Toernooien

Voor de seniorleden worden er regelmatig recreatieve hockeytoernooien georganiseerd. Van veteraan tot trimmer: Er zijn toernooien voor iedereen.

Onderling trimtoernooi

Ieder najaar vindt 'Het Onderlinge Cartouche Trimtoernooi' plaats. Het programma is inmiddels bekend na al die jaren… Van 18.00 uur - 01.00 uur: Ontvangst met bubbels, lekker hockeyen, eten & dansen. Het thema is ieder jaar weer een verrassing.

Paastoernooi

Op Paaszaterdag lekker een hele dag hockeyen met de hele familie (6+) of vriendengroep. Inclusief een lekkere lunch en BBQ.

Buurttoernooi

Aan het einde van het hockeyseizoen strijden de straten en buurten van Leidschendam en Voorburg om de felbegeerde Buurt Bokaal. In teams van minimaal 8 personen (15+), spelen we op een half veld (8 tegen 8 zonder keeper) wedstrijdjes van 20 minuten. In een team mogen Cartouchers en niet-Cartouchers, dames en heren spelen. Alles door elkaar. En natuurlijk inclusief een lekkere BBQ.

Mixed zaaltoernooi

De eerste vrijdagavond van januari wordt in de Cartouche Dome het mixed zaalhockeytoernooi gehouden voor alle veteranen, veterinnen en trimmers. Na afloop van de wedstrijden krijg je een stevige maaltijd met aansluitend feest.