DSC_0812.JPG
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 
 
Nieuws
18-2

Galerij der zaalkampioenen

Ook kampioen? Stuur een mailtje met een kort verslag en de kampioensfoto naar de webredactie!
 


J D3 overtuigend kampioen in de zaal! Op zondag 18 februari is JD3, met een knappe overwinning op onze directe concurrent HDM JD3 kampioen geworden in de zaal. Twee wedstrijden niet gespeeld ivm de sneeuw..., maar in de andere 10 wedstrijden ongeslagen

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
15-2

Opzeggen lidmaatschap jeugdleden vóór 1 april 2018

I.v.m. de teamindelingen voor het nieuwe seizoen is het van groot belang tijdig te weten of een speler een volgend seizoen meedoet of niet.
  Jeugdleden, die het lidmaatschap willen opzeggen moeten dit vóór 1 april doorgeven aan de ledenadministratie onder vermelding van de reden van opzegging. Eindexamenkandidaten kunnen het lidmaatschap onder voorbehoud opzeggen

Lees verder

Nieuws
7-2

Kom je zondag kijken bij de oefenwedstrijd van Heren 1 op het veld?

Hoewel het zaalseizoen nog in volle gang is, zijn we weer bezig met de voorbereidingen voor de hervatting van de veldcompetitie.  Om goed aan de tweede seizoenshelft te kunnen beginnen, hebben we naast een trainingskamp in zonniger oorden het volgende oefenprogramma voorbereid. Let op, dit kan nog wijzigen. 
Op zondag 4 februari spelen we thuis tegen Breda, aanvang 14.45

Lees verder

Nieuws
Feb
22

Gebruik KG3

De Dome is van het veld, maar dat gedeelte van KG3 is nog niet beschikbaar voor trainingen. De gaten voor de ankers moeten nog opgevuld en geëgaliseerd worden.
Gelieve hier rekening mee te houden.

Lees verder

Nieuws
Feb
21

Meetrainbeleid is geactualiseerd

Vanuit de Jeugdcommissie en de Jongste Jeugdcommissie hebben we het beleid rond het meetrainen van kinderen met andere teams geactualiseerd. Je kunt het beleid terugvinden via de homepage onder het tabblad Club/Beleid . 
Mocht je vragen hebben over de inhoud van het document, dan kun je contact opnemen met de lijncoördinator of de E&O coördinator van jouw team of het te

Lees verder

Nieuws
Feb
21

Trainingen en clubhuis gedurende de voorjaarsvakantie en tot start competitie.

Hoi iedereen
De veldtrainingen voor alle niet selectieteams starten na de voorjaarsvakantie op maandag 5 maart. In de voorjaarsvakantie, 26 februari t/m 3 maart, zijn er geen trainingen voor de jeugdteams. Clubhuis is 's middags gesloten en  's avonds na 20.00 uur geopend.
Van 19 t/m 23 februari is het mogelijk om op de normale trainingstijd te trainen, maar

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Feb
17

Dames 1 sportploeg van het jaar!

Dames 1 Cartouche is verkozen door de gemeente tot sportploeg van het jaar 2017! De kersverse minister van Sport Bruno Bruins reikte de prijs hoogstpersoonlijk uit aan de dames van Niels Heck, die zijn missie vorig jaar zag vervuld met het prachtige kampioenschap en de promotie. Het vrijwel voltallig aanwezige elftal werd onder luid applaus in het zonnetje gezet.

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Feb
15

Cartouche Rookvrij vanaf 10 maart!

V.M.H.C. Cartouche is een echte familieclub met veel jeugdleden. De hele week door zijn er van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat kinderen op de club en ze besteden veel van hun tijd hier.
Omdat Cartouche een belangrijke omgeving is in het leven van deze opgroeiende kinderen geven wij graag het goede voorbeeld. We worden daarom vanaf 10 maart 2018 een rookvrije hockeyclub.

Lees verder

Nieuws
Feb
13

Huldiging kampioenen is na het veldseizoen

Met het naderen van het einde van het zaalseizoen zijn ook weer de eerste kampioenen van het seizoen bekend. In de eregalerij op de site staan al mooie foto’s en berichtjes van deze kampioensteams en we hopen dat er na komend weekend nog een aantal teams aan deze galerij toegevoegd kunnen worden.
Als Cartouche zijn we natuurlijk hartstikke trots op deze teams en we willen ze daarom ook g

Lees verder

Nieuws
Feb
13

Gevolgen afgelaste wedstrijden in de zaal

Komend weekend (17 & 18 februari) wordt de laatste reguliere speelronde van dit zaalseizoen gespeeld. Dit seizoen hebben we met een unicum te maken gehad dat op zondag 10 december een groot aantal wedstrijden zijn afgelast ivm de hevige sneeuw.
Dit betekent dat na komende zondag niet alle poules volledig uitgespeeld zijn en dit leidt tot verschillende vragen. Vanuit het district Zuid

Lees verder

Nieuws
Feb
11

Veterinnen A zoekt met spoed trainer

Ben jij trainer en op zoek naar een leuk enthousiast meiden team? Veterinnen A is per direct op zoek naar jou!
Wij zijn een leuke, ervaren groep meiden en staan op dit moment tweede in de overgangsklasse!! Heb je op woensdagavond vanaf 20.15 tijd over, neem dan contact op met Lieke van Mieghem  [email protected]

Lees verder

Eerder nieuws