Fietsoptocht.jpg
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 
 
Nieuws
12-11

Zaalhockey trainingsschema bekend

Het zaalschema is bekend. In de bijlage staat het  zaalschema.
Dit is vrijwel vast. Op een andere tijd willen betekent altijd ruilen, want een ander team moet dan ook verschuiven. Sommige zaken die bij ons bekend zijn, zijn we nog  mee bezig.


Lees verder

Nieuws
11-11

Komend weekend..... Dome weekend. HELP MEE!!!

Komend weekend wordt de Cartouche Dome weer opgebouwd voor het zaalhockey. Hierbij zijn vele vrijwilligers nodig. Hoe meer mensen helpen, hoe makkelijker en sneller de Dome staat.
Meld je aan via dit formulier .
Namens Cartouche heel hartelijk bedankt.

Lees verder

Nieuws
8-11

Cartouche hockey voordeeldagen bij SPORT2000 vanaf woensdag

Vanaf woensdag zijn het weer de jaarlijkse Cartouche hockey voordeeldagen. 20% korting op het hele assortiment (niet op Cartouche tenue, wel op de Cartouche trainingspakken). Deze aanbieding is geldig van woensdag 13 tot en met zaterdag 16 november.
Zo vlak voor de feestdagen en het zaalseizoen een fijne actie.


Lees verder

Nieuws
Nov
4

Dinsdag de eerste van drie informatieve bijeenkomsten zaalseizoen voor de jeugd

Half november gaat de Dome weer omhoog en op 7 december start de zaalcompetitie. Om managers, coaches, trainers en ouders zo goed mogelijk voor te bereiden op het zaalseizoen organiseert Cartouche in november weer een aantal informatieve bijeenkomsten die betrekking hebben op specifieke onderdelen van het zaalhockey.
We beginnen op  dinsdag 12 november

Lees verder

Nieuws
Nov
3

Jan Kors fluit laatste wedstrijd

Gisteren floot Jan Kors zijn allerlaatste wedstrijd, vandaag wordt hij 90!We schetsen een beeld van dit clubicoon. Kernelement van Jan is sport! En dan niet specifiek hockey, want de eigenlijke sport van Jan is ... cricket! Op de site van de 'Still going strong cricket club' staat dat hij op zijn 13de al een bekwame bowler was. Hij heeft jaren in VCC1 gespeeld e

Lees verder

Nieuws
Okt
25

Verplicht hockeyvrij: wat, waarom en wanneer?

De Technische Staf is continu bezig om de jeugdopleiding op Cartouche te verbeteren. Dit gaat o.a. over zaken die gebeuren op het hockeyveld, het begeleiden van trainers, het individueel opleiden van spelers en het ontwikkelen van leerlijnen. We zijn ervan overtuigd dat een goede opleiding uiteindelijk zorgt voor meer spelplezier en verbeterde sportprestaties bij de kinderen.  Maar er i

Lees verder

Eerder nieuws