Clinics & toernooien

Voor de jeugdleden worden regelmatig hockey clinics georganiseerd. Tijdens de clinics leer je de nieuwste trucs, krijg je de beste tips en maak je vooral heel veel plezier. De actuele data en hoe je jezelf kunt aanmelden worden enkele weken voor de kampen bekend gemaakt.

Heren 1 en Dames 1 clinics

In veel van de schoolvakanties verzorgen de spelers van Heren 1 en Dames 1 een geheel verzorgde clinic voor de D-, E- en F-jeugd van Cartouche. Wil je je slag, push, backhand of een shootout oefenen? Dan ben je van harte welkom.

Kidspower hockeykamp

Dit is een kamp voor iedereen van 5 tot en met 14 jaar die hockey te gek vindt en graag met vriendjes en vriendinnetjes op kamp wil. Vrijwel iedere zomervakantie organiseert Kidspower bij ons een megagaaf C&D en E&F Kidspower hockeykamp. Om aan het kamp mee te doen hoef je geen lid te zijn van Cartouche.

Glow in the dark toernooi

In de kerstvakantie organiseren we een supergaaf toernooi in de Dome met lichtgevende hockeyballen, lasershow, muziek, eten en een borrel voor ouders in het clubhuis. Dit superleuke toernooi is voor A-, B-, C-, D- en E-teams. Je speelt met 6 spelers, vriendenteams maken mag, ook met een andere lijn of een mix-team. Zolang de leeftijd maar klopt Je speelt zonder keeper maar met een safezone. Supergaaf!


Beat the Pro toernooi

Eind juni is het Cartouche Beat the Pro hockeytoernooi, een recreatief, gezellig en sportief toernooi voor jongens- en meisjesteams C & D teams uit de 2e, 3e, 4e en 5e klasse. We eindigen het toernooi met een wedstrijd Beat the Pro’s. Er is op beide dagen plaats voor 24 teams.