen van vrijwilligers. Tijd om even de regels over vrijwilligerswerk en het beëindigen daarvan op een rij te zetten.

Opzeggen als vrijwilliger? 
Doe je nu vrijwilligerswerk en wil je dat opzeggen? Of wil je iets anders gaan doen binnen de club? Dat kan natuurlijk. Opzeggen doe je bij je commissievoorzitter of barcommissaris. Heb je een spelend kind onder de 18? Dan heb je – als ouder – altijd een vrijwilligerstaak. Zit je niet (meer) in een commissie of ben je geen trainer of coach of teammanager, dan word je automatisch in de Bar ingedeeld, bij de Ontvangsttafel of in het Schoonmaakteam. Kies je voor een commissiefunctie of barcommissarisfunctie, bedenk dan dat we er vanuit gaan dat je dit minimaal 3 jaar doet. Wij verwijzen je graag naar ons protocol op de pagina Club/Vacatures. 

Vrijwilligerswerk is minimaal 3x per jaar schoonmaken of 3 à 4 keer per jaar Ontvangsttafel of 5 x per jaar Bardienst. Met Bardienst verdien je dan wel weer een punt voor de wachtlijst. 

Barseizoen loopt tot 1 oktober 
Als je opzegt als barvrijwilliger, omdat je wat anders gaat doen of je kind gaat van hockey af of wordt senior, dan is het goed om te weten dat het barseizoen tot 1 oktober doorloopt. Dit komt omdat de teamondersteuning pas in het najaar helemaal rond is en we dan de barindeling definitief kunnen maken. Je wordt in dat geval nog wel een of twee keer ingepland. 

Meer informatie? 
Zie ons protocol op de pagina Club/Beleid of mail met [email protected]. En kijk op de website bij Club/Vacatures voor de actuele vacatures als je graag een andere taak op je wilt nemen. 

Dank je wel! 
Wij zien je graag op de 13e mei als we de vrijwilligers tijdens de Dank Je Wel Borrel in het zonnetje zetten. 

Ook wensen we je een heerlijke zomer en zien je heel graag komend seizoen weer terug bij ons Cartouche!!