Fietsoptocht.jpg
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 
 
Vacatures
14-7

Vakantie geboekt? Regel nog even nieuw vrijwilligerswerk!

Heb je je koffers al ingepakt? Dan heb je vast nog even tijd om een leuke vacature uit te kiezen. Er zijn genoeg vacatures voor het nieuwe seizoen. Er  is voor iedereen wel een geschikte vacature. 
Voor sommige functies moet je verstand hebben van hockey, en voor sommige moet je juist handig zijn met planten en struiken, muziektechniek of video! 
Zo zo

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
16-7

Heren 1 versterkt zich met twee internationals!

Komend seizoen speelt Heren 1 in de nieuw gevormde Promotieklasse. Ze doen mee voor de prijzen en zijn daarom blij dat vier nieuwe spelers en een keeper onze hoofdmacht komen versterken. 
 
Dominik Kotulski was afgelopen seizoen speler van W.K.S. Grunwald in Polen en het Poolse nationale team. Will Holt komt van de Duitse tweede league in de Bundesliga 

Lees verder

Nieuws
16-7

Dames 1 start in overgangsklasse met een sterke basis

Komend seizoen speelt Dames 1 wederom in de Overgangsklasse, nadat ze zich afgelopen seizoen als promovendus prima hebben gehandhaafd. Het doel van het nieuwe seizoen is om mee te gaan doen in de top van deze Overgangsklasse. 
Het overgrote deel van de selectie blijft intact, waardoor er een sterke basis staat om vanaf het begin hard aan dit doel te gaan werken. Naast het be

Lees verder

Nieuws
Jul
15

Sluiting clubhuis en start seizoen 18-19

Hier onder staan de belangrijke gegevens t.a.v. de trainingen ter voorbereiding op de start van de competitie in september
Clubhuis is gesloten van 13 juli t/m zondag 5 augustus. Tot 5 augustus is de  verenigingsmanager afwezig. Bij calamiteiten contact opnemen met de barmanager tel.: 0626046132
Green-fit is de enige avondgebruiker van het sportpa

Lees verder

Nieuws
Jul
15

Het voorlopige trainingsrooster voor het nieuwe seizoen.

Hoi iedereen
Het zeer voorlopige trainingsrooster voor het nieuwe seizoen staat in de bijlage. Vele trainingen zijn ingevuld, maar er staan er ook nog een aantal met een vraagteken, die zijn nog in te vullen of onzeker Er moeten nog trainingen ingevuld en ingepast worden, dat is allemaal afhankelijk van wanneer trainers kunnen en veldruimte.
Er kan dus nog vee

Lees verder

Bardiensten door-de-weeks
Jul
14

Bardiensten door-de-weeks seizoen 2018-2019

Het schema van de door-de-weekse bardiensten voor seizoen 2018-2019 is bekend. De Maandag-trimmers beginnen aan de cyclus voor het nieuwe seizoen op maandag 13 augustus. In de bijlage de indeling voor het gehele seizoen. Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie en tot in augustus!

De barcommissie


Lees verder

Vacatures
Jul
14

Vacature: Lijncoördinator Meisjes B-lijn

De Jeugdcommissie is voor het seizoen 2018-2019 op zoek naar een lijncoördinator voor de Meisjes B-lijn. Als lijncoördinator ben je aanspreekpunt voor de teams, spelers en ouders. Daarnaast help je samen met de Technische Staf ook de coaches en trainers om de teams optimaal te laten functioneren. Je bent eindverantwoordelijk voor de teamindeling van de teams in deze lijn. 
D

Lees verder

van het Wedstrijdsecretariaat
Jul
13

25 augustus uitwisseling HDM alle jeugd teams behalve 1e en C2 en D2

de jaarlijkse uitwisseling JEUGD HDM zal weer op 25 augustus plaatsvinden, eventueel enkele op zondag ivm veld tekort.(geen 1e en C2 en D2)

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Jul
7

Kampioenen en bijzondere leden

Onze huisfotograaf Hein Athmer heeft tijdens het kampioenenfeest weer schitterende foto's gemaakt. Klik hier voor zijn rapportage!
Heel bijzonder was de uitreiking van de Jannentrofee, door Jan Kors zelf.
Thijs How kreeg het felbegeerde 'bronzen naamplaatje' en hij mag zich Lid van Verdienste noemen.
Sanderijn Vermeeren werd door de ALV al benoemd tot Erelid.


Lees verder

Nieuws
Jun
5

Trainers gezocht voor het komende seizoen!

Trainers gezocht voor het komende seizoen!
We zijn al weer hard bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen en daar hoort ook de vraag bij wie wil er volgend seizoen "2018-2019”,  weer training geven aan onze jeugd en senioren teams? Zoals elk jaar hebben we weer veel trainers nodig vanuit de jeugd en vanuit de ouders!

Lees verder

Eerder nieuws