Fietsoptocht.jpg
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 

Sponsoren

 
Hockey
31-3

LET OP! Actueel wedstrijdschema weekenden

Door de laatste versoepelingen van een aantal COVID-maatregelen kunnen vanaf 3 maart de Jong-senioren gelukkig ook weer trainen en onderlinge wedstrijden spelen op Cartouche. Dit laatste maakt dat de druk op onze velden in de weekenden ook weer verder toeneemt.
De Jong-senioren teams worden met veel plezier ingepast in het wedstrijdschema maar dit betekent ook dat er soms geschoven m

Lees verder

Club
19-3

Je klas in quarantaine vanwege het coronavirus?

Nadat Basisschool de Vijverhof in Voorburg hun deuren heeft gesloten vanwege het corona-virus, zijn er bij ons vragen binnen gekomen over hoe we hier als club mee omgaan. Vandaar voor nu deze algemene update.
Onze besluiten zullen altijd in lijn zijn met de KNHB, NOC*NSF en Rijksoverheid. Die lijn is vooralsnog dat teams gewoon mogen trainen en spelen als er één of meerd

Lees verder

Nieuws
Apr
22

Komend seizoen plekken beschikbaar voor jongens in de E-lijn bij Cartouche

Denk je dat je zoon hockey leuk vindt maar dacht je dat er bij Cartouche toch nooit ruimte is om lid te worden, dan is dit je kans. Zowel voor 1e jaars als voor 2e jaars E-jongens hebben we komend seizoen een aantal plekken beschikbaar.
  Voor jongens geboren in de periode 1 okt 2012 t/m 30 september 2013 hebben we minimaal 5 plekken beschikbaar in de 1e jaars E lijn.

Lees verder

Hockey
Apr
21

Cricket voor hockeyers?

Zin om een keer iets nieuws te doen in de meivakantie? Gooien, vangen, slaan , plezier en lekker bewegen? Maak kennis met cricket!
In de meivakantie kun je een gratis cricket-clinic doen met je hockeyteam of je Cartouche-vrienden of vriendinnen. De clinic wordt begeleid door Marc Nota en coaches van de cricketbond KNCB en worden gegeven op Cartouche.
Aanmelden voor een grat

Lees verder

Nieuws
Apr
20

Nieuwsbrief april 2021

Heb je de laatste Cartouche Nieuwsbrief gemist? Lees hem hier online.

Lees verder

Hockey
Apr
19

Derde seizoen Cartouche CORONA Cup

Afgelopen weekend zijn de laatste wedstrijden van het tweede seizoen van de CORONA Cup gespeeld. Omdat we voorlopig alleen nog maar onderling mogen spelen op de club, organiseren wij na de meivakantie een derde (en laatste) seizoen van de  CORONA Cup. 
Dit seizoen zal in de weekenden van 15/16 mei, 29/30 mei en 5/6 juni worden gespeeld. Dit alles is onder het voorb

Lees verder

Club
Apr
19

Ruim 140 sticks op weg naar Sri Lanka

Een aantal jaren geleden zijn telkens groepjes jeugdleden met Cartouche Youth4Youth naar Sri Lanka gegaan om een paar weken te helpen op scholen rondom Kandy. Opknappen van lokalen, lesjes verzorgen en vooral kinderen blij maken. Natuurlijk werd er ook gesport en gehockeyd. 
Stapels sticks en ook Cartouche tenues gingen mee, en er wordt op scholen in Kandy nog steeds gehockeyd. E

Lees verder

Hockey
Apr
16

Cartouche Dames 1 zoekt assistent trainer/coach

Wil jij een volgende stap in je trainingscarrière zetten? Ben je proactief? Durf je feedback te geven en kan jij spelers meenemen in je enthousiasme en individueel beter maken? Dan is Cartouche op zoek naar jou!!
Dames 1 is op zoek naar een assistent trainer/coach voor minimaal twee avonden in de week en op zondag. Deze rol is mogelijk te combineren met andere activiteiten op Cartouch

Lees verder

Club
Apr
14

Cartouche Jongste Jeugd Plan 2.0

Besef dat kinderen allemaal unieke kwaliteiten hebben en hun ontwikkeling nooit lineair is. Stimuleer groei vanuit hun sterktes!
"Het gaat om het ontdekken van ieders groeipotentie, en niet om talentjes scouten”, zegt Jaïr Levie, Technisch Directeur bij Cartouche en één van de opstellers van het Jongste Jeugd Plan 2.0. Samen met een projectgroep die bestond uit Arnoud Tr

