Fietsoptocht.jpg
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 
 
Vacatures
21-9

Heb jij al vrijwilligerswerk gevonden voor dit seizoen?

Het hockeyseizoen is weer begonnen! Dus nu is het moment om een leuke vacature uit te kiezen. Er zijn genoeg vacatures voor het nieuwe seizoen. En er  is voor iedereen wel een geschikte vacature!
Voor sommige functies moet je verstand hebben van hockey, en voor sommige moet je juist handig zijn met planten en struiken, of dol op feest! 
Zo zoeken we barcomi

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
19-9

De blauwe kaart, hoe werkt het ook alweer?

Afgelopen seizoen zijn we gestart met het geven van een blauwe kaart aan de tegenstander en daar gaan we dit seizoen mee door. De blauwe kaart is een compliment aan je tegenstander voor respectvol gedrag. Hoe werkt het ook alweer?
- De blauwe kaarten worden alleen tijdens thuiswedstrijden gegeven (1 per wedstrijd).
- De kaarten zijn op te halen bij de wedstrijdtafel (

Lees verder

Events
19-9

13 oktober Oktoberfest, koop je kaartje nu!

Schrijf je snel in voor het Oktoberfest (18+)! Kaartje kopen kan via de site (na inloggen zie je op het beginscherm het evenement rechtsonder staan.)  Voor €17,50 per persoon ben je erbij en daarvoor ben je verzekerd van een legendarische feestavond in Oktoberfest-sfeer, een overheerlijke Duitse maaltijd en je eerste bier! Je kan ook een kaartje kopen

Lees verder

Grote Clubactie
16-9

De Grote Clubactie is gestart, heb jij al loten gekocht?

De kinderen uit de D, E en F gaan weer loten verkopen voor Grote Clubactie, heb jij al loten gekocht? Je kunt mooie prijzen winnen en de opbrengst gaat voor 80% naar de club. En ook de verkopende kinderen kunnen prijzen winnen. 
In de bijlage staan belangrijke data voor de verkopers. 

Lees verder

Van de Arbitragecommissie
12-9

Binnenkort scheidsrechtersexamens, voorbereidingsavonden 19 en 26 september

Op woensdag 3 en 10 oktober vinden de eerste rondes van de scheidsrechtersexamens van het seizoen plaats. Alle A/B-junioren die nog geen kaart hebben, hebben hiervoor al een uitnodiging ontvangen per e-mail en inlogcodes voor de online cursus.
Is dat niet het geval, maar ben je A/B-junior zonder kaart, neem dan z.s.m. contact met ons op ( [email protected] )!
&n

Lees verder

Nieuws afbeelding
App
Sep
20

Nieuwe Cartouche App live voor iOS, Android na het weekend

  De nieuwe Cartouche App is gelanceerd voor iOS. Met de input van veel hockeyclubs en gebruikers is deze geheel nieuw gebouwd. De app wordt automatisch ge-update via iTunes. De Android-versie volgt na het weekend. Als je inlogt krijgt je een persoonlijke timeline te zien met wat voor jou (en je familieleden) de komende periode relevant is. 
 
Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Sep
17

Een ruimte in het clubhuis reserveren, check de agenda!

Het is drukker dan ooit met het reserveren van (vergader)ruimtes in het clubhuis. In de agenda op de site staat wanneer welke ruimte is gereserveerd. Wil je dus met je commissie vergaderen, met je team een video-bespreking doen of organiseer je een cursusavond, check dan eerst even de agenda.
2 regels zijn belangrijk om te weten:
- Tijdens wedstrijddagen kan je geen ruimte res

Lees verder

Nieuws
Sep
15

Trainers: zaalhockey en contracten

Het seizoen is gestart. Alle teams zijn na veel gepuzzel voorzien van begeleiding (trainers, coaches, managers). Als er iets niet klopt of als je vragen hebt, neem dan contact met ons op. 
Zaaltrainers?  In de zaalperiode die start in december, worden de selectieteams en alle E-teams zoals gebruikelijk door Cartouche voorzien van trainers. Dit jaar probeert Cartouche v

Lees verder

Vacatures
Aug
20

Leuk jeugdteam zkt enthousiaste trainer(s)/begeleider(s)

Cartouche heeft sinds een aantal jaren een groep hockeyers met een lichamelijke beperking (LG-hockeyers) die met veel plezier op zondagmorgen (10.15 -11.15 uur) trainen. Ter uitbreiding van de huidige groep trainers zoeken wij voor het komend seizoen een (senioren) hockeyer of ouder die ongeveer 2x per maand beschikbaar is voor het begeleiden van dit team. 
Het doel van de L

Lees verder

Bardiensten door-de-weeks
Jul
14

Bardiensten door-de-weeks seizoen 2018-2019

Het schema van de door-de-weekse bardiensten voor seizoen 2018-2019 is bekend. De Maandag-trimmers beginnen aan de cyclus voor het nieuwe seizoen op maandag 13 augustus. In de bijlage de indeling voor het gehele seizoen. Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie en tot in augustus!

De barcommissie


Lees verder

Eerder nieuws