DSC_0812.JPG
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 

Sponsoren

 
Van het bestuur
17-9

Iemand in mijn team is positief getest! Wat nu?

Wat gebeurt er wanneer iemand in je team positief is getest op Corona?  In zo'n geval hoort de speler/speelster die positief getest is, dit natuurlijk als eerste via de GGD.  De GGD doet vervolgens bron- en contactonderzoek en zal aangeven welke regels gelden voor contacten die voortkomen uit het bron- en  contactonderzoek, zoals bijvoorbeeld teamgenoten. 
Safety

Lees verder

Van het bestuur
9-9

Verplichte registratie bij betreden Sportpark Duivesteyn

We vragen alle leden en bezoekers van 13 jaar en ouder zich digitaal te registreren bij het betreden van het sportpark. Bij de ingangen van de club hangen posters met een aantal gezondheidsvragen en een qr-code. Wanneer je alle vragen met 'nee' kan beantwoorden, scan je de qr-code met je telefoon en laat je contactgegevens achter. 
Wat gebeurt er met mijn gegevens na regis

Lees verder

Van het bestuur
27-8

Corona Protocol V.M.H.C. Cartouche

Met het oog op de komende (oefen)wedstrijden hebben we vanuit Cartouche richtlijnen opgesteld waarin de huidige adviezen en richtlijnen zijn samengebracht, waarbij uiteraard de richtlijnen en regels van de overheid, het RIVM, NOC*NSF en de KNHB leidend zijn. Wij verwachten dat iedereen te allen tijde de adviezen en richtlijnen opvolgt.
Corona Protocol V.M.H.C. Cartouche
Cor

Lees verder

Van het bestuur
21-8

KNHB update coronaregels

Vanuit de KNHB is er een update gekomen. Het is belangrijk dat we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen: hockeyers, vrijwilligers en hockeyfans. 
De KNHB vraagt iedereen onderstaande richtlijnen goed door te nemen zodat we er gezamenlijk zorg voor kunnen dragen dat we competitie kunnen blijven spelen op een veilige en verantwoorde manier.
https://www.knhb.nl/kennisc

Lees verder

Eerder nieuws