Fietsoptocht.jpg
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 
 
Nieuws
22-1

Trainingen en clubhuis gedurende de voorjaarsvakantie

Hoi iedereen
De veldtrainingen voor alle niet selectieteams starten na de voorjaarsvakantie op maandag 5 maart. In de voorjaarsvakantie, 26 februari t/m 3 maart, zijn er geen trainingen voor de jeugdteams. Clubhuis is 's middags gesloten en  's avonds na 20.00 uur geopend.
Vanaf 19 t/m 23 februari is het mogelijk om op de normale trainingstijd te trainen, ma

Lees verder

Nieuws
20-1

Kom je in februari kijken bij de oefenwedstrijden van Heren 1 op het veld?

Hoewel het zaalseizoen nog in volle gang is, zijn we weer bezig met de voorbereidingen voor de hervatting van de veldcompetitie.  Om goed aan de tweede seizoenshelft te kunnen beginnen, hebben we naast een trainingskamp in zonniger oorden het volgende oefenprogramma voorbereid. Let op, dit kan nog wijzigen. 
Op zondag 4 februari spelen we thuis tegen Breda, aanvang 14.45

Lees verder

Nieuws
16-1

Trainer, onderteken je trainerscontract en lever het in

Momenteel hebben 30 (!) trainers hun contracten nog niet ondertekend of teruggestuurd. Dit houdt in dat dus ook 30 trainers niet worden betaald! Dit kan niet de bedoeling zijn. Alleen op basis van een ondertekend en geretourneerd contract kunnen wij tot betaling overgaan.  Dus... ga direct op zoek naar je contract in de mail, verstuurd door  administ

Lees verder

Vacatures
19-11

Vrijwilligerscommissie zoekt administratieve vrijwilliger

Voor de vrijwilligerscommissie zoeken we vanaf september 2018 (maar nu al meelopen) een gezellige, accurate collega. De werkzaamheden kunnen grotendeels vanuit huis, op een moment dat het voor jou uitkomt, worden uitgevoerd. 
De vrijwilligersregistratie van Cartouche is een nauwkeurige registratie. Na de uitvraag in mei/ juni van mutaties van vrijwilligerstaken voor het ni

Lees verder

Van het Secretariaat
4-12

Secretariaat in het clubhuis tijdens de winterperiode gesloten

In de winterperiode is het secretariaat in het clubhuis gesloten van 4 december 2017 t/m 4 maart 2018. Wel bereikbaar via [email protected] .


Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Jan
20

JC1 naar NK en JD1 districtskampioen!

Na een zinderende dag play-off hockey mochten JC1 en JD1 zich kronen tot districtskampioen. JC1 bereikt hiermee het NK Zaal, waarvan volgende week zaterdag de voorrondes en kruisfinales worden gespeeld in Arnhem.
Voor de D-jeugd is er geen officieel NK, maar in overleg met alle districten wordt nog gekeken of er een officieus NK kan worden georganiseerd.
JC1 werd op doelsaldo winnaar

Lees verder

Vacatures
Jan
9

Goed voornemen voor 2018: word vrijwilliger

Meer bewegen gaat zeker lukken als je vrijwilliger wordt bij je club! We komen nog een barcommissaris tekort, wist je dat je daar twee wachtlijstpunten  mee verdient? We zoeken verder nog dringend een voorzitter en een administratieve ondersteuner voor de vrijwilligerscommissie, scouts en een lijnco√∂rdinator Jongens E. Ook is administratieve ondersteuning voor de arbitragecommissie nodig,

Lees verder

Vacatures
Dec
21

Scouts gezocht voor onafhankelijke en objectieve observatie Cartouche-jeugd

Binnen Cartouche zijn we op zoek naar een team van onafhankelijke scouts, dat gedurende het jaar de Jeugdcommissie helpt om de spelers in de Cartouche-jeugd zo goed mogelijk te observeren. Op die manier wil de Jeugdcommissie een zo goed mogelijk beeld van alle kinderen krijgen.
Wie zoeken we als scout ?
Heb je aantoonbaar verstand van hockey, heb je zelf op (hoog) niveau

Lees verder

Vacatures
Nov
2

Voorzitter Vrijwilligerscommissie vanaf het seizoen 18/19 gezocht

 
Jij als voorzitter bent het aanspreekpunt voor het bestuur en externe organisaties (wist je dat we de best practice zijn voor hockeyland op de KNHB site?). Je weet het belang van vrijwilligerswerk op de agenda van Cartouche te houden. Jij leidt het team dat superzelfstandig is. Tijdsbesteding 2 uur per week.
 
Wat komt er allemaal bij kijken?
Vanaf 2010

Lees verder

Nieuws afbeelding
Bardiensten door-de-weeks
Aug
22

Bardiensten door-de-weeks seizoen 2017-2018

De eerste trainingen zijn alweer begonnen, hiervoor is het weer perfect. De trimmers hebben de eerste bardiensten al gedaan, waarvoor weer veel dank. Zie bijgaand het schema voor dit seizoen.

De barcommissie


Lees verder

Eerder nieuws