DSC_0808.JPG
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 
 
Vacatures
17-11

Ineens weet je het, je wordt vrijwilliger

Het is wintertijd, dus kom binnen en neem even een moment om een leuke vrijwilligersfunctie uit te zoeken. Dan heb je ook wat te doen als het vroeg donker is. Er zijn op dit moment leuke vacatures. 


Zo zoeken we dringend een voorzitter en een administratieve ondersteuner voor de vrijwilligerscommissie. Verder zoeken we  twee barcommissarissen. Ook is administrat

Lees verder

Vacatures
28-9

Word barcommissaris en krijg je eigen barteam

We zijn met spoed op zoek naar 2 Barcommissarissen. Je krijgt hier 2 wachtlijst punten voor! Interesse? Reageer via  [email protected]   Als Barcommissaris ben je gedurende een dagdeel verantwoordelijk voor de bardiensten in het weekend. Dit doe je zeker niet alleen, maar met een je totale barteam. 
Taken zijn:  - Voldoende teamleden

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Nov
13

Vrijwillgers bedankt, de Dome staat!

Dank aan alle  vrijwilligers die hebben meegeholpen om Cartouche Dome zaterdagavond op te zetten!
  Het weer blijft onvoorspelbaar, dus de beslissing op vrijdag om de opbouw van Cartouche Dome van de zondagochtend naar de zaterdagavond te verplaatsen was een soort van gok. Maar als je op zondagochtend naar buiten hebt gekeken, of buiten was, dan is inmiddels duidelijk dat

Lees verder

Nieuws
Nov
10

Goalieworks training de komende 2 keer in de zaal

De Cartouche Dome staat, dus Goalieworks geeft op 15 en 22 november een zaaltraining in plaats van een veldtraining. Keepers hebben een e-mail gekregen met meer informatie. 
Als jij keeper bent en geen e-mail hierover hebt gekregen, neem dan contact op met Danielle Scheenstra: [email protected] .

Lees verder

Events
Nov
8

Zaalclinics in de Dome in de kerstvakantie, daar moet je bij zijn!

Over een week staat de Dome en gaat het zaalseizoen weer van start. Daarom organiseren we weer geweldige clinics voor de jeugd in onze eigen Dome. Voor meer informatie zie de bijlage dus schrijf je gauw in!
Lees verder

Nieuws
Nov
7

07-11-2017 Update van het zaalrooster 2017 -2018

De hal wordt zondag 12 november opgebouwd en is waarschijnlijk woensdag 16 november gereed. Het zaalrooster is reeds bijna definitief.
In de bijlage zit het zaalrooster voor in de blaashal op Cartouche en de extra door de teams zelf ingehuurde uren.
Hier en daar zijn wat wijzigingen doorgevoerd, die zijn niet zomaar, maar noodzakelijk.
Ie

Lees verder

Nieuws
Nov
2

Heren Veteranen LB zoekt extra spelers/teamleden (45+ toppers)

Cartouche is mede bekend van de 8 Heren Veteranenteams. Voor  Heren Veteranen LB  zoeken we dringend structurele uitbreiding van 2-3 man waarbij je minimaal 45 jaar bent en in dit gezellige team competitie komt spelen met bekendheden zoals aanvoerder Ferry Ester en Jan Willem Groen, Toon ten Hengel, Fred Kranstauber en Chris Reef.
Er is plek voor precies

Lees verder

Vacatures
Nov
2

Voorzitter Vrijwilligerscommissie vanaf het seizoen 18/19 gezocht

 
Jij als voorzitter bent het aanspreekpunt voor het bestuur en externe organisaties (wist je dat we de best practice zijn voor hockeyland op de KNHB site?). Je weet het belang van vrijwilligerswerk op de agenda van Cartouche te houden. Jij leidt het team dat superzelfstandig is. Tijdsbesteding 2 uur per week.
 
Wat komt er allemaal bij kijken?
Vanaf 2010

Lees verder

Nieuws afbeelding
Bardiensten door-de-weeks
Aug
22

Bardiensten door-de-weeks seizoen 2017-2018

De eerste trainingen zijn alweer begonnen, hiervoor is het weer perfect. De trimmers hebben de eerste bardiensten al gedaan, waarvoor weer veel dank. Zie bijgaand het schema voor dit seizoen.

De barcommissie


Lees verder

Eerder nieuws