Fietsoptocht.jpg
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 

Sponsoren

 
Corona
19-10

Geen zaalcompetitie, wel midwintercompetitie

Dome wordt opgezet wellicht voor zaaltraining, onderlinge wedstrijden en andere activiteiten.

Beste Cartouchers,
De KNHB heeft de afgelopen drie weken landelijk uitgebreid onderzoek gedaan bij vertegenwoordigers van kleine en grotere verenigingen hoe zij naar de zaalcompetitie kijken. 
Uit dat onderzoek noemen we hieronder de vier belangrijkste con

Lees verder

Corona
17-10

Officiële update hockey voor de jeugd tot en met vrijdag 13 november

Hierbij een officiële update voor wat betreft het hockeyen voor de jeugd in de periode tot en met vrijdag 13 november. We willen graag zoveel mogelijk onze jeugd laten sporten binnen de mogelijkheden die er zijn, en tegelijkertijd kiezen we ervoor om niet de randjes op te gaan zoeken en dus soms zelfs voorzichtiger te zijn dan nodig volgens de gecommuniceerde maatregelen. Alles moet veilig &

Lees verder

Corona
14-10

Verdere aanscherping corona maatregelen

Als gevolg van de kabinetsmaatregelen van dinsdagavond 13 oktober zijn alle hockeycompetities (jeugd en senioren) voorlopig stil gelegd. Alleen jeugd tot achttien jaar mag blijven trainen en onderling wedstrijden spelen tegen teams van de eigen club, maar ook hun competities zijn stilgelegd.
De onderlinge wedstrijden zullen centraal georganiseerd gaan worden vanuit de (Jongste) Jeugd

Lees verder

Corona
11-10

Nieuwe versie Corona Protocol V.M.H.C. Cartouche

Gezien de huidige situatie hebben we vanuit Cartouche de richtlijnen aangepast en de  huidige adviezen en richtlijnen samengebracht, waarbij uiteraard de richtlijnen en regels van de overheid, het RIVM, NOC*NSF en de KNHB leidend zijn. Wij verwachten dat iedereen te allen tijde de adviezen en richtlijnen opvolgt.
Corona Protocol V.M.H.C. Cartouche
Corona informatie bez

Lees verder

Corona
17-9

Iemand in mijn team is positief getest! Wat nu?

Wat gebeurt er wanneer iemand in je team positief is getest op Corona?  In zo'n geval hoort de speler/speelster die positief getest is, dit natuurlijk als eerste via de GGD.  De GGD doet vervolgens bron- en contactonderzoek en zal aangeven welke regels gelden voor contacten die voortkomen uit het bron- en  contactonderzoek, zoals bijvoorbeeld teamgenoten. 
Safety

Lees verder

Corona
9-9

Verplichte registratie bij betreden Sportpark Duivesteyn

We vragen alle leden en bezoekers van 13 jaar en ouder zich digitaal te registreren bij het betreden van het sportpark. Bij de ingangen van de club hangen posters met een aantal gezondheidsvragen en een qr-code. Wanneer je alle vragen met 'nee' kan beantwoorden, scan je de qr-code met je telefoon en laat je contactgegevens achter. 
Wat gebeurt er met mijn gegevens na regis

Lees verder

Eerder nieuws