Fietsoptocht.jpg
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.
Vacatures

Vacature horecamanager voor het weekend (betaald)

23-5 Cartouche zoekt een Weekend Horecamanager die de horeca op de club niet alleen regelt maar ook naar een hoger plan tilt. 

In deze (voor Cartouche nieuwe) betaalde rol heb je de vrijheid om de dienstverlening en het assortiment te verbeteren en uit te breiden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het instrueren, aansturen en begeleiden van de vrijwilligers die in het weekend achter de bar en in de keuken aan het werk zijn. Je onderhoudt contacten met leveranciers en houdt controle op de verkoop, voorraadbeheer en inkoop. Je maakt deel uit van de Barcommissie. 

Voor de honderden spelers en bezoekers die in het weekend in het clubhuis komen ontwikkel je een gevarieerd assortiment dat lekker èn gezond is. We hebben natuurlijk niet voor niks het beleid van de "Gezonde Sportkantine". Binnen die context verzorg af en toe maaltijden voor de spelende teams en zorgt dat alles tip top geregeld is. 

Belangrijke speerpunten zijn de kwaliteitsbewaking en het naleven van voorschriften op gebied van o.a. alcohol, milieuzorg en de sociale hygiëne. Belangrijk is dat het clubhuis ten alle tijde een representatieve uitstraling heeft waar iedereen het gezellig vindt om te blijven "hangen". Jouw houding, de houding van de vrijwilligers en de nieuwe acties leiden tot een prettige sfeer en een gezonde reuring binnen het clubhuis waardoor de omzet een positieve bijdrage aan Cartouche levert. 

Wat wij vragen: · Horeca-ervaring is natuurlijk een must · Gastvrouw of heer met uitmuntende communicatie skills · De flexibiliteit en assertiviteit om met veel mondige betrokkenen om te gaan (vrijwilligers, spelers, bestuur) · Oog voor zowel de zakelijke aspecten als de andere doelstellingen van de vereniging Wat wij bieden: · Een club van ruim 2000 leden waar gezelligheid en sportiviteit centraal staat · Een weekendbaan waar je met jouw creativiteit en dienstverlenende instelling veel kan bereiken. 

We gaan er vooralsnog van uit dat deze rol met 16 tot 20 uur per week is in te vullen. De werktijden zijn op zaterdag en op zondag van 8 uur tot 16 uur · Een contract t/m het einde van de zomer 2018, met de intentie om daarna een jaarcontract af te sluiten. Optioneel kun je ook als ZZP'er aan de slag.