DSC_0812.JPG
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 
 
Nieuws afbeelding
Nieuws
23-4

Laatste week voor seniorleden om het lidmaatschap op te zeggen!

Ben je seniorlid, veteraan/veterin, trimlid of senior zwerflid en je wil het lidmaatschap voor het seizoen 2018-2019 beĆ«indigen? Vergeet dan niet om voor  1 mei 2018  een mailtje te sturen naar [email protected] met de reden van de opzegging. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.
Komt je opzegging later dan 1 mei binnen dan wordt een sanctie van € 50

Lees verder

Nieuws
25-4

*Afgelast* Maandag en dinsdag clinic Heren 1 en Dames 1

De eerder aangekondigde clinic van D1 en H1 gaat niet door!


Heb je vragen? Mail [email protected]


Lees verder

Nieuws
23-4

Dit zijn de clubkampioenen shoot out

Je moet het maar even doen...... shoot outs nemen onder het toeziend oog van heeeeeeel veel publiek tijdens de rust van D1 en H1. 12 jongens en meisjes hebben deze spanning zondag kunnen voelen. De Shoot Out Clubkampioenen van Cartouche zijn Pax en Fien en de keepers Olivier en Noortje. Deze winnaars gaan samen met Annick en Tobias op 20 mei naar de halve finale NK Shoot Out!


Lees verder

Nieuws
25-4

Heren Veteranen LB zoekt extra spelers/teamleden

Cartouche is mede bekend van zijn 8 Heren Veteranenteams. Voor Heren Veteranen LB zoeken we dringend structurele uitbreiding van 2-3 man waarbij je minimaal 45 jaar bent en in dit gezellige team competitie komt spelen met bekendheden zoals aanvoerder Ferry Ester en Jan Willem Groen, Toon ten Hengel, Fred Kranstauber en Chris Reef.
Er is plek voor precies

Lees verder

Nieuws
Apr
25

Belangrijke data voor de trainingen van de jeugd in de komende periode.

Hieronder staan de (belangrijke) data voor de Jeugd in de komende periode.
Let op!  Voor de topteams kunnen andere trainingsdagen gelden. Deze teams worden door hun coaches/managers ingelicht indien afwijkend.
Vrijdag 27 april: Koningsdag Clubhuis en velden gesloten. Maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei: geen training  Meivakantie Clubhuis na 20.00 uur

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Apr
19

Van kratjes Heineken naar tankbier Bavaria

Komende week gaan we over van kratjes bier naar tankbier en ook van Heineken naar Bavaria. Wij vinden het belangrijk dat onze leden weten waarom we dit doen; het zijn twee besluiten.
Tankbier heeft veel voordelen
Alle horecaprofessionals adviseerden ons om op tankbier (ook wel kelderbier genoemd) over te stappen gezien de 200 HL bier die wij per jaar verkopen. De voordelen w

Lees verder

Nieuws
Maa
27

Aanmelding spelers van buiten Cartouche voor selecties

Er bestaat voor spelers van buiten Cartouche de mogelijkheid om via de selecties lid te worden van de club. Hiervoor gelden wel een aantal spelregels, die hieronder zijn opgenomen.  Voor het aanmelden en meedoen aan het selectieproces door kinderen die geen lid zijn van Cartouche geldt een speciale aanmeldingsprocedure.  De selectie zal na de reguliere competitie plaatsvi

Lees verder

Eerder nieuws