Lees verder

Hockey
Apr
12

Zo kun je zelf de livestream regelen

Je kunt langs de lijn streamen via social media (Facebook en Instagram). Wedstijden op het Rabo-veld kun je ook vanaf de toren via het Cartouche YouTube kanaal streamen. In de handleiding lees je hoe je heel gemakkelijk zelf de livestream kunt opstarten.
Voor streamen vanaf de toren kun je gebruik maken van de Cartouche camera. In de serre staat een plastic box met de laptop, camera e

Lees verder

Club
Apr
6

Tom Provily (JC1) en Tom Korver (JB1) in Nederlands U15

Afgelopen Paasweekend zijn Tom Provily uit JC1 en Tom Korver uit JB1 geselecteerd voor het Nederlands U15 team. Ze mochten op zaterdag en maandag onderlinge wedstrijden spelen met en tegen talentvolle jeugdspelers uit andere regio's.
We zijn supertrots als Cartouche zijnde dat we Tom & Tom in deze KNHB vertegenwoordigende teams hebben zitten. Heel veel succes, plezier en leerzame

Lees verder

Club
Apr
2

Belangrijke data

Hieronder vinden jullie belangrijke data richting het einde van het seizoen en de start van het nieuwe seizoen.
Einde seizoen 2020-2021 27 april Koningsdag is het complex gesloten 31 mei t/m 4 juni: laatste trainingsweek met huidige teams 7 juni t/m 13 juni: géén trainingen & wedstrijden 13 juni: nieuwe teamindelingen op de site 14 juni t/m 4 jul

Lees verder

Hockey
Maa
29

Nieuw trainingsschema vanaf woensdag 31 maart 2021

Omdat de avondklok een uur later ingaat, hebben wij een nieuw trainingsschema gemaakt. Hierdoor kunnen ook alle senioren gewoon weer doordeweeks op hun eigen avond trainen. Dit schema gaat in per woensdag 31 maart.
Open het nieuwe trainingsschema met avondklok tot 22 uur

Lees verder

Club
Maa
28

Opzeggen lidmaatschap Cartouche voor 1 mei 2021

Ondanks dat het onzeker is of de huidige competitie nog (deels) afgerond gaat worden moeten we ons als club toch ook al gaan richten op het nieuwe seizoen. We gaan er vanuit dat begin september gestart kan gaan worden met een nieuw hockeyseizoen.
Om daar goed voorbereid aan te kunnen beginnen moeten we voor de zomervakantie het proces van de teamindeling en aanmelding bij de bon

Lees verder

Club
Maa
28

Verzoek vervroegd doorstromen naar een hogere lijn

De laatste seizoenen ontvangt de Jeugdcommissie steeds vaker verzoeken van jeugdleden om vervroegd door te mogen stromen naar een hogere lijn. Denk dan bijvoorbeeld aan de situatie dat men eigenlijk 2e jaars B moet gaan worden maar al wil 'doorstromen' naar de A-lijn. 
Om de verwachtingen voor iedereen zoveel mogelijk te kunnen managen en om zo transparant mogelijk te zijn is het

Lees verder

Hockey
Maa
26

Meld je nu aan voor de hockeyclinics in de meivakantie

De hockeyclinics in de meivakantie gaan door en zitten zoals altijd weer boordevol activiteiten en (hockey)plezier! 
Er wordt rekening gehouden met alle coronamaatregelen. Zo zal alles buiten plaatsvinden, wordt de tent gebruikt om te lunchen en pauzes in te houden en zullen ook de maximale aantallen in acht worden genomen. 
Schrijf je dus snel in via clinic.carto

Lees verder

Club
Maa
18

Nieuwe shirts voor het LG-team

LG-hockey is inmiddels een vaste pijler geworden binnen de Jeugdafdeling van Cartouche. Hierdoor kunnen kinderen met een lichamelijke beperking die minder goed mee kunnen komen in een regulier team toch ook lekker hockeyen bij ons op de club.
Met dank aan onze sponsoren van Heren 1 en Dames 1 heeft het LG-team afgelopen weekend nieuwe wedstrijdshirts mogen ontvangen. De spelers en speel

Lees verder

Eerder nieuws