DSC_0812.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.
Vacatures

Vacature: Lijncoördinator Jongens C voor seizoen 2018-2019

24-4
De Jeugdcommissie is voor het seizoen 2018-2019 op zoek naar een lijncoördinator voor de Jongens C-lijn. Als lijncoördinator ben je aanspreekpunt voor de teams, spelers en ouders. Daarnaast help je samen met de Technisch Manager ook de coaches en trainers om de teams optimaal te laten functioneren. Je bent eindverantwoordelijk voor de teamindeling van de teams in deze lijn. 

Dit doe je niet alleen: je wordt hierbij met input ondersteund door de trainers en coaches en je kunt gebruik maken van de expertise van aantal scouts die gekoppeld zijn aan deze C-lijn. Bovendien kun je altijd terecht bij een van de andere leden van de Jeugdcommissie. De commissie bestaat in totaal uit 8 lijncoördinatoren,  4 coördinatoren voor de selectieteams, een secretaris en een voorzitter. 

Voor een goede overdracht van alle ins en outs in deze lijn zul je de rest van dit seizoen meedraaien met de huidige lijncoördinator.  Op deze manier kun je bij het begin van het nieuwe seizoen direct een vliegende start maken. 

Mocht je geïnteresseerd zijn of behoefte hebben aan meer informatie dan kun je contact opnemen met Matthijs Minderhoud 06-83637176 of [email protected]