DSC_0808.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.

Businessclub

Businessclub Cartouche - Leuke dingen met leuke mensen doen!

Wilt u uw relatienetwerk versterken, uw naamsbekendheid vergroten, uw maatschappelijke betrokkenheid tonen en VHMC Cartouche ondersteunen? Dan bent u bij Businessclub Cartouche aan het juiste adres.

Stichting Businessclub Cartouche (SBC) is op 21 november 2012 met een spetterend Kick-off event van start gegaan en telt momenteel reeds meer dan 100 enthousiaste leden.

Doelstelling

Businessclub Cartouche heeft als doelstelling om de rond de velden aanwezige kennis, kunde en energie te bundelen. Om er gezamenlijk mooie dingen te doen. In het belang van de club … en de wereld om ons heen. Leuke dingen met leuke mensen doen, daar gaan wij voor!

Uitgangspunten

Businessclub Cartouche kiest er bewust voor om de drempel zo laag mogelijk te houden. Lage contributies maken het voor een breed publiek mogelijk om aan onze initiatieven deel te nemen.

De lat leggen wij echter wel hoog voor wat betreft de kwaliteit van de te organiseren evenementen.

Aan het begin van het jaar stelt het Bestuur van Businessclub Cartouche budgetten voor alle door haar te organiseren evenementen vast. Mocht de bijdrage vanuit de contributies niet voldoende zijn om de kosten welke aan het betreffende evenement verbonden zijn, te dekken, dan zal het Bestuur een poging doen om sponsoren voor het evenement te vinden, dan wel een eigen bijdrage van de deelnemende leden te vragen.

Businessclub Cartouche streeft er naar dat alle leden elkaar snel leren kennen. Een te groot aantal leden staat dit in de weg. Reden waarom Businessclub Cartouche er voor kan kiezen om op enig moment geen nieuwe leden meer toe te laten.

Businessclub Cartouche wil zich niet profileren als een elitair gezelschap. Liever ziet zij zichzelf als een gezellige club van doeners.

Bijeenkomsten
Businessclub Cartouche organiseert gedurende het jaar een aantal inspirerende, leerzame en vooral ook sportieve evenementen. Wij streven er naar om 2 tot 4 maal per jaar een "Informal Businessclub Meeting” te organiseren in het clubhuis van Cartouche. Naast een gezellig drankje en hapje is er dan ook ruimte voor een spreker of presentatie.

Via onze Nieuwsbrieven houden wij onze leden op de hoogte van de thema’s van deze meetings. Niet alleen hockey gerelateerde onderwerpen komen aan de orde, maar ook andere maatschappelijk relevante kwesties kunnen dan besproken worden.

Ook zijn wij voornemens om elk jaar een tweetal bedrijfsbezoeken te organiseren. Aan ondernemingen die iets bijzonders hebben gepresteerd of gewoon een leuk product aan te bieden hebben.

Daarnaast kunt u als lid van Businessclub Cartouche ook deel nemen aan een aantal bijzondere evenementen. Wij organiseren liever een beperkt aantal "special events”, welke een ieder zich nog jarenlang blijft herinneren, dan dat wij een agenda vol wat minder prikkelende bijeenkomsten aan u presenteren.

Super Sundays

Tijdens de "Super Sundays”, zondagen waarop zowel Dames 1 als Heren 1 thuis spelen, wordt er gelegenheid geboden om op plezierige wijze contacten te leggen met andere ondernemers. De "derde helft” van een wedstrijd is nergens zo goed verzorgd als bij Cartouche. Bij de Thé Dansants (TD’s) is er altijd voor elk wat wils. Hoort, … zegt het voort !

Ondersteuning Cartouche
Businessclub Cartouche wil graag als "denk-tank” en vooral ook als "doe-tank” voor de club fungeren. Graag stellen wij de bij onze leden aanwezige kennis en kunde beschikbaar bij uitdagingen waarmee de club geconfronteerd wordt. Dit zouden bijvoorbeeld vraagstukken met betrekking tot de accommodatie of met betrekking tot de invulling van de horeca op de club kunnen zijn.

De 11 man in het veld zullen het echte werk moeten doen.

De 12e man, het publiek langs de lijn, is in steeds grotere getale aanwezig en roert zich hoorbaar.

Zonder de 13e man, Cartouche’s grote schare van vrijwilligers, lukt echter niets.

Businessclub Cartouche stelt zichzelf graag op als de nummer 14 van de club. De creativiteit en het doorzettingsvermogen van ervaren ondernemers zouden soms net de doorslag kunnen geven bij het vinden van de beste oplossing voor een uitdaging.

Klik op de banner voor de site van de Businessclub, met nog veel meer informatie!